שלום. עזרה בהעברת תוכן מהאינטרנט לטלויזיה. איני מתמצאת

גליגלי6

New member
שלום. עזרה בהעברת תוכן מהאינטרנט לטלויזיה. איני מתמצאת

בזה. אשמח אם תעזרו לי ומי שיעזור בטח ישמח שהוא עוזר :)

הבנתי שצריכה סטרימר ומשהו שקשור לספק שלי ככה הבנתי. יש לי ראוטר wifi בספק

מה עוד צריך. יש לי טלויזיה טיפשה (כן כן) משנת 2016

הרבה תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אכן מה שצריך זה סטרימר ו חיבור HDMI במסך,,ועוד..

&nbsp
זו רק התשתית מפה צריך מה לשדר ..נטפליקס או כל שירות טיוי על הרשת שיש ..על מנת לצפות בתוכן שאינו חינמי ...כמו יוטיוב וכדומה שממילא יש במחשב..בפון וכו'...
&nbsp
דבר חשוב אחר רצוי שתהיה מהירות רשת גבוהה בבית לדעתי 100 מגה בפועל ( 40 יעבוד אבל ממש לא אידיאלי מנסיוני)
&nbsp
מבחינת סטרימר במחיר טוב עם המלצות טובות
&nbsp
סטרימר Xiaomi Mi Box 3 4K שיאומי
&nbsp
&nbsp

גלי552

New member
מאוד מודה לך. האם אפשר

יהיה לראות גם את הערוצים הישראלים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בחבילות של החברות כן

&nbsp
כל החברות נותנות את הערוצים שמשודרים גם באוויר ( כמו בעידן פלוס החינם לגמרי למשל ) אז כן יש את האפשרות....
&nbsp
&nbsp

גליגלי6

New member
תודה ירון. אם כך אני חייבת עידן פלוס? נאמר לי שכדי לקלוט את

הישראלים אני צריכה לפחות 100 M באינטרנט. כל אחד אומר אחרת וזה מבלבל אותי..

גליגלי6

New member
ירון המטרה שלי לצמצם עלויות ולא שיהיו לי יותר ערוצים. כלומר

להתנתק מחברת טלויזיה. אני רואה מעט מאוד טלויזיה. לא הבנתי: האם אני חייבת את עידן פלוס..
&nbsp
הרבה תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא הצלחתי להבין מה את רוצה לראות..

אם זה מה שכבר קיים במחשב את יכולה לחבר את הטיוי למחשב בכבל HDMI ולראות שם הכל במקביל בנוח בספה.
בלי שום דבר נוסף

עידן פלוס תלוי אן יש לך ממיר פנימי בטיוי אז רק לקנות אנטנה גדולה עלות חד פעמית ..לסרוק בטיוי למצוא אותם וזהו
או אם צריך ממיר חיצוני עלות חד פעמית + עלות אנטנה וזהו...

להתחבר לשידורי רשת עם נטפליקס וכו' יש עלות ...בפני עצמה לא משנה אם את מתחברת עם כבל לטיוי או מתקן אלחוטי סטרימר ..שגן הוא עולה כסף..

יש שירותים כוללים כל הערוצים וכולל נטפליקס..ומקבלים את כח החומרה שצריך שוב זה עלות..

מכל זה הכי זול זה עידן פלוס קונים פעם אחת מה שצריך וזהו. אם ממש רוצים גם טיוי במחשב אס כבל HDMI הכי טוב ויעיל ( אם כי לא הכי אסטתי בבית אם הוא ארוך ובולט)..
שזה המצב אצלי אגב כי אני לא צופה כמעט בטיוי. ושאני רוצה אני בוחר מהרשת מה לראות
אם את מסתפקת בזה גם 40 מגה מספיק בעיקרון בעיקר אם אין עומס של אתרים ואין יותר מידי מכשירים נוספים מעבר לניד אחד או שניים. לשירות של חברה רצוי יותר לצפייה טובה וחלקה.

גליגלי6

New member
מזתומרת אם זה מה שכבר קיים במחשב..הצלחת קצת לסבך אותי

מה זה ממיר פנימי בטלויזיה. כנראה שאין לי. זאת לא טלויזיה חכמה. ציינתי. מבינה שאני צריכה טכנאי. כבל ארוך מסרבל את העניין ברור..אבל אין ברירה
&nbsp
כמו שהסברתי. אני לא צריכה מיליון ערוצים. רק ערוצים ישראלים וכמה ערוצים פה ושם
&nbsp
יוטיוב ועוד כמה. העיקר להתנתק מחברות טלויזיה. אני מבינה שלא אוכל לראות ערוץ 8 זה ערוץ דוקו טוב (בהוט)
&nbsp
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ממיר זה לא שייך ל"חכמה"

צריך לבדוק אם יש DVB-T2 בטלויזיה זה טווח תדר שיש כבר מזמן הרבה טלויזיות ,הכולל את כל הערוצים הישראליים שיש בעידן + . אין כל קשר לטיוי חכמה..

תוכן במחשב הכוונה שאם את מחברת טיוי למחשב אז כל מה שאת עושה במחשב תראי בטיוי..כולל אם מצאת שידור לערוץ 22 נניח במחשב תראי אותו בטיוי..יוטיוב וכו'...

לפי דגם הטיוי אפשר לברר מידע ברשת אם יש לה ממיר פנימי לקליטת עידן פלוס או לא. במידה ואין קונים ממיר + אנטנה בעלות חד פעמית ,

ממיר DVB-T2 HADV-1671 Hyundai למשל עולה 120 ש"ח. אנטנה עוד כ60

החשוב שתהיה לא מוט..משהו כמו בתמונה
https://www.shopelectrons.co.il/product/אנטנה-לממיר-עידן-פלוס/

או כזו
https://www.lastprice.co.il/p/48557565/אנטנה-שטוחה-לממיר-עידן-פלוס/Barkan-BI40AF

על מנת שתהיה קליטה טובה, מה שמסופק בקופסא אינו מספיק.

סטרימר אני לא חושב שאת צריכה אלא אם כן תשלמי לחברה..סלקום טיוי פרטנר וכדומה ..ותהיה לך גישה לצפייה באתרים שלהם גם.

למעלה