קודם כל חיבוק
משגעים אותי הישראלים עם השאלות המעצבנות האלו, אני מקוה שיש לך מספיק כוחות נפשיים לשים הכל מאחור.
לא עשיתי רילוקיישן אלא סתם הגירה , האם רילוקיישן הוא לא הגירה גם ,אבל בצורה מכובסת , "הרילוקיישן" שלי אגב היה כולו על חשבוני , לא חיכתה לי עבודה , לא ידעתי את השפה , לא הבנתי את הקודים , היום אני מרגישה טוב אם כי ישראל תמיד תהיה ארצי ולא משנה כמה טוב פה.
השבוע עיצבן אותי ס. הרמטכל, שיצא עם האמירה שנשמעה ברמה של סיכום של קורס משקיות ת"ש בבהד 11 או איפה שזה מתקיים היום *עבר הרבה זמן מאז שהייתי בצבא*.
משגעים אותי כל אלו שמרגישים שהם יותר טהורים, יותר נשגבים , יותר נקיים מהעמך . הכי הצחיקו אותי כל חברי ה0מולנים מפייס שהנה מישהו זרק להם עצם והם כולם כמו כלבלבים נבחו האו האו אמן לכל מה שאמר..
קודם כל אם הוא משווה את החברה הישראלית לנאצים שיתכבד ויתפטר מהצבא שבהארד קור השמאלני האירופאי נחשב כצבא ציוני נאצי כובש ואחרי זה שיתבטא כבן אדם פרטי. דבר שלישי תמיד מפליא אותי שנאת היהודים ושנאת היהודים את עצמם שהיא בערך באותה עוצמה.
אבל התחלתי ולכן אסיים ,סופסוף הגיע האביב במלוא תפארתו ואפילו שמעתי את הבמלבי הראשונה בגינה מהמהמת האמ..האמ..האמ..והשכנים קוצרים את הדשא המנומנם והציפורים שרות בכל הכח שירים של הגבעטרון משלוש בבוקר.