רוצים לזכות בכרטיסים להופעה מדהימה?

שתיים מהלהקות החשובות, מצליחות, פורצות דרך ומיתולוגיות במוסיקה הישראלית.. יוצאות לסיבוב הופעות מצומצם ונדיר בו יופיעו שני ההרכבים על במה אחת ויעניקו לקהל כל אחד בתורו הופעה עם הלהיטים הגדולים שלהם מאז ועד היום.
יש לכם הזדמנות מצויינת לזכות בכרטיסים להופעה המשותפת של מוניקה סקס ואיפה הילד, אז קדימה, למה אתם מחכים?

אז מה עליכם לעשות

מעכשיו ועד ה 5.3 בשעה 13:00 ספרו לנו עם מי הכי הייתם רוצים ללכת להופעה? זה יכול להיות אדם אמיתי שאתם מכירים, דמות פיקטיבית אהובה, אישיות מפורסמת...
היית מזמין את בר רפאלי ללכת אתכם להופעה?
היית מנצלת את ההזדמנות להזמין את השכן החביב שגורם לך להסמיק במעלית?
היית בוחר ללכת להופעה עם ג'סיקה ראביט?

מתוך כלל ההודעות שלכם אנו נבחר את חמש ההודעות הטובות ביותר והם יזכו בכרטיס זוגי להופעה המשותפת של איפה הילד ומוניקה סקס, בקיבוץ נען 7/3

אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2499297

על ההופעה

מוניקה סקס שסיימה את הסיבוב המצליח שבא בעקבות אלבומה האחרון - "מנגינה" התארחה בהופעה המדוברת של איפה הילד? באמפי שוני בחגיגות 20 שנה לאלבום המיתולוגי "זמן סוכר".
הכימיה שהייתה שם, כמו תמיד, הציפה את הרעיון לצאת לסיבוב משותף.. בו כל להקה תעלה בתורה לבמה ותיתן את המיטב שלה.
הזדמנות נדירה עבור הקהל לחוות בערב אחד חוויה של שתי להקות ענק עם כמות להיטים מוכפלת.

המופעים:
23.2 – בארבי תל אביב, מופע פותח: אלישע בנאי ו-40 השודדים
7.3 – קיבוץ נען
12.3 – ברקה באר שבע
13.3 – זאפה ירושלים
29.3 – זאפה ת"א שישי צהריים
6.4 – ברלה להבות חביבה

אני ראשונה?

אני הייתי הולכת להופעה עם אחותי ובעלה.
בזכותם הכרתי את הרוק הישראלי ובמקרה הם מאוד אהבו את הלהקה "איפה הילד".
האהבה שלי למוסיקה התחילה בעקבות גיסי בעיקר שהשמיע לי הרבה רוק ישראלי-ישן וחדש יותר והכיר לי אמנים שונים כמו ניק קייב בלועזית, ומשינה בעברית.

שניהם גרים יחד עם ילדיהם בארה"ב ואני מאוד מתגעגעת. לו הייתי יכולה-הייתי מזמינה אותם בשמחה.

אין ספק אבל שזה יחמם את ליבם שאני אלך להופעה הזו ,אם אלך-אני אתעד עבורם ה-כ-ל, כאילו היו שם בעצמם
.

טוב אז ככה.

לפני זמן מה ראיתי בטלויזיה בחור כזה שבפעם הראשונה בחיי הרגשתי התרגשות מינית למראה גבר.
הוא היה דוגמן של ציירת. עמד לפניה עירום כביום היוולדו. אנחנו ראינו אותו מגבו. גופו היה מושלם. וכשאני אומרת מושלם, אני מתכוונת בדיוק לכך. כתפיים רחבות ולא מדיי. ירכיים צרות ולא מדיי. עור זהוב וחלק. ידיים ורגליים מעוצבות להפליא. ראש בלונדי עגול ויפהפה.
והקופידון הזה בן העשרים וכמה הפנה פתאום ראשו לאחור, אל הציירת ואלינו הצופים, ופניו היפהפיות חייכו ברוב נועם שובבי עד שביקשתי להתמוגג. הקפיץ חצי ישבן בתנועה שובבית מפתה. ואז ! למראה החיוך, הרגשתי את הגאוּת בחלציי. פעם ראשונה בחיים.

מיהו? איך מגיעים אליו? אין תשובה. אין דרך. הוא רק דוגמן יפהפה על מסך הטלויזיה. זכרון נעים של עונג.

אז אם לא הוא, הייתי רוצה שיתלווה אליי להופעה אלברט איינשטיין. גם גבר יפה תואר וגם גאון מופלא, וגם ענוו ונוח לבריות. בטח היה מוכן לבוא איתי. לעזוב לזמן מה את הגבהים שהוא ריחף בהם ולחוות מוסיקה . אם אשתו כמובן היתה מסכימה......

לחלום מותר, לא?

האמת?

הייתי רוצה ללכת להופעה עם דנה אינטרנשיונל
לזרום איתה קצת

הייתי רוצה לשאול אותה אז, שאלה אישית

נחשו איזה?

סווינג

New member
זה דיי גס רוח

ולא ממש מצחיק.
יש פה לפחות טרנסג'נדר אחד שיהיה נחמד להתחשב ברגשותיו.

סווינג

New member
גם גס רוח

גם אידיוט.

אתה מוזמן לצחוק על הזין של עצמך. מבטיחה לצחוק.

עם מי שבטח תהיה שם

אשתו של אבי הטחול בבורר.
ואשתו של יהלי סובול במציאות

וברצינות, עם בעלי
בין כל הריצות, עבודה, אף משפחה באזור שתשמור על הבנות, מחלות שונות וכו', אפילו לא מוצאים זמן לשתות קפה יחד

TDKR

New member
אני הייתי הולך

עם מוניקה... ואחרי המופע, הייתי מזמין אותה לעלות אליי לסקס.

למעלה