בוברשת לחג

הי,

לכבוד החג הקרב ובא כמה קישורים לפייסח (כמו שסבתא שלי אומרת)
שיהיה לכולכם חג שמח ונעים, תטיילו, תאכלו, תהנו, ומי שמופיע- בהצלחה רבה ותהנו!

קליפ לחג על טהרת השיר של קווין
ברוח האנטרופוסופיה- פיה מצמר בלתי מעובד
אנשים קטנים קטנים בעולם הגדול שלנו או איך משחקים עם פרופורציה.

יום

חבובית-

תודה רבה- הקליפ לפסח מדליק לגמרי! אל השאר טרם ניכנסתי.
תודה וחג שמח לכולנו!
ליאורה

יהבוליק

New member
כל כך כל כך אהבתי!

תודה רבה חבובית!
גם התאטרון על מוייזס ופרעה (אהבתי את הליהוק לפרעה ) כל כך צחקתי!
וגם הבובות הקטנות! קטנות קטנות , אבל מעבירות הרבה..
תודה רבה רבה , שוב הצלחת להפעים אותי , (כל פעם מחדש , אה ? )

כמה צחקתי, גדול הקליפ, הילדים גם נהנו

אהבתי את הדרכת הפיה אולי יום יבוא ואנסה.....תודה רבה על הבוברשת, חג שמח.

פיות ובובות מצמר כבשים

מי שרוצה הסברים או הדרכה מפורטת על הכנת פיות /מלאכיות/ בובות / פרפרים מצמר גולמי - מוזמן לפנות אלי- אלמד בשמחה.

סדנה מצולמת

אני אשמח להעביר סדנה מצולמת, אבל אם עוד לא הבנתם, יש לי ליקוי קטן בענייני מחשבים- אני לא יודעת להעלות תמונות למחשב (נו, אל תצחקו- בגלל זה אני כה מוצלחת בעשיית מלאכות עתיקות, כמו הכנת בובות מצמר ...)אז או שמישהו מילדי יעזור לי בצילומים ובהעלתם , או שנפגש בבובלאנס הבא שהובטח במאי (?), ונכין ביחד- אני מעדיפה הסברים והתנסות , כי יש דברים בטכניקה הזאת, שנראה לי שעדיף ללמוד בעשייה ממשית ולא בסדנה מצולמת- כמו למשל איך לעצב את הראש והצוואר שיצאו מדוייקים, כמה ואיך להדק את הקשרים, איך לחתוך את הצמר (לעולם לא עם מספריים...)ועוד ועוד.ואז מישהו מוכשר יצלם ויעלה הכל לפורום. מה דעתכם? חג שמח.

הבובות והפעלתן בקליפ

כל מי שמכיר את הבובות שעיצבה אסתר כגן-פקר, מייד יזהה אותן בקליפ. אלה בובות מהצגות קיימות.
את הבובות מפעיל יצחק פקר, בסיוע של בובנאית נוספת (שמה מופיע בקרדיטים בסוף הקליפ).
לפני כמה זמן יצחק התקשר להתייעץ לגבי הפעלת בובות מול מצלמה. לא אמר באיזה פרוייקט מדובר. אני מניח שדובר בקליפ הזה.
חג שמייח!

יוצרי הקליפ קפחו בקרדיטים את גילי קוזין אולמר

הנה מסר שקיבלתי ממנה אחרי שכתבתי שכל הבובות הן של אסתר פקר כוגן:

"חוץ מהבובה עם הקפוצ'ון ושיער השיבה שעיצבתי אני ליצחק פקר להצגה "איש קטן איש גדול" שהציג בתיאטרון הקרון. הצגה על פי המחזה "קרקס שרדם" של דניאל חרמס אותו תרגמתי מרוסית לעברית. עיצוב הבובה (ושאר הבובות והתפאורה שעיצבתי להצגה ) מתכתב עם סגנון עיצובה הנהדר של אסתר פקר שבובתיה שולבו עם בובתי בהצגה. לא קיבלתי קרדיט בסוף הסרטון על עיצוב הבובה ומאד נפגעתי".

צודקת.

מקסים!!!!

אהבתי את השינוי של המילים של היצירה הנפלאה הזאת, ההומור
וכמובן, כמובן
הבובות המדהימות והפעלתן!!!!
חג שמיייח!

simba6

New member
אהבתי אהבתי

אהבתי את האנשים הקטנים ואת הפיות... ואני ממש בעד סדנת פיות - פה, במפגש הבא... אגב- מתוכנן אחד כזה?
ושיהיה לכולנו חג שמיח מאד!
סימון

פ י ו ל ה

New member
הקטע הכי מגניב בקליפ

של פסח זה שבדרך החוצה הוא אומר להם לתפוס מצה והם כולם הולכים עם מצה מתחת לשחי...
חמוד לאללה. תודה! חבל שהליפסינג לא יותר מדויק ואז בכלל זה היה אדיר+!!

הפיות באו לי בול בזמן כי הבוסית שלי ביקשה ממני להכין כאלה השבוע. כן כן ממש כך. איך שהיא ביקשה בטלפתיה שמעה זאת חבובית מעבר להרים ושלחה לי את הלינק הזה.. תודה!

האנשים הקטנים ממש חמודים ומעוררי מחשבה. אולי אשתמש בזה לאיזה פעילות. תודה!

חג שמייח!

למעלה