שרשור שוקולד לכבוד פסטיבל השוקולד שנפתח היום תעלו פריטים מתאימים. ושיהיה לכם סופ״ש מתוק.
J JAMES DEAN New member 13/2/14 #1 שרשור שוקולד לכבוד פסטיבל השוקולד שנפתח היום תעלו פריטים מתאימים. ושיהיה לכם סופ״ש מתוק.
כ כבשת מחמד New member 13/2/14 #5 רלוונטיות כפולה - חטיף שוקולד ופריט אספנות חטיף שוקולד קופסה של חטיפי שוקולד פריט אספנות הפריט הזה גם מועמד לשרשור מכירה (לא שייך לי - פרטים אצלי)
רלוונטיות כפולה - חטיף שוקולד ופריט אספנות חטיף שוקולד קופסה של חטיפי שוקולד פריט אספנות הפריט הזה גם מועמד לשרשור מכירה (לא שייך לי - פרטים אצלי)
א איריס ב111 New member 13/2/14 #6 ״פינת השוקולד״ שידעה ימים נפלאים מיטב דמי הכיס שלנו נותרו שם.... פינת ארלוזורוב - הס בחיפה, התצלום - לפני כשנה.
״פינת השוקולד״ שידעה ימים נפלאים מיטב דמי הכיס שלנו נותרו שם.... פינת ארלוזורוב - הס בחיפה, התצלום - לפני כשנה.
נ ניצה 7 New member 13/2/14 #7 נתן, הזכרת את ממרח השוקולד. הנה ה-ממרח השוקולד של פעם. (כרך ''דבר השבוע'' 1948).
נ נתן קלמן New member 13/2/14 #10 ניצה, אתמול בערב הייתי במתחם זד"ל צילמתי את בית הבאר ואת מגדל המים כתבתי על זה בבלוג שלי צילמתי גם את בית סבך אבל בגלל החושך לא רואים כמעט כלום כאן צילמתי מהפינה
ניצה, אתמול בערב הייתי במתחם זד"ל צילמתי את בית הבאר ואת מגדל המים כתבתי על זה בבלוג שלי צילמתי גם את בית סבך אבל בגלל החושך לא רואים כמעט כלום כאן צילמתי מהפינה
נ נתן קלמן New member 13/2/14 #11 וכאן חזית הבית כמו שאמרתי, כמעט לא רואים כלום אבל רואים את הפלאפל בפינה ואת הירח למעלה גם זה משהו
נ ניצה 7 New member 13/2/14 #12 קראתי את הרשומה שלך, הגבתי ורק עכשיו חזרתי לכאן ואני רואה שצילמת. תודה, עכשיו יש לי גם תמונה לילית של הבית...
קראתי את הרשומה שלך, הגבתי ורק עכשיו חזרתי לכאן ואני רואה שצילמת. תודה, עכשיו יש לי גם תמונה לילית של הבית...
נ ניצה 7 New member 13/2/14 #8 ואיך אפשר בלי שוקולד פרה? - הכנתי בזמנו ''אז וכעת'' עבור אתר נוסטלגיה אונליין
נ ניצה 7 New member 14/2/14 #17 אני משערת שאתה מכיר את ההגדה. אנחנו קוראים בה בכל ליל סדר. אולי הניסוח שלי לא ברור אבל שוקולד כזה אנחנו וגם משה לא אוכלים בפסח.
אני משערת שאתה מכיר את ההגדה. אנחנו קוראים בה בכל ליל סדר. אולי הניסוח שלי לא ברור אבל שוקולד כזה אנחנו וגם משה לא אוכלים בפסח.
ה הנומן New member 14/2/14 #29 בוודאי שאני מכיר סתם התלוצצתי, את ההגדה היפה אני מכיר. הנה סדרת בולים יפה מטוגו בנושא עיבוד הקקאו. את הבולים עיצבו האחים שמיר מישראל.
בוודאי שאני מכיר סתם התלוצצתי, את ההגדה היפה אני מכיר. הנה סדרת בולים יפה מטוגו בנושא עיבוד הקקאו. את הבולים עיצבו האחים שמיר מישראל.
נ ניצה 7 New member 13/2/14 #13 בולי שוקולד צרפתיים עם ניחוח של שוקולד. לא זוכרת אם הכרתי אותם בכתבה ב''הארץ'' או בבלוג דואר ובולאות של משה רימר. לא מצליחה להכנס לבלוג כדי לחפש.
בולי שוקולד צרפתיים עם ניחוח של שוקולד. לא זוכרת אם הכרתי אותם בכתבה ב''הארץ'' או בבלוג דואר ובולאות של משה רימר. לא מצליחה להכנס לבלוג כדי לחפש.
כ כרטיסן 3 New member 14/2/14 #16 כרטיסי ביקור בנושא שוקולד מאוסף כרטיסי הביקור שלי מספר כרטיסי ביקור בנושא השוקולד. שימו לב לשליטה המוחלטת של הצבע החום
כרטיסי ביקור בנושא שוקולד מאוסף כרטיסי הביקור שלי מספר כרטיסי ביקור בנושא השוקולד. שימו לב לשליטה המוחלטת של הצבע החום