הזמנתי מאיביי עכשיו, ושכחתי לשנות את הכתובת.

aviranbs

New member
דבר ראשון תהיה רגוע

דבר שני מה המוצר בכלל? אם הוא גדול...האמן לי הדוור לא יגיע איתו...כאשר המוצר יגיע הוא יגיע בהתראה ולא יימסר ישירות. תבדוק אם הוא מגיע לבית עסק מסויים, ואם הוא לא הוא יגיע בדחיפה שזה לאחד מהסנפים. בדר"כ כאשר לא לוקחים אחרי כמה ימים. דואר ישראל שולח הודעה בהנחה שהזמנת בעבר באינטרנט.

אני בת.

זה דבר קטן מה שהזמנתי. בד"כ מאיביי שולחים פתק בדואר רשום לבוא לאסוף את זה מהדואר בעיר שלך.

זה מגיע בד"כ לדואר, לא לבית עסק מסויים. ואיך אדע שקיבלתי? הפתק לא יגיע אליי.

שלחתי כרגע הודעה למוכר לשנות את הכתובת. מה אעשה אם הוא לא יענה לי?

aviranbs

New member
סליחה על הטעות הקטנה...אני ישתמש בלשון נקבה

באיביי יש אפשרות לראות היכן המשלוח נמצא כרגע...
ההמלצה הכי טובה שלי כרגע היא לבטל את ההזמנה ולהזמין שוב לכתובת שלך...
תני למשלוח לעמוד...מה זאת אומרת?
כנראה שישלחו לכתובת הקודמת פתק לאסוף...ושוב אני חוזר מההודעה הקודמת המשלוח יעמוד...דואר ישראל ישלח לך הודעה לבוא לאסוף את המשלוח ואז תיצרי קשר ותבקשי להעביר את המשלוח לאזור שלך.
לגבי ביטול ההזמנה...צרי קשר עם המוכר דרך מייל ובקשי ממנו לבטל הזמנה ולבצע אחת מחדש....כי שינוי יעד ברגע שהתבצעה הזמנה זה הליך לא פשוט

trilliane

Well-known member
מנהל
כבר שנים לא שולחים לי פתקים אלא רק מסרונים (לסלולרי)

אם מספר הטלפון שלך מופיע בכתובת לא אמורה להיות בעיה.
&nbsp
מוכר באיביי לא יכול לשנות כתובת בדיעבד, הוא יאבד את הגנת המוכר (וגם את, את הגנת הקונה). במקרה כזה צריך לבקש ממנו לבטל עסקה ולבצע אותה מחדש עם הכתובת הנכונה.
&nbsp
אם זה לא הסתדר, פשוט תגשי לסניף הדואר (או אולי אפשר גם באתר, בדקי לפני כן) ומלאי טופס "עקוב אחרי". יש לך שלושה או ארבעה חודשים חינם שבהם את זכאית לדואר עוקב לכתובת החדשה. זה לא תקף על חבילות; הן יועברו לכתובתך החדשה בתשלום בלבד, אבל אם יש לך אפשרות להגיע לסניף הקודם די בכך שתקבלי את ההודעה (במסרון לטלפון או בפתק לכתובת החדשה) ואת מסודרת.

למעלה