שרשור שאלות 23.2-26.2

bananadana1

New member
מוצרי NYX

בוקר טוב!
בעגלה שלי באיביי נמצא קונסילר ירוק בצנצנת, 2 שפתוני מאט (אנג'ל והוט רד), סומק טאופ להצללות ו2 עפרונות שפתיים.

למישהי יש המלצות נוספות למוצרים/ תובנות לגבי המוצרים שציינתי? במוצרים הנ"ל טרם התנסיתי (אין צורך להמליץ לי על הסמקי קרם שלהם- מעולים!!)

תודה רבה מראש והמשך יום נעים!

marina4o

New member
אחלה בחירות! יש להם גלוסים שיצאו לאחרונה

וקיבלו סקירות טובות ותבדקי גם עפרונות עיניים

bananadana1

New member
האמת ש..

ממש נמאס לי כבר מגלוסים. לגבי עפרונות העיניים- בדקתי את הSLIM ולא ראיתי איזשהו גוון יוצא דופן. לגבי הג'מבו- פחות פרקטי עבורי..

התנסית במוצרים שהזכרתי? יש תובנות כלשהן?

קרמיט524

New member
סוף סוף מצאתי את ה-naked, ב-feelunique

אבל כשאני מנסה לקנות את זה אני מקבלת הודעה שהמוצר הזה לא יכול להשלח לישראל.
אני בודקת מוצרים אחרים - סתם - לא קשורים - ההודעה הזאת מופיעה בכולם. כלומר - בעצם האתר הזה מכריז שהוא שולח לכל העולם אבל בעצם לא שולח לישראל. מישהו נתקל בתופעה הזאת?

glossberry

New member
כן..*בתיאוריה* שולחים לכל העולם

בפועל רוב המוצרים לא נשלחים :/
מציעה לצוד אותה בhq hair

קרמיט524

New member
טוב, עכשיו ב-א-מ-ת מצאתי אותה

ואפילו הזמנתי סוף סוף...
בבקשה תחזיקו לי אצבעות שזה יגיע בשלום.
ושזה לא זיוף... (לפי התמונה נראה בסדר)
הזמנתי באיביי, המוכרת נראית אמינה, עם ביקורות טובות.
http://www.ebay.com/itm/251459909423

קרמיט524

New member
NOT

קיבלתי הודעה מאיביי שהם ביטלו את הפריט הזה, וזיכו אותי על הכסף. כנראה הייתה להם סיבה טובה.
אז החיפוש נמשך.

מ צ ד ה

New member
מאוד אהבתי את האייליינר שלהם - כזה שמגיע

עם מברשת.
יש להם המון גוונים.

אני אוהבת את סמקי המוזאיקה של NYX

יש להם פיגמנט מצוין - לא מוגזם מדי ועדיין נשאר יחסית זמן רב. יש שם מגוון של מאט ושימר. יש לי שלושה והם הכי שימושיים אצלי.

בנוסף, אם את אוהבת שפתונים קרמיים - אני מאוד אוהבת את ה-ROUND LIPSTICKS שלהם. הם לא מאוד עמידים, אבל לא פחות או יותר משפתונים אחרים. מבחר הצבעים ממש גדול.

שתי שאלות למומחיות סיגמה

היי בנות,

אני רוצה לרכוש מברשות חדשות - מסיגמה.

בינתיים הכנסתי לסל את אלו -

Basic Face Kit (76$) - כוללות את החמש הללו:

F30 - Large Powder: Even powder application. Uniform blending of powder products onto the face and body.
F40 - Large Angled Contour: Subtle cheek application. Use the angle to softly contour the cheekbone. Can also be used to apply blush.
F50 - Duo Fibre: Creates an airbrush effect onto the skin. Can be used with powder, liquid or cream products.
F60 - Foundation: Smooth foundation application. Apply liquid or cream products such as foundation and primer.
F70 - Concealer: Conceal small areas. Conceal the hardest to reach areas such as around the nose and eyes.

F80 - Flat Kabuki™

E05 - Eye Liner

E17 - Waterline Liner™

E55 - Eye Shading

השאלות שלי הן כאלו

1. בתור אחת שמתאפשרת באופן בסיסי עם מייק אפ + צללית + אייליינר - האם המברשות שלקחתי הן הטובות בעינכן?
2. אני לא מתה על צלליות אבל רוצה לנסות להתחיל. אלו 3 מברשות עיניים הכרחיות בעינכן מהסדרה של סיגמה?

תודה!!!

fairytale10

New member
היי :)

אני באופן אישי במקום הקיט מברשות פנים הייתי מזמינה קיט נסיעות מוקטן מהסיבה שהוא מכיל מברשות יותר שימושיות ומגוונות, תציצי בקיטים, הם יותר מוצלחים לדעתי. יש לך שם מברשת הנחה E55 להנחת צלליות, מברשת E60 המעולה לטשטושים נרחבים, מברשת F30 לפידור/ברונזר, מברשת F40 קונטור, F60 שטוחה למייק אפ (שאני פחות אוהבת), מברשת זוויתית לאיליינר/מילוי גבות. הייתי הולכת על הסט הזה בגדול!

לגבי המברשות הבודדות הייתי מזמינה E25 כי היא מברשת מאוד ורסטילית להנחה וגם טשטושים, אפשר לעשות איתה מראה שלם..
F80 מעולה להנחת מייק אפ, גם את F88 הזוויתית אני אוהבת
E55 יש לך בקיט הנסיעות שציינתי
ו-E05 מקבלים עכשיו מתנה על קנייה מעל 30$, אז לא שווה לקנות.

fairytale10

New member
רק תשימי לב שבקנייה מעל 75$ וזה בטוח יוצא

יותר כי דמי המשלוח מייקרים, יתכן שתצטרכי לשלם מס...
זה קרה לי אפילו ב-76$, כמה מס? תלוי במשקל ובעלות החבילה. סביר להניח שלא הרבה, אבל עדיין...
אני זוכרת ששילמתי בדואר 30 ש"ח אבל החבילה שלי היתה מאוד כבדה (הזמנתי שמפו, מרכך ומסיכה בגדלי ג'מבו)
אני גם מאוד רוצה לרכוש את הסט הזה אבל כנראה שאחכה כבר לבלאק פריידי כי יש לי מלאי מברשות מכובד ואני לא באמת חייבת....אבל הוא אכן מפתה.

fairytale10

New member
מוצרי אנסטסיה לגבות, היכן ניתן להזמין?

אני לא מוצאת באף אתר. יש להם עפרונות מעולים לגבות ומוצרי ג'ל לקיבוע.

marina4o

New member
http://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-beverly

משלוח חינמי מעל 50 פאונד ומתחת £6.95

למעלה