שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

איך היה השבוע שלכם
מה התוכניות לסופ"ש

ולשאלה השבועית:
איזה מוזיאון/מקום תיירותי אחר אתם אוהבים במקום המגורים שלכם? ספרו קצת על המקום, תמונות וכו' יתקבלו בברכה

forglemmigej

New member
עוד שבוע חלף

ואני לא נעשיתי:
עשירה
מפורסמת
מידה 0
די מבאס.
יש הרבה מקומות יפים איפה שאני חיה, האמת זה כמו לחיות בתוך ציור, מוזאון שאהוב עלי במיוחד נקרא נקרא AROS ןהוא נמצא בעיר אוהוס זה מוזאון לאמנות מודרנית שהרבה יותר אהובה עלי מאמנות קלאסית.
השבוע ראיתי סרט יוצא מהכלל בשם RAMS זהו סרט איסלנדי שמתאר חיי שני אחים שמגדלים כבשים באיזור נשכח באי , אי אפשר לתאר את היופי שנשקף מהסרט, הצילום, המשחק והתובנות. מומלץ.

ביום שישי היה יום ספורט בביה"ס של בוני,

היה מזג אויר נוראי. רוחות חזקות ומה שנקרא כאן, "דריך" = גשם זרזיפים כזה מעצבן, עם 11 מעלות, לא נעים בכלל.

מתקיים אצלנו עכשיו, כמו בכל שנה, פסטיבל של אומנות. מגיעים לכאן בדר"כ מופעים מאוד מאוד איכותיים. הלכנו לראות קירקס תיאטרון בובות. אני מאוד אוהבת תיאטרון בובות, וזה היה מאוד מאוד מרשים, אבל רק הבובות וההפעלה שלהם. המופע עצמו היה ממש סתם. מאוד יתאכזבתי. בעיקר כשמדובר ב-55 פאונד לשני מבוגרים וילד, מופע של שעה, שממש לא נתן תמורה. מצ"ב כמה תמונות.

לגבי שאלת השבוע - יש פה המון מקומות מדהימים. אבל יש מקום אחד שיש לו מקום מאוד חם בליבי. זה בעצם הגינה האחורית של מישהו, שכבר הלך לעולמו בתחילת שנות ה-90, אבל בעלי זוכר אותו מתקופת ילדותו. הוא היה בא לשם עם סבתא שלו לשתות אצלו תה בימי ראשון. יש שם קוטג' קטן ומקום קסום, בעיקר עכשיו שפרחי הבלו בל פורחים. אחרי מותו הוא הוריש את המקום לאנשי אורקני, ויש שם עמותה שדואגת לתחזק את המקום בעזרת מתנדבים.

למעלה