שלום. יש לי 2 שמות בפייסבוק. אני רוצה למחוק אחד (אני כמעט לא שם) איך עושים את זה. תודה
ג גלי552 New member 10/11/19 #1 שלום. יש לי 2 שמות בפייסבוק. אני רוצה למחוק אחד (אני כמעט לא שם) איך עושים את זה. תודה
ג גלי552 New member 10/11/19 #4 תודה זה לא שביקשתי. אחזור: יש לי 2 שמות בפייס. רוצה למחוק רק אחד ולהשאיר את השני.   איך אני עושה את זה. תודה
תודה זה לא שביקשתי. אחזור: יש לי 2 שמות בפייס. רוצה למחוק רק אחד ולהשאיר את השני.   איך אני עושה את זה. תודה
S shoosh2607 Member מנהל 11/11/19 #6 שני חשבונות? שני שמות על אותו חשבון? את יכולה לשלוח צילום מסך? הכוונה לא ברורה מהשאלה אני מבינה שאלו שני חשבונות. במידה וכן, הלינק מסביר בדיוק. את נכנסת לחשבון ותו את רוצה למחוק ופועלת על פי ההוראות
שני חשבונות? שני שמות על אותו חשבון? את יכולה לשלוח צילום מסך? הכוונה לא ברורה מהשאלה אני מבינה שאלו שני חשבונות. במידה וכן, הלינק מסביר בדיוק. את נכנסת לחשבון ותו את רוצה למחוק ופועלת על פי ההוראות
S shoosh2607 Member מנהל 13/11/19 #9 שני שמות על אותו חשבון? למה הכוונה? ניסית לשנות בהגדרות? settings - name - edit אם לא לזה הכוונה אז תעלי בבקשה צילום מסך
שני שמות על אותו חשבון? למה הכוונה? ניסית לשנות בהגדרות? settings - name - edit אם לא לזה הכוונה אז תעלי בבקשה צילום מסך