שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבת שלום

elall

Member
מנהל
טלמונדו מציגה תוכניות לשנה הקרובה

מי שרוצה טלנובלות , שימשיך לחכות

הטלנובלה היחידה שהם מציגים היא Betty en Nueva York , רימייק לטלנובלה מפורסמת "אני בטי מכוערת".
סדרות:
"אדון השמיים" עונה שביעית? כן!!!

"מלכת הדרום" חוזרת לעונה שנייה
עונה חמישית ל "גברת אסרו"
אין שטוחות בגן עדן עם עונה שלישית
פאלקו - סדרת משטרה בכיכובו של מישל בראון
El Barón Rojo עוד נרקונובלה חדשה, למי שלא מספיק כל מה היה עד עכשיו

El recluso - עוד סדרת פשע שהם פרסמו עוד בשנה שעברה וכנראה דחו לשנה הזאת
Prisionero Número Uno - סדרה פוליטית עם אריק הייסר, וזאת הפעם השנייה בשנתיים האחרונות שהוא משחק נשיא מקסיקו. *הפקה משותפת של טלמונדו עם "קשת אינטרנשנל"*

https://twitter.com/twitter/statuses/994989245717659648

אני צופה לרימייק כישלון

איפה הטלנובלות של פעם שהיו לטלמונדו? לא ייאמן שהרוב בטלמונדו שולט אלימות, עולם תחתון, פשע וסמים.

elall

Member
מנהל
ממש לא בטוח, טלמונדו לפעמים מצליחים עם רימייקים

גם רימייק לתשוקת הנצים התקבל יחסית בסדר, דוניה של ארסלי ארמבולה גם הצליח (למרות שהם בטח שינו הרבה מדוניה ברברה), אבל בטח הולכים לשנות עלילה משמעותית גם כאן.
&nbsp
לגבי כל הנרקונובלות וסדרות פשע גועל נפש, אבל לצערינו זה מה שקהל ממש אוהב, לפחות בארה"ב. הכי מרגיז שהם מצלמים דברים כאלה ואחר כך מתלוננים על טראמפ שהוא מלכלך עליהם, כשהם בעצמם מציגים את המקסיקנים כפושעים, וכל זה מיועד לשידור בארה"ב לקהל האמריקאי.
אגב, זאת הסיבה שמאוריסיו אוכמן פרש מהתפקיד המפורסם שלו "צ'מה" באדון השמיים. הייתה לדמות הזאת אפילו סדרה נפרדת, אבל עכשיו הוא סירב לחזור ל"אדון השמיים" ובמקומו לקחו שחקן אחר. הוא אמר שהוא מזועזע מזה שהקהל אוהב את הדמות שלו וסוגדים לו, למרות שמדובר בפושע מתועב, והוא לא רוצה לקחת חלק בזה יותר.

evglev1

Well-known member
מנהל
למעשה הם מצלמים את זה לקהל האמריקאי-יספני

כי עובדה שהם מצלמים בספרדית ועד כמה שאני יודע זה בלי כתוביות או דיבוב לאנגלית.

elall

Member
מנהל
אני די בטוחה שיש להם תרגום

יש את האופציה CC באנגלית , נראה לי זה בממיר/סטרימר שלהם, הם יכולים להגדיר כתוביות בספרדית או אנגלית.
https://forums.cox.com/forum_home/tv_forum/f/tv-forum/15068/telemundo-closed-caption
חוץ מזה, הם מוכרים את זה לכל העולם (או יותר נכון מי שרוצה לקנות) ומשקיעים בטריילרים באנגלית.
&nbsp
&nbsp

Renat Zeitune

New member
לגבי מאוריסיו אוכמן

אז למה הוא הסכים לעשות סדרה נפרדת? הדמות שלו שם יותר אנושית? מעניין אם הוא יחזור מתישהו לטלנובלות.
&nbsp
זה טלמונדו, היא מארה"ב לא מקסיקו בגלל זה טלויסה לא מתכוונת לפחות עד להודעה חדשה לעשות נרקונובלות.
חבל שבארה"ב הפסיקו לאהוב טלנובלות מקוריות דם באדמה שלי ושתי הטלנובלות האחרונות.

elall

Member
מנהל
דווקא אחרי הסדרה הנוספת הזאת הוא פרש

היא כבר שודרה . הדמות שלו " אל צ'מה" הייתה באדון השמיים, הוא היה אויב (פושע אחר) של הדמות הראשית (רפאל אמאיה) במשך עונה אחת או שתיים. ואז טלמונדו החליטו לעשות לדמות שלו סדרה משלו, בעיקר כי הדמות הזאת מבוססת על "אל צ'אפו", פושע וסוחר סמים אמיתי שבשנים האחרונות היה הרבה בכותרות (זה שקייט דל קסטיז'ו הסתבכה איתו), אז טלמונדו החליטו לנצל את זה כדי לעשות עליו סדרה נפרדת. לא זכרתי מה בדיוק הוא אמר, אבל עכשיו קראתי מה בדיוק הסיבה הייתה, והוא אמר שהרבה מאוד ילדים היו ניגשים אליו מכל הגילאים שאמרו לו כמה הם אוהבים את הדמות הזאת. ואז הוא הבין שהרבה ילדים רואים את הסדרה הזאת (מזעזע!) והוא לא רוצה שילדים יעריצו אנשים כאלה כמו "אל צ'מה", אז הוא לא הסכים להמשיך באדון השמיים. אגב, מי שיחליף אותו זה אלברטו גרה, בעלה של זוריה ווגה.

לחוליאן חיל יש מישהי חדשה

מדובר בשחקנית, ברברה לופז שמוכרת לנו מבאה האהבה שגילמה את אריקה.

elall

Member
מנהל
אריק אליאס ואלחנדרו ספייצר ישחקו זוג גאה בתאטרון

אריק אליאס, זוריה ווגה ואלחנדרו ספייצר בהצגת תאטרון חדשה "Straight"

Renat Zeitune

New member
הטרדה מינית ב100 ימים כדי להתאהב, הטלנובלה החדשה של טלפה

בעקבות הפרשייה של חואן דרטאס הכניסו את הנושא הטרדה מינית באחת הסצינות של הטלנובלה.
&nbsp
כזכור חואן דרטאס הואשם בהטרדה מינית ע"י קלו ריברו שכיכבה לצידו באהבה מתוקה ושחקנית נוספת הצטרפה אליה.
&nbsp
הפרשייה של חואן דרטאס צברה גל בנושא הבידור בארגנטינה והרבה מפורסמים הביעו את דעתם בעד ונגד כוכב קוראים לזה אהבה והדרך לאהבה. קרינה זמפיני הייתה היחידה הנייטרלית בנושא ולא נקטה באף צד.

keren dvir

New member
ליתר דיוק

מדובר בדמות של ננסי דופלא (אנטוניה) שהוטרדה מינית ע"י הבוס שלה, אבל היא לא נשארה חייבת

אנג'ליק בוייר וסבסטיאן רולי שוב יחד בטלנובלה של טלויסה?

טלויסה מתכננת רימייק לעל החיים ועל המוות וסבסטיאן רולי יכול להיות הכוכב הראשי. ההפתעה היא ששוב פעם אנג'ליק בוייר עלולה לגלם את בת זוגו(איסבל ארויו) בפעם הרביעית בנוסף להיותו בת זוגו במציאות.
&nbsp
לא ברור לי איך יכול להיות אם כבר נאמר שבטלויסה הם לא יככבו יחד יותר. כנראה שמועה.

elall

Member
מנהל
טוב, הבנתי שזה לא בדיוק על החיים ועל המוות

אלא בסגנון, על החלפת נשמות.

זה משנה הכל

רציתי שסבסטיאן יגלם תפקיד שלא גילם עד כה אבל לא יודעת אם ייקחו את סבסטיאן בסדרה הזאת איזה תפקיד יגלם מה שכן זה כמעט בטוח שאנג'ליק בוייר היא הראשית. לא מבינה איך יכול להיות שסבסטיאן רולי מועמד לראשי אם נאמר בפירוש שלא יכולים לככב יותר כזוג ראשי בטלויסה ואפילו בטלנובלה האחרונה שלו בחרו במאייטה ואנג'ליק לא הייתה מבין המועמדות.

למעלה