סכמ"ש (בדילאי קטן)

spaysi8

New member
סכמ"ש (בדילאי קטן)

מה שלומכם?

אתמול לא הספקתי,

אז היום אני מביאה אליכם את הסכמ"ש!!
("בתופים במחולות")

בכל מקרה, הפעם אתם תענו על השאלות בציטוט, יכול להיות משפט מפורסם או קטע משיר או מהתנ"ך או וואטאבר, העיקר שיהיה ציטוט.
למשל: 1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם?
תוכלו לענות: "יום אסל יום בסל", או "יום ועוד יום ועוד יומיים" או וואטאבר.

הבנתם?
יופי!

השאלות
1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם?
2. האם עברתם משהו משמעותי השבוע?
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם?
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם?
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם?
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע..

זהו,
קצר הפעם, כי צריך באמת לחשוב על ציטוטים מתאימים.

בהצלחה!

מצטטת את השבוע...

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? "סוף העולם, סוף העולם... זה התחיל כשהפסקנו לחיות"
2. האם עברתם משהו משמעותי השבוע? "רמי מואשם בהחזקת סמים קלים..."
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם? "יש לי אותי לעצמי וטוב לי"
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם? "הייתי בכיף מחבקת אותך, מחכה לך בין הסדינים"
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם? "לחץץץץץץץץץץ.... תנו לו לצאת... לחץץץץץץץץץץץץץ... אני מתמוטט!"
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע.. "וכבר הייתי עצוב, ועוד פעם שמח ועוד פעם עצוב..."

רגע, צריך לציין מאיזה שיר בא כל ציטוט?
ובכלל, כשאני קוראת את מה שעניתי, אני לא בטוחה שהייתי מבינה נכון אם הייתי קורא מהצד חחח

AS00AS

New member
מצטט בבסיס

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם?
אם טובה ואם רעה, אם קלה ואם קשה, אם זולה ואם יקרה, זוהי ארצי. (זאב זבוטניסקי)
לתפור מטרת קרטון, אבל לנשום את הקרב (עממי-צה"לי)
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם?
אהוב את כולם, בטח בחלקם, אל תרע לאף אדם. (שייקספיר)
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם?
וילדים על השבילים,במקום שבו הלכנו עם חגור ותרמילים(להקת פיקוד צפון)
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם?
ואיזה מסכנים החיילים - ששוכבים עכשיו בבוץ.
גורלנו הוא שבארץ אין מנוס מלהילחם, במסירות נפש. האלטרנטיבה היא אושוויץ, והחלטתנו ברורה - שלא תהיה עוד אושוויץ.(מנחם בגין),

מסכמשת !

איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם?ֿ
מוזר ולא ברור. קצת מרגש - כי המוכרת בחנות בגדים למידות ממש גדולות (יעני אוהלים) אמרה לי שירדתי 3 מידות במכנסיים. במקום מידה 6, עכשיו אני מידה 3 :)ֿ

האם עברתם משהו משמעותי השבוע?ֿ
כן. קצת, גם מצלמה מקצועית שאני צריכה להתרגל אליה וגם הקטע הזה של זה שאני עדיין לא קולטת שירדתי 3 מידות במכנסיים...

האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם?
פגעתי. אולי קצת.
אם מישהו פגע בי.. זה לא נקרא בדיוק לפגוע, כי אני כבר רגילה אבל המוכרת חשבה שאני בהריון /: כי אני נמוכה (1.46) ושמנה.

איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם? לא היה כזה, אולי יהיה שבוע הבא. או בסופשבוע.

איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם.
וואי, היו הרבה כאלה.
אחד מהם זה היה שקינאתי בבן זוג שלי, שהוא יכול ללכת לקנות בגדים שישבו עליו טוב, כי הוא גבוה ושרירי, ואני לא יכולה לעשות את זה, כי הביטחון העצמי שלי ברצפה וגם אין לי את הגוף.
שמחתי בשבילו, אבל להיות בדיכי בגלל זה ובגלל עוד כמה דברים, זה ממש מפגר.

6. אין לי :)

סכמ"ש מהחדשה...

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? And guess what
I'm having more fun
And now that we're done-pink "so what"

2. האם עברתם משהו משמעותי השבוע? עם שאינו יודע את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל- יגאל אלון
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם? אנשים שנותנים בנו את אמונם המלא, מאמינים שמגיע להם שלנו. ההנחה הזו שגויה; מתנה לא מביאה זכויות.- פרידריך ניטשה
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם? כאב הוא זמני כניעה היא נצחית- לאנס ארמסטרונג
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם ?I know you've suffered
But I don't want you to hide
It's cold and loveless
I won't let you be denied-muse "undisclosed desires"
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע
נוף זה הוא בעיני הנוף היפה ביותר וגם העצוב ביותר בעולם כולו.- אנטואן דה סנט אכזיפרי

yas12345

New member
סכמ''ש

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? '' רוצה לשבור לך יד.. ואז לתת לך רחמים''
2. האם עברתם משהו משמעותי השבוע? ''אתמול היה טוב ויהיה גם מחר''
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם? ''אז לפחות תשקר תגיד שאתה אוהב''
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם? I'm coming home
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם? ''את מסננת אותי''
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע.. ''בוקר עולה שוב הבוקר...''

הבנתי!

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? "ניסיתי ניסיתי מאוד, להילחם ברוחות, לא סיפרתי לך כמה. ניתקתי את עצמי מהרוב, אך בתוך המציאות, חטפתי ג'ננה..." חחחח לגמרי :)
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם? "זרקו עלי מילים,לימדו אותי מה זה באמת כאב..עכשיו שקט,התאחה הלב,וטוב לי..."
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם?"וזה יבוא כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא, בטוח בעצמו כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו ..."
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם? "קשה לקום בבוקר,לפתוח ת׳עיניים.. המיטה ריקה,חושך וקר.."
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע- "שוב צוכה ושוב בוחקת,מדברת לעצמה, חושבת, כמה שיכול להיות לי טוב כמה שיכול להיות לי רע .."

דינדש

New member
מסכמ"שת!

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? מתיש. ג'יז. כמה כבר אפשר לתכנן בשבוע אחד?!?
2. האם עברתם משהו משמעותי השבוע? החלקה יפניתתת

3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם? בי לא פגשו. אני מקוהה שאני לא פגעתי באפחד

4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם? לראות טלוויזיה בערב עם פיג'מה מכורבלת בשמיכה על הכורסה עם שוקו חם ביד

5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם? להתרוצץ ממקום למקום (תרתי משמע) בעבודה בעודי מבולבלת ולא מרוכזת מרוב הלחץ, ו20 אנשים רוצים שאני אעשה 20 דברים במקביל.
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע.. אני אלך על השיר "חורף" של גידי גוב ובייחוד הפזמון:
"כי חורף
השמש נעלמת בחורף
הגשם מטפטף על העורף
חורף - וקר
חורף - צריך ללבוש מעיל כל החורף
וגשם מטפטף על העורף
חורף - וקר "
אני אוהבת את השיר הזה ואת גידי גוב באופן כללי, אבל הוא נבחר כי חורפי עכשיו, ואני לאהוב חורף
.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TDKR

New member
מסכמש ומתפק"ד!

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? "בים לבן קבוצת שחורים קוטפת, בשדה כותנה קוטפת כל היום."
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם? "I'm sorry, I can't be perfect..."
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם? "Life’s an easy road, with someone beside you to share the load..."
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם? "I’m sick of this life, I just wanna scream..."
6. שיר/משפט שמתאר מה אתם מרגישים כרגע: "I'm sexy and I know it"

N o R i K o

New member
ל-4!

תמיד טוב לדעת שאני לא הפריקית היחידה של סאונדטרקים של סרטי ילדים

אני יותר בקטע של סדרות, אבל גם סרטים הולך.

(נגיד, הצלצול פלאפון שלי כרגע הוא רחוב סומסום...)

N o R i K o

New member
אצלי זה ככה עם סרטים ומחזות זמר

אבל הצלצול שלי הוא בכלל הפתיח של איך פגשתי את אמא

אבל לפחות 50% מהמוזיקה על הנגן שלי היא סאונדטרקים. בין אם סדרות, סרטים, מחזות, הכל

TDKR

New member
היי, גם אצלי!

אני ממש אוהב פסקולים, גם רשימת ההשמעה שלי מכילה המון רצועות מסרטים/סדרות. הרינגטון שלי היה נעימת הפתיחה של "המשרד" עד שהתפנץ לי המסך של הפלא', אבל שיניתי לפתיח של "דקסטר" כשהוא חזר מתיקון.

סאונדטראקים של איזה סרטים את אוהבת?

Voodo Doll

New member

1. איך אתם מתארים את השבוע שעבר עליכם? מצחיק, תלוי איך מסתכלים על זה.
2. האם עברתם משהו משמעותי השבוע? התחלתי לעבוד, פגשתי מישהו נחמד בסוף העולם שמאלה, וכמה להקות חדשות שמצאתי./ס\
3. האם פגעתם במישהו השבוע? או מישהו פגע בכם?מקווה שלא.
4. איך אתם מתארים את ההיי לייט של השבוע שלכם?בשאלה השניה.
5. איך אתם מתארים את הרגע הכי מתסכל/מבאס/חרא בשבוע שלכם? בטח היה משהו אבל לא יכולה לזכור שום דבר.
http://www.youtube.com/watch?v=ZkiSYmn74os

למעלה