2 גורים מדהימים מחפשים אומנה או אימוץ

noti1234

New member
2 גורים מדהימים מחפשים אומנה או אימוץ

ביום חמישי האחרון עשיתי את טעות הערב ונכנסתי לבדוק את הפיד בפייסבוק. בין הפוסטים נתקלתי בקריאה הבאה לעזרה: "5 גורים קטנטנים מסתובבים על הכביש - אחד כבר נדרס. האמא לא בסביבה. מישהו יכול לעזור?" אז באמת תודה לך מצפון שלי, ארבעת החתלתולים המקסימים הגיעו אלינו (בפ"ת), אבל אנחנו לגמרי אובדי עצות.
אנחנו טסים השבוע ל3 שבועות ולא יהיה מי שידאג להם בהעדרנו.
בנוסף, מי שמכיר אותנו יודע כבר שיש לנו וואחד מטען חורג משלנו:
7 חתולים + 2 כלבות , וכל זה בדירה שכורה בפתח תקווה, ללא חצר או עודף מקום.
האמא נעלמה לפני זמן רב ובאמת אי אפשר היה להשאיר אותם לשוטט על הכביש, אז אחלה, אספנו אותם אלינו, אבל זה ממש לא האפי אנדינג.
אין לנו יכולת לקלוט הביתה בע"ח נוספים - החתולים שלנו לא ממש מקבלי פנים, ואנחנו ממש זקוקים לעזרתכם עם אומנה ו\או אימוצים.
מצאנו בית לשניים מהם, וכעת אנחנו מחפשים בית לשניים הנותרים (2 זכרים - בצד שמאל בתמונה), כמובן שעדיף ביחד.
מדובר בגורים בני כשבועיים-שלושה. עד הבוקר אכלו מבקבוק, והיום הם החלו לאכול אוכל רטוב.
מצטערים על הדחיפות, אנחנו חייבים למצוא פתרון היום!
בבקשה בבקשה בבקשה - שתפו עם כל מי שאתם מכירים ועשוי לסייע (אפילו זמנית עד שנחזור מחו"ל). לא יכולנו להתעלם מהקריאה שלהם לעזרה, אנחנו מתחננים - אל תתעלמו משלנו.

אתם מוזמנים גם לשתף את קישור הבא: http://www.strimz.com/sharer.php?uid=10153640574548749&aaa=0. זה לינק לצילום חי שלהם.
חג שמח,
עידן וענת 0507775702

sashalola

Well-known member
אנסה לעזור

הם ממש יפים ונראים חסונים,
הקישור לא עובד לי כך שאני לא רואה תמונות נוספות
רצוי לצלם תמונות ברורות יותר ותעלו לכאן שאוכל להפיץ
כל הכבוד
ושיהיה להם בהצלחה

למעלה