תערוכה של מישל קישקה במוזיאון הקומיקס

ב-30/10 תעלה התערוכה "קומיקס קום איל פו: מישל קישקה מצייר לילדים קומיקס" במוזיאון הקומיקס בחולון.
לרגל עליית התערוכה, אתם מוזמנים לקרוא ראיון ב-3 חלקים עם מישל, שנותן הצצה לתהליך העבודה ולסטודיו שלו:
חלק ראשון של הראיון
חלק שני של הראיון
חלק שלישי של הראיון

מישל הוא מותיקי אמני הקומיקס בארץ, מוכר בעיקר בזכות "מיסטר טי" משנות ה-80 ומהקומיקסים שלו במגזין "עיניים".
לא מזמן הוציא את הרומן הגרפי- "הדור השני- דברים שלא סיפרתי לאבא".
הוא גם מפרסם קריקטורות באופן קבוע לעיתונים בארץ ובחו"ל, שאפשר לראות בבלוג שלו.
באופן אישי, בתור סטודנט שלו לשעבר, אני יכול להעיד שמדובר באדם חכם ובעיקר נחמד, מבין ממש הרבה בקומיקס ושווה לשמוע מה יש לו לומר.
אני גם הייתי אצלו בסטודיו ויצא לי לראות עמודים מקוריים שלו של "מיסטר טי" ומדובר באמנות מ-ט-ו-ר-פ-ת ברמת דיוק אדירה ובלי טעויות- והכל כמובן בצבעי מים, הרבה לפני שהמחשב נכנס לתחום!

בקיצור, ממליץ מאוד לקרוא את הראיון וגם לבוא לתערוכה כשהיא תעלה!

TSan

New member
מישל קישקה מציג במוזיאון הקומיקס בבריסל

המוזיאון לקומיקס בבריסל חוגג 25 שנים, והם מציגים תערוכה של עמודי קומיקס מקוריים שבהם בריסל מצויירת.
גם עמוד של מישל קישקה מתוך "הדור השני" מוצג שם!

כנסו לבלוג של מישל בשביל עוד פרטים:

[URL]http://he.kichka.com/2014/10/05/25-years-to-the-belgian-comics-center[/URL]

מישל קישקה- האיש והקומיקס

לקראת התערוכה של מישל שעולה בסוף החודש במוזיאון הקומיקס (לצד תערוכות נוספות, כמפורט בתמונה למטה), קבלו שרשור של כיכובים שונים שלו ברחבי הרשת!

ראיון של מישל קישקה ברשת ב'

מישל קישקה התראיין לתכנית "הכול דיבורים" ברשת ב' על התערוכה שלו:"קומיקס קום איל פו" שתיפתח במוזיאון ב-30.10, וגם קצת על הקומיקס בעולם באופן כללי.
(כדי לשמוע ישר את הראיון, קפצו ל-1:40:10)

לחצו כאן כדי לשמוע את התכנית (זמין עד ה-3.11.14)

ואם אהבתם לשמוע את מישל- הנה עוד ראיון לרשת ב'!

הפעם הוא התראיין לתכנית "מה יהיה עם יואב גינאי".
למרות שהראיון הוא גם בעקבות התערוכה, אני מבטיח לכם שמישל ויואב מדברים על דברים אחרים מהראיונות הקודמים, אז שווה לשמוע!

(כדי לשמוע את הראיון, קפצו ל-1:35:20)

לחצו כאן כדי לשמוע את התכנית (זמין עד ה-14.11.14)

והנה כמה פניני חכמה לאלו מכם שעוסקים בעשייה של קומיקס

בתערוכה של מישל שתהיה במוזיאון הקומיקס, לצד חלק מהעבודות ימוקם קוד QR שניתן לסרוק ואז לשמוע הסברים שמישל הקליט במהלך ראיון עם אסף גמזו (אוצר התערוכה).
את ההסברים אפשר לשמוע כבר עכשיו. ממש ממליץ להקשיב קצת לתובנות וטיפים שלו על תהליך היצירה.

לחצו כאן לקריאת הסבר בבלוג של מישל.

לחצו כאן לשמוע את הקטעים שמישל הקליט.

למעלה