על הבוקר
ציוץ ציפורים

Ofra le

New member
על הבוקר
ציוץ ציפורים

בוקר טוב עולם

מה שלום כולם

יום טוב ושבוע נפלא

בוקר טוב למפצחת, שלום חלקם לא כל כך טוב

ביום שישי אחר הצהריים חוויתי פריקת כתף.
מה אומר בלשון המעטה? זה כואב!

אאוץ'

זה באמת כואב נורא!
אכן תהיתי ביני לבין עצמי, היכן נעלמת בזה הסוף שבוע, עד כי חשבתי כבר לחבר חידות הגיון בעצמי

בקיצור, לא נעים

אני מקווה שזה יעבור מהר עם טיפול מתאים וכמה שפחות כואב. החלמה מהירה

לא נעים לי להגיד לך אבל זהו סוס שגרם לכך.

האמת שהסוס לא אשם כי בזמן שהולכתי אותו הוא פגע בקן צרעות שהיה בקרקע.... והשאר היסטוריה.

purehoney

New member
אוח איזה מקרה

אבל כן אני יודעת כי סוסים נבהלים מאוד כמעט מכל דבר..ואם זה צרעות אז בכלל..תרגיש טוב

ozi33

New member
זה יעזור...?

סתםםםםםםםםם....
שולחת לך
מרגיע.
שמור על עצמך!
לא מספיק להיות חזק.

קפצילי

New member
בוקר טוב לכולם

איזה התעללות ביום שכזה. להיות שני מטר מהים, אבל כלואה ב... משרד. עם חפרנים שלא סותמים ת'פה לשנייה.

בא לי חופשה.

בוקר טוב קפצילי

גם לי בא לי חופשה באיזה בית מלון חמישה כוכבים ובריכה מקורה לשבוע ימים, לשכוח מהעולם, לשכוח שיש אנשים מחליאים בארץ הזאת, לשכוח את כל הרע, את כל העוולות ואת כל השנאות.
אתמול מצאתי את עצמי מקללת מישהו למוות ביסורים. לעיתים נדירות בכל חיי, קורה לי דבר כזה שאני ממש מייחלת למישהו למות ביסורים.
אז זה המחיר שצריך לשלם עבור החיים הוירטואליים. להתעצבן ולהגיע עד מפח נפש. כל כך מיותר. כל כך לא האדרנלין שהייתי רוצה.
בטח ראית אתמול הישרדות. היה פרק מעולה לדעתי. זאת באמת הולכת להיות אחת העונות הטובות של הישרדות ישראל.

יום טוב לכולם

איזה בן בליעל מהפורום השכן

בחיים שלי לא תארתי לעצמי שיש כאלה חלאות במדינה הזאת. באמת. הוא גם איים עליי במסר פרטי. למזלו, מנהל הפורום מחק אותו וחסם אותו לפני שהגשתי תלונה להנהלת הקהילות.
בכל אופן, לגבי הישרדות, הנה הפוסט של צפניה:
http://blogs.nana10.co.il/tzfanya/?p=6503
אין אין עליו בכל הקשור לירידות על מויאל
מהבחינה הזאת אני איתו לגמריי

למעלה