יום ראשון- מה לובשים?
H Happy Goth New member 3/4/16 #2 ג'ינס מ כחול כהה הכנסתי קצת את החולצה, נראה לי עדיף שיהיה שבוע טוב לכולנו!
R Rosie52 New member 3/4/16 #3 שבוע טוב גם לך יקירה מעולה שהכנסת קצת את החולצה. מעולה שקיפלת את שרוולי חולצת הג'ינס. מתה על האורך של הג'ינס מ עליך - אורך מושלם. במסך אצלי הצבע של הג'ינס נראה שחור אבל בטוחה שהוא כחול. רוזי
שבוע טוב גם לך יקירה מעולה שהכנסת קצת את החולצה. מעולה שקיפלת את שרוולי חולצת הג'ינס. מתה על האורך של הג'ינס מ עליך - אורך מושלם. במסך אצלי הצבע של הג'ינס נראה שחור אבל בטוחה שהוא כחול. רוזי
S shmickey New member 3/4/16 #6 איזה ג'ינס מעולה! תתחדשי! קלאסי יפה ומחמיא וילך מעולה במלא שילובים! אוהבת מאוד את הלוק של היום, סטריט סטייל במיטבו! לא יודעת איך זה נראה עם החולצה בפנים אבל אני מאוד אוהבת ככה
איזה ג'ינס מעולה! תתחדשי! קלאסי יפה ומחמיא וילך מעולה במלא שילובים! אוהבת מאוד את הלוק של היום, סטריט סטייל במיטבו! לא יודעת איך זה נראה עם החולצה בפנים אבל אני מאוד אוהבת ככה
ל לי וולף New member 4/4/16 #10 לוק מעולה אוהבת ככה בחוץ את החולצה, אבל בטוחה שגם הכנסה חלקית יושבת טוב
S shmickey New member 3/4/16 #4 בוקר אור! היום, מלבד הגרביונים, אני לבושה מצוואר ועד מגף בפריטים שקיבלתי מAניס שמלת פסים בנייבי ולבן, עם כיסים! גרביונים אפורים שקופים מגפיים חומים מעל הברך (סורי מילה ) ג'קט בקאמל וכלבה מנומרת
בוקר אור! היום, מלבד הגרביונים, אני לבושה מצוואר ועד מגף בפריטים שקיבלתי מAניס שמלת פסים בנייבי ולבן, עם כיסים! גרביונים אפורים שקופים מגפיים חומים מעל הברך (סורי מילה ) ג'קט בקאמל וכלבה מנומרת
H Happy Goth New member 3/4/16 #5 Aניס השמלה מקסימה והשילוב פה נפלא, גם עם הג'קט והמגפיים אני יודעת שמקפיאים אצל במשרד אבל הייתי רוצה לראות קצת עור, אז מינוס הגרביונים בכללי. אופנת רחוב פר אקסלנס עם זואי
Aניס השמלה מקסימה והשילוב פה נפלא, גם עם הג'קט והמגפיים אני יודעת שמקפיאים אצל במשרד אבל הייתי רוצה לראות קצת עור, אז מינוס הגרביונים בכללי. אופנת רחוב פר אקסלנס עם זואי
R Rosie52 New member 3/4/16 #7 למה? למה? למה? למה הסתרת מאיתנו את הרגליים השקסיות שלך? את נראית מהממת. השמלה כל כך מוצלחת וכך גם הג'אקט ובכלל הטואל לוק עם קפה ביד ימין, משקפי שמש שמחמיאות לך בול וזואי אחת ביד שמאל - הלוק משגע!! רוזי
למה? למה? למה? למה הסתרת מאיתנו את הרגליים השקסיות שלך? את נראית מהממת. השמלה כל כך מוצלחת וכך גם הג'אקט ובכלל הטואל לוק עם קפה ביד ימין, משקפי שמש שמחמיאות לך בול וזואי אחת ביד שמאל - הלוק משגע!! רוזי
ל לי וולף New member 4/4/16 #11 איזה כיף! אמנם אני לא מבינה למה Aניס לא יכלה לתת לך גם גרביונים.... אבל היי, יצא מהמם