עדכונים מכל מיני צבעים
נתחיל בעניני הפורום,
כפי שבטח כבר שמתם לב, במסגרת חגיגות יום ההולדת
של
נוספו כמה תוספות וחידושים
דף הבית של תפוז קיבל מתיחת פנים ועיצוב חדש ומרענן
נוספו אייקונים חדשים ומדליקים
ו...מעכשיו רואים רק את ההודעה הראשית ואם רוצים לקרוא גם את שאר התגובות, לוחצים על סימן ההודעה שמופיע לצידה ואיתו מס' התגובות להודעה זו.
לגלות לך סוד???
אבל רק בנינו, אה?!
אני עדיין ממש אבל ממש לא מסתדר עם החידוש הזה ולמרות שאני מבין לגמרי את חשיבותו ביצירת פחות עומס על הדף והיכולת לראות כמה שיותר הודעות מבלי לעבור לדפים הבאים, אני מודה שייקח לי זמן להתרגל לזה!
אגב ימי הולדת
בגלל אובר עומס לא הספקתי לחלוק איתכם מאורע חשוב,
אי שם,לפני חמש שנים,בערך באמצע חודש דצמבר, החלפתי את דבי ובהמלצתה להנהלת תפוז ולאחר ראיון קפדני,הפכתי להיות מנהל הפורום
כשבוע וחצי לאחר מכן נסעתי עם בן זוגי דאז
ללונדון ולאמסטרדם ונעדרתי מהפורום לתקופה של כשבועיים,
מה שאומר שלמעשה אפשר להכריז גם על חודש ינואר כחודש בו התחלתי לנהל את הפורום ואני מציע להכריז על החודש כחודש חגיגות יום ההולדת החמישי שלי כמנהל
טוב תרגיעו, כמובן שהכל נאמר בהומור אבל מתנות, ברכות, הטבות ובעיקר מזומנים - יתקבלו בברכה
מפגש הפורום 15.1
השרשור הקודם שהעליתי בנושא המפגש הפך להיות קצת מבולבל ואני לוקח על על עצמי את האחריות המלאה לכך
א.שכחתי לבקש שרק מי שמשתתף במפגש יכתוב הודעה בשרשור זה ושמי שלצערנו לא יוכל להיות איתנו
לא יגיב והוא מוזמן להתבאס איתנו בהודעה נפרדת.
ב.מאחר והתייחסתי כאילו כולם מכירים את ההתנהלות, לא סיפרתי לחדשים לוותיקים שעדיין לא הזדמן להם להשתתף במפגש שאכן נהוג בכל מפגש שכל אחד מביא איתו משהו.
ג.לא העליתי כמקובל,הודעות נפרדות לאישורי השתתפות ולשרשור אוכל ומי מביא מה, על מנת שהדברים יהיו לנו ברורים יותר ונוכל להערך בהתאם.
בקיצור, חטאתי עוויתי פשעתי, נתתי לעצמי פטיש בראש וגם בוקס
מה עוד אתם רוצים
אני אתקן את טעותי ואעלה 2 הודעות חדשות ונפרדות, אז תתאזרו בבקשה בסבלנות עד שאעשה זאת מחר בערב ונא לא לאשר בהודעה זו
*אגב, נדמה לי שבשרשור האחרון אישרו את השתתפותם פחות אנשים מאשר בפעם הראשונה שדבי פרסמה את פרטי המפגש...
כך שגם לכם,כמו לי, תהיה הזדמנות לתקן את הטעות שלכם ולהצטרף אלינו
בתקופה האחרונה חלים אצלי כל מיני דברים ובעקבותיהם גם שינויים עתידיים שנכון לעכשיו אני מנוע מלפרסם כאן ובכלל וגם לא לדבר על כך באופן אישי, כך שאין טעם לנסות לגשש איתי מאחורי הקלעים
מי שחבר בפורום זמן רב יודע שאני תמיד משתף ומספר הכל בלב גלוי ואני מבטיח לפזר את הערפל עד סוף החודש לכל המאוחר,נשבע
*כדי להסיר חשש או שמא תקווה
אין לזה כל קשר לפורום או להמשך התפקוד שלי בו
אני פה ואמשיך להיות פה יחד עם דבי, יפעת - חבובית, פיולה - חמוטל וכוווווולללללכככם ויחד נמשיך להפריח את הפורום שלנו
כמו כן, בימים אלה אני נמצא במירוץ מטורף לצד חברותי אנאבל זמיר מתיאטרון חיות במה שאותה אתם כבר מכירים ונירית גולדשטיין מטפלת מדהימה ומחוננת בשיאצ'ו,
שלושתנו המובילים את "מאבק הקופים בישראל" יצאנו למלחמה חסרת פשרות שמי שירצה לשמוע עליה יותר, יוכל למצוא פרטים בדף הפייסבוק האישי שלי ואו בדף הפייסבוק של מאבק הקופים בישראל, מאחר ואני לא מתכוון לנצל את הבמה של הפורום להשמעת דעותיי בנושא שאינו קשור לתחום עיסוקנו ויחד עם זאת אני משתף אתכם בכך כפי שאני נוהג לעשות באופן תמידי ובכל תחומי עיסוקיי וחיי האישיים.