שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
סופ"ש נעים לכולם

elall

Member
מנהל
וטלמונדו כבר עושים רימייק ל"100 ימים"

בנתיים כנראה לתפקידים ראשיים נבחרו אריק אליאס, אילסה סלאס ומריאנה טרביניו.

evglev1

Well-known member
מנהל
תהיתי מדוע בחתולה פראית ובתשוקת הנצים לא זיהיתי

את מריו סימארו ששיחק את לוסיאנו השותף של פאולה שהתחרט בהמתחזה. אז בפרקים שלוסיאנו העיד במשפט של המתחזה לאחר שהתחרט הוא היה עם תסרוקת אחרת לגמרי ואני עוד בקושי התחלתי צפייה בטלנובלות אז טבעי שלא זכרתי אותה, מה גם שבפרקים שהוא סחט את פאולינה ואחר כך סיפר על ההתחזות לקרלוס דניאל ורודריגו שהתסרוקת שלו הייתה התסרוקת הרגילה בקושי ראיתי. אז לאור המראה שלו במשפט אני מבין איך לא זיהיתי אותו אחר כך בחתולה פראית ותשוקת הנצים.

elall

Member
מנהל
ביקורות על A Dona do Pedaço והתרשמות שלי

גם בברזיל אומרים עליה שהיא "טלנובלה מקסיקנית קלאסית", וגם ראיתי עמוד חדשות מקסיקני די גדול שעוקבים אחרי הטלנובלה אומרים עליה שחבל שטלויסה שכחו איך עושים טלנובלות כאלה. בגדול היא מפציצה ברייטינג, אבל גם מקבלת ביקורות שהיא די טראש, או כמו שמקסיקנים אוהבים להגיד "קרקס"
. תכלס, יש בזה משהו
אבל טראש כייפי כזה, guilty pleasure שכזה. אני לא מרגישה שהעלילה ממוחזרת או צפויה מידי, זה די מודרני, חצי קליל כזה, די משעשעת ועם משחק טוב. אבל היא "קלאסית" מבחינת כמות הדרמה וסקנדלים, ומעט מאוד היגיון. קיצר, לא הטלנובלה הכבדה של 9, ולא אחת שבאה להעביר מסרים, לחנך או לשקף את המציאות, כמו שגלובו אוהבים לעשות לפעמים. מקווה שיביאו

ציטוט קטן "איזו חתיכת טלנובלה A Dona do Pedaço, למרות שהיא חסרת היגיון וסוג של קרקס, יש בה את המרכיבי המלודרמה האלה שכל כך אהבנו בז'אנר. אפס סמים והיא הצלחה גדולה, שימו לב טלויסה ואצטקה."

evglev1

Well-known member
מנהל
מזכיר לי דיון בפורום הרוסי

שהשווה בין קפה בניחוח אישה המקורי לריימקים של טלוויסה שיכורה מאהבה ושל אצטקה כשתהיה שלי שבין השאר נאמר שבמקסיקניות יש הרבה קרקס ואחת הדוגמאות שנאמר שבקפה בניחוח אישה כשהראשי ואחותו תפסו את אשתו וגיסו בוגדים בהם, אז במקור הייתה רק סטירה, ובשיכורה מאהבה הפכו את כל המסעדה עם העימות בין הבוגדים והנבגדים. גם זה פחות קשור לקרקס לגביוטה הקולומביאנית לא הראו שום דבר מאז שהצלם מרמה אותה ולוקח אותה לאירופה לבין חזרתה בעוד בשיכורה מאהבה הראו הכול בפרטי פרטים וגם הוסיפו תאונה שגרמה לגביוטה לאבד את הילד.

אז נראה שהטראש הוא באמת כייפי, אמנם לא ראיתי את קפה בניחוח אישה המקורי אבל נהנתי מאוד משיכורה מאהבה.

Hadar169

New member
אני גם מקווה שהיא תגיע

מעודד לדעת שגם במקסיקו יש ביקורת על השינוי הרע שעובר על טלויסה, אולי אם הביקורת תיגבר יש סיכוי שהם עוד יחזרו לעצמם אם זה בכלל אפשרי

למעלה