יום הולדת 6 למסעדת פופינה
השף אוראל קמחי מארח את חברו ארז קומרובסקי כמיטב המסורת.
הפעם תצטרף אליהם במטבח נבחרת האולסטארס שכוללת 7 שפים ששעבדו בפופינה במשך השנים:
עומר צברי (מנהל מטבח פופינה),
עמרי מקנב (שף מטבח לילה, ברלין),
רז רהב (שף ובעלים ocd),
עופר ששון (שף מתקלט),
עידן פרץ (שף ק-פה האנוי)
אלה גבע (שף קונדיטור)
ושי דגמי (שף קונדיטור מסעדת פופינה).
ביום שלישי ה- 5/2/2019 יחגגו בפופינה את יום ההולדת הששי של המסעדה.
השפים אוראל קמחי וארז קומרובסקי נוהגים לחגוג יחד מדי שנה יחדיו את יום ההולדת של פופינה, עם ארוחת קונספט אחרת.
השנה החליטו השניים לארח לארוחה 7 שפים, 2 ממסעדת פופינה ועוד חמישה שעבדו במסעדת פופינה לאורך השנים. כל אחד ייצור מנה, כך שארוחה תכלול 7 מנות.
תפריט פופינה מארחת את נבחרת האולסטארס- 6 שנים
עופר
טאטאקי שפוסידון יביא לנו עטוף בקרמבל שום, צ'ילי ופטרוזיליה - בצל ירוק, מלפפון, מיקרו כוסברה וחזרת טרייה.
עמרי
שרימפס קריסטל צלוי ולבנה מושחרת בדיו, קולורבי כבוש סלט רוקט, צנונית, בצל סגול, אורגנו, שמיר, שמן רשאד ואבקת קלמטה
רז
נודי ארטישוק ירושלמי ויוגורט- קרם בצל שרוף, אפונה מתוקה, כרישה כבושה, פאף אפונה, פרחי בצל, מלח מעושן, זו' בצלים ופלפל אנגלי, אבקת אפונה ונענע
עידן
פילה בר ים מאודה- שומר צלוי, גזר לבן, לבבות ארטישוק בציר ים וזעפרן, חמציץ, אורגנו, צ'ילי וצ'יפס שומר
עומר
לחי עגל - מלפוף חיטה מעושנת, סלרי ותפוחים, קרם שורש סלרי, שקדי טלה, רוטב יוגורט וציר בקר
שי
מוס תותים - גלידת גבינה כחולה, גרינטת תותים, סלסת תותים ופניני בלסמי
אלה
קרמו שוקולד - שקדים מסוכרים, עוגיות שקדים פריכות , קרם שוקולד מריר, גלידת מרציפן וגנאש שוקולד חם
לחמים:
חלה מטוגנת על ענפי פרא
לחמנית סולוגוני מאודה וזעתר
מחיר הארוחה לאדם: 340 ₪
מסעדת פופינה, רחוב אחד העם 3, נווה צדק, תל-אביב. טלפון: 03-575-7477