תמיד יש דרכים להתחתן לא חייב לשאול תמדינה , כמו שאפשר לעשות ניתוחים בחול כך גם חתונה
מ מחפש תאור New member 18/3/15 #4 תמיד יש דרכים להתחתן לא חייב לשאול תמדינה , כמו שאפשר לעשות ניתוחים בחול כך גם חתונה
R Rosie52 New member 18/3/15 #5 בסטטוס הפייסבוק שלי כתבתי הבוקר אנחנו עם מזוכיסטי בדמוקרטיה סדיסטית בה התקווה היחידה היא בהמנון. קמתי במצב רוח נוראי רוזי
בסטטוס הפייסבוק שלי כתבתי הבוקר אנחנו עם מזוכיסטי בדמוקרטיה סדיסטית בה התקווה היחידה היא בהמנון. קמתי במצב רוח נוראי רוזי
מ מחפש תאור New member 18/3/15 #6 בואי לא נגזים!!! יש דברים שאני יכול להבין ויש דברים שלא ,זה לא אומר שאני מסכים עם כל שטות כמו הדוגמא שאמרת. אני יצאתי ממקום שלא אומרים מה שרוצים אל המקום הזה שאפשר לומר בו את מה שאני חושב !
בואי לא נגזים!!! יש דברים שאני יכול להבין ויש דברים שלא ,זה לא אומר שאני מסכים עם כל שטות כמו הדוגמא שאמרת. אני יצאתי ממקום שלא אומרים מה שרוצים אל המקום הזה שאפשר לומר בו את מה שאני חושב !
H hatzilonit Member מנהל 19/3/15 #7 בלי קשר לפוליטיקה, בואו נכבד את החברים בכינוי גוף מועדפים אני לא חושבת ששמנמן ניסה לרמוז שאתה בעצמך תומך בהדרת נשים או סגרגציה, זו הייתה השוואה של צורת דיבור...
בלי קשר לפוליטיקה, בואו נכבד את החברים בכינוי גוף מועדפים אני לא חושבת ששמנמן ניסה לרמוז שאתה בעצמך תומך בהדרת נשים או סגרגציה, זו הייתה השוואה של צורת דיבור...
H hatzilonit Member מנהל 16/3/15 #1 חשוב ללכת להצביע לא להתעצל לא לפחד מת.ז ישנה גם בלי להבין בפוליטיקה אתן\ם יודעים את מי אנחנו מעניינות ומי יכול לדאוג לנו...
חשוב ללכת להצביע לא להתעצל לא לפחד מת.ז ישנה גם בלי להבין בפוליטיקה אתן\ם יודעים את מי אנחנו מעניינות ומי יכול לדאוג לנו...
R Rosie52 New member 17/3/15 #2 ברור התעוררתי עם מרץ הבוקר, ב 8 שיעור פילאטיס ומיד משם לקלפי. שיהיה יום מקסים לכולם. רוזי