שאלות, חדשות, בקשות

ידיעה עצובה - כריסטיאן באך נפטרה

המרשעת הגדולה בהשיבה הביתה נפטרה ככל הנראה מדום לב.

יהי זכרה ברוך

evglev1

Well-known member
מנהל
יהיה זכרה ברוך

שיחקה מצויין את המרשעת הגדולה.

עצוב לי

אחת השחקניות המעולות שראיתי ואחת הדמויות הרעות שהכי אהבתי לשנוא (רק מראה כמה מעולה היא הייתה..)
&nbsp
ממש עצוב

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות נא לשרשר לכאן
שבת שלום

faery18

New member
סופסוף ויוה נזכרו לתת קצת יחס גם ללטיניות

יצא הפרומו של דם ואדמה נראה

https://www.facebook.com/vivatv.il/
ורנת קראתי את הפוסט שלך שהם סופסוף פרסמו, בהחלט מידע מעניין!

הכי אטרקטיבי נשמע "El Utimo Dragon" אז אני מבינה שבסוף זה כן טלנובלה?
בהתחלה חשבתי שזו סדרה קצרה. נשמע ממש ממש מושקע ומבטיח
צילומים ביפן, ספרד, ארה"ב ומקסיקו לגמרי נשמע
מגניב גם שאירינה באבה תשחק פה את הרעה
הרבה יותר מתאים לה מהראשית הטובה. ורנטה נוטני אומנם צעירה בהרבה מסבסטיאן אבל היא חמודה זוכרת אותה לטובה מים של סודות וים של אהבה. אז סבסטיאן בעצם הולך להיות פה סוכן חשאי של המשטרה? או שהוא הולך לשחק תפקיד סטייל פרננדו קולונגה בתשוקות שהיה פיראט טוב? אז פה סבסטיאן יהיה ראש כנופיית סמים טוב?
אגב מגניב שמשלבים פה את התרבות היפנית

עוד נשמעות מעניינות-
La reina soy yo
Los protegidos
ו-Doña flor y su 2 maridos
כשהשתיים האחרונות מושכות אותי בעיקר בזכות שילוב העל טבעי

מפעל החלומות שזה סדרות רימייק לטלנובלות סתם מיותר בעיניי,
כי סדרה בחיים לא תהיה טלנובלה ובטח שלא תשקף את האווירה שלה.
עוד חסר לי טלנובלות כפריות מסורתיות כמו אשת הברזל הכח לאהוב ואדמה פראית
מקווה שבהמשך נזכה לראות עוד כאלה
אבל בינתיים אני לא יכולה להתלונן יש לי כבר שתיים כאלה אז אני די מסודרת לתקופה הקרובה חח

נחמד שאת כותבת פוסט גם על טלמונדו

מעניין אותי באמת אם נטו כל מה שהם עושים עכשיו זה נרקונובלות או שגם שם יש דברים נחמדים באופק.

AndreiTR

New member
רנת תודה רבה על הפוסט

El ultimo Dragon (''הדרקון האחרון'') נשמעת פשוט מעולה! מקווה שיביאו אותה ואת Ringo שנשמעת גם כן מעולה.

faery18

New member
Ringo פחות מושכת אותי אבל בגלל שססר שם שווה לתת לה צ'אנס

אם תגיע:)

AndreiTR

New member
קצת חדשות מברזיל

הטיזר הראשון על ''יתומים מאדמה'' (Orfaos da Terra)
פורסם אתמול, והוא נראה ממש מעולה! כמו כן, מלבד העלילה המרכזית על הפליטים והתרבות הערבית שתוצג בטלנובלה, יהיה גם משפחה יהודית בסדרה. בטי גופמן (''הלוחמת'' ו''הכוח לאהוב'') תהיה חלק מהמשפחה הזו, גופמן גם בחיים האמיתיים יהודיה. השחקנית מאוד התלהבה שהיא סוף סוף בתפקיד מהדת שלה, והיא ציינה שהיא מאוד אוהבת את התרבות היהודית, המסורת, והמאכלים שהיא ומשפחתה משמרים!

ניסטי ברונו (אלזה מהשוד הגדול) תהיה גם כחלק מהמשפחה, והיא תהיה אסתר, קפדנית, קשה ושמרנית שמנסה ללמד את בנה היחיד אבנר (מרסלו מדיצ'י - מימי ממעבר לים) איך להיות ''יהודי טוב'' בצורה שהיא מאמינה.

בטי פאריה (''אמריקה'', ''שדרות ברזיל'' ו''הכוח לאהוב'') חוזרת לעבוד עם ולאסיר בטלנובלה ''בעלת הפיסה'' (A Dona do Pedaco) אחרי 14 שנה! השחקנית מאוד התרגשה, והיא תעבוד שוב עם הבמאית אמורה מאונטר שהן עבדו יחד ב''שדרות ברזיל'', אמורה הפיקה גם את ''חוקי המשחק'', ''תכשיט נדיר'' - Joia Rara, ''המלכודת'', ''סלבריטי'' ו''דונה פלור ושני בעליה''.

הטלנובלה שתחליף את ''קיץ 90'' היא Bom Sucesso (''הצלחה טובה'') היא תהיה מבית היוצר של ''פשוט נהדרת''

לתפקידים הראשים לוהקו גראזי מאספרה (''יומן חיים'' ו''האמת הסודית'' - Verdades Secretas) ואנטוניו פגונדס (''לב משוגע'' ו''שובל של שקרים'')
הטלנובלה מספרת את סיפורה של פלומה (גראזי מאספרה) שעובדת בבית ספר לסמבה, שחייה משתנים בצורה קיצונית, היא נפגשת עם אלברטו (אנטוניו פגונדס) המיליונר
לבצע בדיקות במרפאה, והכל יתחולל מטעות גורלית, שפלומה חושבת שימייה ספורים והיא עומדת למות בקרוב, בעוד מי שבאמת חולה במחלה גדולה זה אלברטו.
בעקבות הטעות, פלומה תשנה את חייה ותהפוך לאדם אחר, בין פלומה לאלברטו, תצמח ידידות גדולה, שבסוף אלברטו מתאהב בפלומה. בעוד בנו מרקוס (רומלו אסטרלה - ''מעבר לזמן'') מתאהב גם בפלומה.
פלומה תחווה קשיים רבים שתפגוש את בתו השנייה ננה (פביולה נאסימיינטו - ''שדרות ברזיל'') ואת סילבנה (אינגריד גימראיס - ''דם אצילי'' - Sangue Bom) שיעשו הכל להעיף אותה מהאחוזה.

faery18

New member
וואו משפחה יהודית ביתומים מאדמה? לזה לא ציפיתי

ולראות את אלזה מהשוד כחלק מהמשפחה הזו זה בכלל נשמע מבטיח חח לגמרי מתאים לה התפקיד
נראה שאולי בכל זאת שווה לתת לנובלה הזו צ'אנס אם תגיע.
תודה על כל המידע!

evglev1

Well-known member
מנהל
כנראה נור היא המחליפה של איפט

אמנם ויוה דיווחו רק על עלייתה לאתר, אבל חמשת הפרקים הראשונים צריכים לעלות יום אחרי חמשת הפרקים הראשונים במחליפה של איפט בשבת בינץ' וכך גם כל יום ראשון חמישה פרקים, בדיוק אחרי חמשת הפרקים של שבת בינץ'.

חבל שאת מחכים לשמש לא העלו לא לאתר ולא ל-VOD, מזל שיש אמצעי הקלטה, אבל היה ראוי שמה שבשבת בינץ' שהם לא באמת מאמינים שמישהו יקדיש את השבת לצפייה בחמישה או עשרה פרקים יהיה או באתר או ב-VOD. ודווקא כשאיפט הייתה באתר על כל פרקיה לפני השבת בינץ' ונור תהיה במידה והיא המחליפה יש אפלייה כלפי הסדרה השנייה (והיותר מעניינת) של שבת בינץ'.

גיליתי את הסוף של אחת הדמויות הראשיות בAmar a muerte

לצערי חלקית. הסוף לא טוב. יותר מזה לא אפרט.

faery18

New member
ראיתי את הסצנה האחרונה חבל שהרסו

בשביל מה זה טוב להרוג את הדמות הראשית של אנג'ליק

סתם קילקלו לא בטוח שאצפה בה די מוריד את החשק.

faery18

New member
וואי נפטרה צעירה,היא הייתה חולה במחלת לב כלשהי?

לא מכירה אותה מעבר לפרומואים של השיבה הבייתה אבל עצוב,יהיה זכרה ברוך

faery18

New member
נזכרתי שהיא גם אמא של סבסטיאן זוריטה! הראשי מהכל בשביל האהבה

מוכר לנו גם מהפרקים הראשונים של של שקרים.

למעלה