מצאתי ברשת ראיתי הל ורצתי להכין. לא דיי שאני מכורה לקפה אני מכורה להל,אז לא הכנתי אחת הכנתי שתיים.
כמובן בקלי קלות בקערה אחת מה שאהוב עלי
הנה מה שצריך לעוגה:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה (לפרווה שמנת ריץ)
1 כוס קמח תופח/ 1 כוס קמח רגיל+1 כפית א' אפיה.
1 כפית קפה שחור עם הל (אם אין לכם עם הל תוסיפו הל טחון)
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
איך מכינים:
בקערה טורפים ביצים, סוכר ושמנת מתוקה,
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שנטמע בבלילה.
מוסיפים כפית גדושה של קפה ומבצעים חצי ערבוב.
משמנים תבנית ארוכה של אינגליש קייק,שופכים את הבלילה.
שמים את השוקולד לאורך התבנית בשני טורים.מטביעים מעט את השוקולד בבלילה,
מחממים תנור ל170 מעלות אופים כ40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
ובין ביס לביס משתרברבת לכם קוביית שוקולד
תהנו שבת שלום חברים
טובה