שאלון דרמות קצרצר

Larc En Ciel

New member
שאלון דרמות קצרצר

באיזה שחקן יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן?.
באיזו שחקנית יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן?.
בדרמות של איזה ערוץ יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה?.
לאיזה OST יצא לכם/ן להאזין הכי הרבה?.
באיזה ז'אנר יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה?

וזה הכל שהיה שבוע טוב לכולם/ן, וחג שמח

maayanro123

New member
עונה

באיזה שחקן יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן?
נראה לי ש Yusuke Yamamoto, כי הוא מופיע בכל חור

סתם, אבל הוא באמת עובד הרבה, ואני חושבת שהוא השתתף איכשהו ברוב הדברים היפניים שראיתי, גם אם לא היה לו שם תפקיד גדול וגם אם לא התכוונתי לראות אותם בגללו.

באיזו שחקנית יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן?
אני בד"כ לא ממש עוקבת אחרי שחקניות, אבל אני כן מנסה לעקוב אחרי Park Shin Hye ו Yoon Eun Hye, אז כנראה שהן.

בדרמות של איזה ערוץ יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה?
אני רואה סדרות מכל החברות (אני בוחרת סדרות לפי עניין בסדרה ולא לפי הרשת שמשדרת אותה), אז זה משתנה.
לפי החודשיים האחרונים ראיתי כמות שווה של סדרות מכמה ערוצים.
אני כן רוצה לציין את tvN שהשתפרו בשנים האחרונות עם הסדרות שלהם והם הפיקו הרבה סדרות טובות.

לאיזה OST יצא לכם/ן להאזין הכי הרבה?
אם מדברים על כל השירים ב OST, אז ה OST של "Shut Up! Flower Boy Band" הוא עדיין ה OST האהוב עליי ובין הטובים לפי דעתי.
אם מדברים על שירים ספציפיים מתוך OST אז יש לי שניים:
Yesung (Super Junior) - It Has To Be You, מתוך ה OST של "Cinderella's Sister".
Jang Jae In feat. NaShow - Auditory Hallucination, מתוך ה OST של "Kill Me, Heal Me". אומנם השיר יצא לא מזמן (יחסית), אבל עדיין הספקתי לחרוש עליו לא מעט והוא כנראה יהיה בין האהובים עליי.
צירפתי סרטונים שלהם בלי ספויילרים.

אני בד"כ מחפשת דברים קלילים יחסית, אז יוצא שאני רואה בעיקר קומדיות רומנטיות בגלל הקלילות שלהן, אבל אני אוהבת גם סדרות מתח/משטרה והתחלתי לראות יותר כאלה לאחרונה.

nuly123

New member
עונה

זה לא שיצא לי להיתקל - זה מכוון לגמרי
השחקן היחיד שאני משתדלת לראות כל דרמה שלו - Lee Seo Jin, הידוע כ"מר גומות"
ראיתי אותו בעשר דרמות (יש לו ברזומה עוד 3 דרמות ישנות מתחילת הדרך, בתפקידים משניים, אבל עד כמה שאני יודעת הן לא תורגמו לאנגלית).

באיזו שחקנית יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן?
זו כנראה Gong Hyo Jin - ראיתי אותה בשמונה דרמות, ואני מאוד מסמפטת אותה :)

בדרמות של איזה ערוץ יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה?
אני בד"כ לא זוכרת איזו דרמה שייכת לאיזה ערוץ, אבל בשנים האחרונות אני נהנית יותר מדרמות כבלים, במיוחד של tvN.

לאיזה OST יצא לכם/ן להאזין הכי הרבה?
יש כמה וכמה כאלה... אבל אני אציין את הפסקול הכייפי של Full House, שהיה פסקול הספונג'ה שלי לא מעט זמן

אני תמיד משתדלת לגוון, אז אני לא יכולה לשים את האצבע על ז'אנר מסוים.

שבוע טוב

cheburasha

New member
עונה

באיזה שחקן יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן? אין לי תשובה חד משמעית לשאלה זו. בטחלס, אם היה לי קובץ אקסל עם כל הפרטים של הסדרות שראיתי אז יכולתי לבדוק בדיוק. כמה אפשרויות:
1. איזה שחקן מבוגר יחסית בתפקיד משני מאותו הסוג שאתה פוגש אותם בכל דרמה שלישית.
2. ג'ו ג'ין מו שאיתו ראיתי כל מה שיצא (כמעט).
3. סו ג'י סופ שגם לגביו אני דיי מחסלת כל מה הצטלם בו
4. סונג ג'ון שיצא לי לראות ברצף כמה דרמות איתו
&nbsp
באיזו שחקנית יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן? גם פה קשה לי לענות. יש את המשניות כמו האנורקסית קים יו רי שאני מרגישה שרואה אותה בכל מקום. או אלה שבתפקידי האמהות והסבתות. ובמקרה שמתי לב שאני רואה שתי דרמות וסרט במקביל שהא ג'י מין בתפקיד ראשי בהם אבל זה במקרה ועכשיו אבל אולי היו אחרות שראיתי יותר ולא שמתי לב כי אני בכלל פחות שמה לב לשחקניות. ככל שאני חושבת על זה, לא היתה שחקנית (ראשית לפחות) שראיתי יותר משתי דרמות איתה (חוץ מהא ג'י מין שבמקרה ראיתי 3). אני הולכת לפי הגברים בד"כ

&nbsp
בדרמות של איזה ערוץ יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה? זה משהו שאני בכלל לא שמה לב אליו! יש איזה אתר עם טבלאות שאפשר לבדוק בהן? בעצמי אשמח לדעת כדי לבדוק טוב יותר להבא.
&nbsp
לאיזה OST יצא לכם/ן להאזין הכי הרבה? חלק מפס קול של כבודו של ג'נטלמן היה הראשון שהתחלתי לשמוע מתוך הסדרות. בגלל שיש לו הכי הרבה ותק אז אותו שמעתי הכי הרבה למרות שלאחרונה נוספו הרבה שירים מדרמות אחרות.
&nbsp
באיזה ז'אנר יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה? קומדיות רומנטיות

Larc En Ciel

New member
בעיקרון את יכולה לראות את זה במידע של הדרמות בתוך MDL

או בכל אתר עם מידע על הדרמה, אבל אני מניחה שיש גם אתרים עם טבלאות
...

cheburasha

New member
לעבור ולבדוק אחת אחת זה לא חכמה גדולה

מי דרמה ליסט צריכים להכניס עוד עמודות ברשימה שלהם!

maayanro123

New member
דווקא יש טבלאות כאלה

יש טבלאות שמציגות את כל הסדרות ששודרו בקוריאה בשנה מסויימת - http://wiki.d-addicts.com/List_of_Dramas_aired_in_Korea_by_Network_in_2015
יש לכל שנה טבלה משלה, סתם בחרתי את 2015 מטעמי נוחות.

ויש טבלאות שמציגות את כל הסדרות ששודרו ברשת מסויימת במהלך השנים - http://wiki.d-addicts.com/List_of_Dramas_aired_in_Korea_by_MBC
בחרתי במקרה את MBC, אבל אני מניחה שיש רשימה כזאת גם לרשתות אחרות ופשוט צריך לחפש.

כמובן שיכולות להיות קצת טעויות פה ושם, בעיקר עם סדרות שעוד לא שודרו, אבל זאת נקודת התחלה לא רעה

cheburasha

New member
אפשר לסמוך עליך

דפדפתי ברשימות. נראה שרוב הדרמות שאני רואה הן של SBS? במקום השני TVN ובשלישי MBC
&nbsp

Larc En Ciel

New member
עונה לעצמי

אני חושבת שנתקלתי הכי הרבה בYoon Sang Hyun
...

באיזו שחקנית יצא לכם/ן להיתקל הכי הרבה בדרמות שראיתם/ן?.
במקריות מוחלטת ב-Kim Yoo Ri ובעיקר ב- Moon Geun Young.

בדרמות של איזה ערוץ יצא לכם/ן לצפות הכי הרבה?.
נראה ש-tvN "זכו" בהפרש קטן לעומת KBS2.

לאיזה OST יצא לכם/ן להאזין הכי הרבה?.
the one winter love מתוך That Winter, The Wind Blows אולי זה בגלל שזאת אחת הדרמות הראשונות שראיתי, אבל השיר לא נמאס לי מהשיר הזה, ובמיוחד לא מהקול של הזמר
.

אחרי שבאמת הסתכלתי על הרשימה דרמות שלי, נראה שראיתי יותר קומדיות רומנטיות
...

למעלה