צהריים טובים - סליחה על התגובה המאוחרת. אני
לא משתמשת בשום קפוא. משתמשת אך ורק בטרי, והרבה. מקלפת ממש לפני הבישול ומשתמשת בכל הכמות.
אני קונה תבלינים טריים, לא בכמות גדולה. כשנגמר, קונה טרי-חדש. מאכסנת בצנצנות זכוכית בארון התבנים במטבח. לא שמה במקרר.
בחרדל אני משתמשת לא רק לכריכים אלא גם לבישול, כך שהוא נגמר מהר ולא מתיישן. מכניסה אותו לבלילת הביצה שבה אני טובלת שניצלים, מורחת רוסט-ביף לפני הכניסה לתנור, מכניסה למרינדה של עוף בתנור, ועוד... ועוד... וכך אני לא צריכה לזרוק.
מקווה שהטיפים יעזרו לך.
בהצלחה,
נירה