דרגון קווסט 7, רובטריקים, מאפיה 3.
מאפיה 3: משחק פצצה. אני לא אדבר הרבה על העלילה כי היא החלק הכי מושקע וחשוב מהמשחק אני רק אגיד שהתרשמתי מאוד לטובה, לינקו הדמות הראשית, הוא הגבר השחור הכי
גבר שראיתי במשחק מחשב. זה מרענן מאוד לראות דמות שחורה שהמפתחים לוקחים ברצינות.כמו שאמרתי הפתיחה הרשימה אותי מאוד,
כל הדמויות נראות מענינות ואנושיות ומי שאוהב סיפורי פשע ומאפיה יהנה מהסיפור. כמובן שאני לא יודע איך זה מתפתח אבל אני כבר מפנה למשחק את השבת מהסקרנות, ומת כבר לראות את ויטו ממאפיה 2.
כל משחקי מאפיה מאז המשחק הראשון הצטיינו מאוד בהבעות פנים מצוינות ומלאות רגש לדמויות ומאפיה 3 ממשיך את המסורת הזו וזה מכניס אותך מאוד לסיפור.
מעבר לזה הגיימפלי:
העיר מעפנה, היא נראת טוב בהשוואה למאפיה 2 וחיה קצת יותר בהשוואה למאפיה 2 אבל היא די מתה ומשעממת והיא מרגישה יותר כמו Hub גדול שלוקח אותך ממשימה למשימה מאשר עיר שבא לך לעשות בה דברים.
מזל שהירי והגיימפלי
מצוינים חברי הפורום יודעים שאם הירי היה מעפן הייתי מוחק ת'משחק יש לי אפס סבלנות למערכת ירי דפוקה.
כל הרובים מרגישים בדיוק כמו שהם צריכים להרגיש, יריות מהשוטגאן מרגישות כבדות ועם הדף כזה, וכזה כייף לדפוק לאויבים כדורים מהשוטגאן ולראות אותם מתקפלים ומחזיקים בחזה מהכאבים, תוסיפו לכל זה שתמיד יש פסקול בן זונה
ברקע, גיטרות חשמליות, שעושות לך אנדרלין, גם המוזיקה הלא מקורית של המשחק פשוט מצוינת, יש המון מוזיקה מוכרת מהתקופה ואתה ממש מרגיש שאתה בסוף שנות ה60.
עם מוזיקה כזו נהדרת אתה בקושי מתייחס לרעש הנוראי של הפס4, אתה פשוט נותן למוזיקה הזו למלא לך את הבית.
בביקורת שפרסונה שם אמרו שאין גיוון ושהירי נמאס מתישהו ושהמשחק משעמם.
לא יודע מה איתם, שאני קונה משחק כמו מאפיה 3,אני קונה אותו כי יש לי חשק
לcover shooter וירי בלי הפסקה, ואם זה מה שאני מקבל כאן, אני מרוצה מאוד.
עם כל הכבוד לGTA לא בכל משחק בא לי לריב עם המשטרה ולעשות בלאגנים.
בגדול לדעתי מגיע למשחק לפחות ציון 75-80 גם לא מזיז שההתגנבות חרא, כי אני הולך לחורר גולגולות במשחק הזה, מי בכלל רוצה להתנגב
זה גנסטרים פה, לא היטמן.בביקורת שפרסונה גם אמרו שאין הרבה גיוון במודלים של האויבים, לא מזיז לי, אני כאן כדי להרוג אותם.
עוד רשמים בשבוע הבא.בתכלס? אהבתם את מאפיה 2? שווה.
רובטריקים: האמת? משחק ממש חמוד,זה מרגיש כמו ביונטה נחות,אבל זה עדיין האק אנד סלאש כייפי לאללה, בטח שבחינם. הגרפיקה והעיצוב כל כך יפים.
והמשחק זורם ממש טוב ב60FPS כמצופה מפלטיניום, אני נהנה ואני בטח אשחק אותו עוד כמה פעמים על רמות יותר קשות.
דרגון קווסט 7:
(ספוילרים קטנים למי שרגיש לזה)
משחק מושלם, כבר אמרתי את זה נכון? מזמן לא נהנהתי ככה ממשחק, בDQ7 אתה חוזר בזמן אחורה כל פעם, במטרה לשחזר איים ויבשות שנכחדו והושמדו. ואני מוצא את עצמי כל הזמן סקרן מאוד לראות לאיזה אי ישלחו אותי הפעם.לדוגמא
אתה מגיע לאי, שכל התושבים שלו הפכו לאבן בגלל גשם אפור מסתורי, ושרק איזה קשיש הצליח לשרוד את הגשם הזה זה קרה שהוא היה צעיר והוא פשוט הזדקן ליד האנשי פסל האלה, אתה רואה את האנשים ברגעים האחרונים שהם הפכו לאבן ומגלה את מי הם היו. וזה פשוט סיפור שנכנס לך חזק ללב, האיים והסיפורים שלהם כל כך מגוונים .
זה פשוט .DQ9/3/6/4 על סטראוידים עם דמוית טובות אני ממש אוהב את הדמויות כאן, לא כמו את של 8 4 ו5 אבל יותר מכל משחק פפ שהוא לא פפ9.
איזה כייף שזה משחק ארוך כמו איזה 4 משחק DQ רגילים.