שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
סופ"ש נעים לכולם

elall

Member
מנהל
Verão 90 טלנובלה חדשה של גלובו

הטלנובלה שהולכת להחליף את "הזמן לא עוצר" במשבצת של 7.
היא סוג של "תקופתית", מתחילה בשנות ה80 של המאה הקודמת, כאשר במרכז העלילה יש 3 ילדים מפורסמים שהיו להקת ילדים מפורסמת. לאחר פירוק הלהקה דרכם נפרדו והם נפגשים רק ב1990 , אחרי שגדלו והתבגרו, עדיין יש ביניהם הרבה רגשות ומשקעים.
את השלישיה ישחקו איזבל דרומונד (7 נשמות), רפאל ויטי (רוק סטאר) וז'סואיטה ברבוסה (7 נשמות). עוד ישחקו בטלנובלה קלאודיה ראיה, דירה פאייס, קאיו פדואן (רוק סטאר ומעבר לזמן), מריאנה מושקן (רוק סטאר).

faery18

New member
העונה החדשה של משפחתו של בעלי כבר כאן!

https://www.facebook.com/vivatv.il/
למרות שסוריה ודניאל יוצאים בשלב מסויים לקראת הסוף(הבנתי שזה בגלל שהעונה התארכה יותר ממה שתוכנן)וחוזרים שוב רק לפרק האחרון עדיין ממש מחכה לראות את זה
איזה מהירים ויוה זה בכלל עוד לא הסתיים שם
שאפו
למרות שיהיה לי קצת עומס אין מצב שאני מפספסת את זה

evglev1

Well-known member
מנהל
ואי אפשר לצפות שהעונה השנייה של באהבה אין חוקים

תהיה במקום "רק את" כי היא רק עלתה לשידור ו"רק את" נורא קצרה ולא יהיו מספיק פרקים בידי ויוה כבר אחרי סיום רק את.

נראה שגם אצלינו הולכות להיות הרבה עונות עם הפסקות ביניהן, בויוה הרגיל משפחתו של בעלי ובאהבה אין חוקים, בויוה פלוס אובססיה, וונדטה, הכלה מאיסטנבול שבה כמו עם קרדאיי ישודרו שתי עונות ותהיה הפסקה עד לעונה שלישית והמחליפה של הכלה מאיסטנבול בטח תהיה אובססיה 2 העונות ונראה שגם את אישה עדיין לא סיימו לצלם. נראה שגם טלוויסה וגם טלמונדו התאהבו בעניין העונות ומהטורקיות ויוה מתעקש על חם מהתנור.

אבל נחמד שיצא עם משפחתו של בעלי לשדר את העונה הראשונה והעונה השנייה באותה השעה.

faery18

New member
כן היא נשארה על אותה משבצת רק אגרוף בלב מפרידה בין העונות

לפנייה הייתה העונה הראשונה ואחרייה השנייה יצא מגניב כי ויוה ממש הזדרזו להביא את העונה השנייה כשהעונה הראשונה פה הסתיימה רק ביולי האחרון

בכלל לא ציפיתי למקסיקנית חדשה עכשיו, הייתי בטוחה שהמחליפה גם תהיה ארגנטינאית. אגב הם כתבו שיש 87 פרקים והאמת שבמקסיקו זה כבר פרק 90 והצילומים עדיין לא הסתיימו
מה שכן נחמד לדעת שהראשיים נשארים לפחות עד פרק 80
לדעתי המפיק לא היה צריך להאריך את העונה החדשה מעבר למה שסוכם בהתחלה, כי בלי הראשיים זה לא אותו הדבר אבל אפשר להתנחם עם העובדה שיבליטו את הדמות של סוזנה גונזלס

חוץ מהש.ח המקסיקנים כל שאר הסדרות בויוה הן קומדיה

אם לא מחשיבים את הכח לאהוב שגם אוטוטו נגמרת. אחרי באהבה אין חוקים לא ראיתי ויוה. מקווה שיביאו את הטלנובלה של אנג'ליק בוייר. היא המקסיקנית היחידה שמשודרת כרגע באינטרנט שמעניינת אותי. אני לא יודעת אם הארגנטינאית החדשה תהיה קומדיה אבל לדעתי היא לא תהיה בסגנון אהבה שאחרי. לפחות הטורקיות מלאות בדרמה אבל טלנובלות כמו אהבה אין חוקים, אהבה שאחרי, אנה כפול שלוש אין כרגע בויוה. חבל שאין לי נטפליקס, אולי הייתי רואה את Corazon Valiente
&nbsp
אגב ארט דה לה טורה שחקן חדש אצלנו מצטרף לעונה הזאת. מהמעט שהצצתי באהבה שאחרי המקסיקנית הוא שיחק מעולה הייתי מוכנה שיביאו את הגרסה הזאת במקום "רק את" אפילו שגודוי שלהם מכוער ובוגדני.

faery18

New member
טריילרים+הפתיח{אגב ויוה עדיין לא עברתו את השם
}

מניחה שלא יקראו לזה פשוט העונה השנייה של משפחתו של בעלי

MI MARIDO TIENE MAS FAMILIA הייתי מעברתת למשפחתו הגדולה של בעלי או פשוט משפחה כי עכשיו גם לחואן פבלו וחולייטה יש משפחה משלהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
האם תשלימי אותה או שעם השוד הגדול והעונה השנייה

של משפחתו של בעלי, לא יהיה לך זמן בשבילה?

faery18

New member
איפה אין לי מתי
איכשהו אני אצטרך לתמרן

עם הברזילאית והמקסיקנית גם בעזרת הקלטות כמובן ואת הקוריאנית החדשה אני אאלץ לדחות אבל בהחלט הולכת להקליט היא עושה רושם מעולה. הלוואי שיעלו אותה לVOD.

Dona Sonrisa

New member
איך ידעתי? האמת קצת חבל

רציתי את מלון הסודות או האהבה שאחרי
אפילו חוקי המשחק
הגורל של אווה.. פספסתי את הטלנובלה אז..האם כדאי לצפות בה עכשיו?
יש איזה שחקן מוכר?
העלילה נראת לא משהו...

evglev1

Well-known member
מנהל
בהחלט כדאי

לגבי שחקנים מוכרים יש את אידית גונזלס בתור ראשית שהיא הייתה הראשית בדונה ברברה, שמיים אדומים, לעולם לא אשכחך ומילה של אישה ושיחקה גם בזיקיות.

הראשי הוא השחקן ששיחק את בטו בעמק התשוקות ושיחק את אנטוניו בדונה ברברה.

עוד משחק את בעלה של הראשית מי ששיחק את אלחנדרו בשיבה הביתה, את חררדו בבגוף אחד, את ג'ימי במלאך ושטן.

עוד משחקת אירנה מהשיבה הביתה ופליסיה ממתחת לשמיים.

הבן של הראשי הוא הילד ששיחק את הבן של סנטה בסנטה דיאבלה.

ומשחקת גם אנדראה מחופן של יהלומים ששיחקה גם את מירייה בפשוט לאהוב.

ובחיים לא הייתי מנחש שהבת הקטנה של אווה היא הילדה ממלכת הלבבות שמסתבר גדלה במיוחד, בקושי יש דמיון כלשהו.

faery18

New member
רק אני מרגישה שזה כבר קמפיין טורקי?

https://he-il.facebook.com/vivatv.il/

https://www.mako.co.il/culture-weekend/Article-59a98ab1ec2f661006.htm

רק חסר שויוה יהפכו גם את הערוץ השני שלהם לטורקי וזהו

יש קהילה שלמה של יוצאי טורקיה גם בכתבה מצוטטים אנשים שפשוט עושה להם טוב להזכר ב"בית סבא" ובאוכל והמנהגים(וזה בסדר גמור). ברור שיש גם כאלה שהז'אנר הדרמתי סוחף אותם בגלל שזה מה שהרבה סדרות משדרות כיום וזה מה ש"הולך". אבל הרוב זה הקהילה שחלק גדול ממנה גם יודע את השפה. מפה לעשות כזו הכללה פראית בוא נגזים..

הקוריאניות למשל היו הרבה לפני הטורקיות וגם להן יש דפי פייסבוק קבוצות מתרגמים וישנה אהדה גדולה לז'אנר(ועוד פה אין קהילה אסייתית)מעניין שעליהם מעולם לא עשו כתבות. מה גם שאמא ומריאם הם רימייקים לאסייתיות. מעניין שאת זה "שוכחים" לציין. לדעתי כל הכתבות האילה זה חלק מקמפיין או מטעם התקשרות הישראלית דבר שממש לא יפתיע אותי, או קמפיין טורקי. גם למלונות שלהם הם תמיד עושים פה קמפיינים בקיץ כי הביקוש הצטמק עקב העובדה שהם הפכו עצמם למדינת אוייב.

ויוה בעצמם הודו ש"עשו עליהם עליהום" כשהתחילו להביא את הסדרות הטורקיות. כי מה לעשות שטורקיה מממנת את החמאס(מה שכן צריך להודות שהם ממש לא לבד עכשיו גם ביבי מממן אותם),נותנת לו מקום מפלט שלחה לפה ספינת טרור וניתקה איתנו כל קשר לא לפני שסחטה מביבי הלחיץ מליונים למחבלים שהרגנו לה. אילה העובדות והרבה עדיין נרתעים מטורקיות בגלל זה. אי אפשר להתעלם מהעובדות. חבל שויוה לא מביאים סדרות ממדינות ידידותיות יותר שכולם יכולים להתמכר אליהם, אבל בוא נתחיל מזה שקודם כל יהיה שוויון בין הקוריאניות לטורקיות. אם הם מתעקשים לקרוא לזה ערוץ בינלאומי ולא ערוץ טורקי..

evglev1

Well-known member
מנהל
אני לא רואה כל כך מדינות ידידותיות

בספרד שנהנו משני סדרות שלה עד עכשיו נתנו כבוד מלכים לאיהד תמימי וקיבלו אותה כמו סלב. בבריטניה יש סיכוי שייבחר ראש ממשלה אנטישמי אוהב ערבים.

עכשיו ברוך השם בברזיל נבחר נשיא ידידותי אבל מקודם הנשיאה והמועמד השני לנשיאות היו שונאי ישראל.

אני מניח שהקמפיין הוא יותר לסדרות הטורקיות מאשר לתרבות הטורקית או לטורקיה עצמה.

ונכון מקפחים את הז'אנר הקוריאני, לטורקיות לא נוצרה קהילה שמתרגמת טורקיות מאנגלית או ערבית לעברית ואין אף טורקית שאפשר לראות עם תרגום לעברית מחוץ לערוצי ויוה והערוץ הים תיכוני ואתרים פיראטים שגונבים אותם בעוד בקוריאניות ניצלה קהילה שמתרגמת את התרגום לאנגלית לעברית ויש אתרים אחרים שאפשר לצפות בהם. והאמת גם יש אתר רוסי שעושה אותו דבר ומתרגם קוריאניות לרוסית ואפילו הסתבר שרוסיה התחילה להפיק ריימקים לקוריאניות ומסתבר שגם טורקיה שאימא ואישה הם ריימקים לסדרה יפנית שלאימא נוצרה גם גרסה קוריאנית ומריאם היא ריימק לקוריאנית.

אבל בפורום הרוסי התעכדכתי שגם במקסיקו, ארגנטינה, צ'ילה וקולומביה עולות הרבה טורקיות, חלקן ששודרו בויוה פלוס. כך שהיצירה הטורקית כובשת הרבה מקומות לא רק את ישראל, אפילו באמריקה הלטינית שמבחינתינו הטורקיות על חשבון היצירות משם משדרים טורקיות ולא מעט.

ומצד שני גם רנת הראתה שאחרי סיום אגרוף בלב והכוח לאהוב כל הסדרות החדשות של ויוה חוץ מהשוד הגדול יהיו קומיות. נראה שגם מטלוויסה ויוה לוקחים פחות דרמות ויותר קומדיות מה שיכול ליצור את הרושם המוטעה שרק טורקים מפיקים דרמות.

אגב מדינות ידידותיות לישראל

למישהו יש מושג אם הממשלה החדשה של מקסיקו בעד ישראל כמו קודמותיה? לא הצלחתי להבין אם הנשיא החדש, אנדרס מנואל לופז אוברדור תומך בנו או לא. ידוע שהוא מהשמאל.

faery18

New member
מדינות ידידותיות הכוונה כאלה שיש לנו יחסים איתן ושהן לא

תומכות טרור.

ברור שהטורקיות מגיעות לעוד מקומות בעולם אבל בניגוד אלינו טורקיה היא לא מדינת אוייב שלהן. למרות שבערוץ הכוכבים המקסיקני איפה שמשדרים את הטלנובלות לא ראיתי אף טורקית וגם לא בלוח השידורים הברזילאי.

elall

Member
מנהל
טלמונדו וקשת משתפים פעולה בסדרה "אסיר מספר אחד"

טלמונדו הולכים לצלם סדרה בכיכובו של אריק הייסר ואפריקה זבלה, בשיתוף עם קשת. הסיפור מבוסס על תסריט מקורי של שירה חדד ודרור משעני שהולכים גם כנראה להפיק את הסדרה.

למעלה