יום שלישי , נר שביעי, מרגש במיוחד לכולנו
ד דינה128 New member 23/12/14 #3 מפלס ההתרגשות מתחיל לעלות... מחכה לראות אתכן ב-16:00. (כתובת ופרטים נוספים, בקומונה הסגורה) אמן וכל אלה שב יחליטו שזה ויבואו. הולך להיות ערב מרגש.
מפלס ההתרגשות מתחיל לעלות... מחכה לראות אתכן ב-16:00. (כתובת ופרטים נוספים, בקומונה הסגורה) אמן וכל אלה שב יחליטו שזה ויבואו. הולך להיות ערב מרגש.
י ירושלמית 6767 New member 23/12/14 #4 בוקר טוב לכולם איזה יום יפה לנו היום כבר היכנתי את הבצק שיתפח ויכין את איזו התרגשות יאללה מחכה לשעה מקווה שעולם יגיעו בהרכב מלא אז להתראות בנתייים  
בוקר טוב לכולם איזה יום יפה לנו היום כבר היכנתי את הבצק שיתפח ויכין את איזו התרגשות יאללה מחכה לשעה מקווה שעולם יגיעו בהרכב מלא אז להתראות בנתייים  
א אליזבת 101 New member 23/12/14 #6 בוקר טוב שמח ומהנה-נר אחרון כמה נפלא וכיף ..היום נפגשים ..   איזה יום שמח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בוקר טוב שמח ומהנה-נר אחרון כמה נפלא וכיף ..היום נפגשים ..   איזה יום שמח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מוקהה22 New member 23/12/14 #10 ומי קמה עם חיוך רחב ו מלא מתרגשתתתתתת מעניין למההההה בנתיים התחלתי > בסבוסה, (שקצת נשרפה מלמעלה, בכל זאת אופה בטוסטר אובן ) הכנתי כבר גם את החצילים במיץ עגבניות, ו-פשטידת ירקות ולפני היציאה אכין -אולי- עוד דבר או שניים נ.ב. הבוקר התוכנית "מעירים" התחילה מאוחר (בכמה דקות) מהרגיל, ובדקות האלה היו לי חששות שמא ה לא ישדר היום דווקא ביום שאני בבית, ו,,,,,מקשיבה ברוב קשב, ו,,,,,,בפול ווליום שלא כמו בעבודה, (בטון חלש, ועם הרבה הפרעות) כמה פסומות הלואי ויגיעוככככככולם אני אמנם אגיע, אבל אצא באמצע לשעה לערך,ואח"כ אחזור כמובן
ומי קמה עם חיוך רחב ו מלא מתרגשתתתתתת מעניין למההההה בנתיים התחלתי > בסבוסה, (שקצת נשרפה מלמעלה, בכל זאת אופה בטוסטר אובן ) הכנתי כבר גם את החצילים במיץ עגבניות, ו-פשטידת ירקות ולפני היציאה אכין -אולי- עוד דבר או שניים נ.ב. הבוקר התוכנית "מעירים" התחילה מאוחר (בכמה דקות) מהרגיל, ובדקות האלה היו לי חששות שמא ה לא ישדר היום דווקא ביום שאני בבית, ו,,,,,מקשיבה ברוב קשב, ו,,,,,,בפול ווליום שלא כמו בעבודה, (בטון חלש, ועם הרבה הפרעות) כמה פסומות הלואי ויגיעוככככככולם אני אמנם אגיע, אבל אצא באמצע לשעה לערך,ואח"כ אחזור כמובן
ס סנון זהו שמי New member 23/12/14 #11 בוקר אור וחג חנוכה שמח .. נר שמיני ואחרון איזו התרגשות שיש לי.. אני כבר מכינה את הבצק ואופה את העוגיות. מוקה - נראה טעים בטירוף כל הכבוד
בוקר אור וחג חנוכה שמח .. נר שמיני ואחרון איזו התרגשות שיש לי.. אני כבר מכינה את הבצק ואופה את העוגיות. מוקה - נראה טעים בטירוף כל הכבוד
ה המכורהההההה1 New member 23/12/14 #12 צ"ט נשמות לצערי לא אוכל להגיע אני חולה עם צינון ושיעול קשים ועניים דומעות אני מבואסת ומאוכזבת כול כך חיכיתי וציפיתי לפגישה אהובות מאחלת לכם מכול הלב שתהנו מכול דקה עם החברות ועם ה אוהבת אתכם מאוד ואת אלירז שולחת לכול אחת מכן ענק ושניפגש בשמחות
צ"ט נשמות לצערי לא אוכל להגיע אני חולה עם צינון ושיעול קשים ועניים דומעות אני מבואסת ומאוכזבת כול כך חיכיתי וציפיתי לפגישה אהובות מאחלת לכם מכול הלב שתהנו מכול דקה עם החברות ועם ה אוהבת אתכם מאוד ואת אלירז שולחת לכול אחת מכן ענק ושניפגש בשמחות
א אילנה נשיא New member 23/12/14 #13 מכורתינו, שתהיי בריאה באמת חבל, אבל אם אין חום, היום כולם מצוננים ושיעול שלא ניגמר, תנסי להגיע מיתגעגעים.
מכורתינו, שתהיי בריאה באמת חבל, אבל אם אין חום, היום כולם מצוננים ושיעול שלא ניגמר, תנסי להגיע מיתגעגעים.
G Gypsy10 New member 23/12/14 #15 מכורה יקרה שלנו - רפואה שלמה אילנה צודקת , אולי תתחברי לירושלמית ובכל זאת תגיעי קבלי חיבוקים חמים ואוהבים
מכורה יקרה שלנו - רפואה שלמה אילנה צודקת , אולי תתחברי לירושלמית ובכל זאת תגיעי קבלי חיבוקים חמים ואוהבים
ד דינה128 New member 23/12/14 #16 מוקל'ה, תנוחי. מיותר לטרוח כל כך הרבה. יש המוןןןןןן אוכל ומגווון באמת שעדיף שתנוחי במקום לעמוד/לעמול במטבח
מוקל'ה, תנוחי. מיותר לטרוח כל כך הרבה. יש המוןןןןןן אוכל ומגווון באמת שעדיף שתנוחי במקום לעמוד/לעמול במטבח
מ מוקהה22 New member 23/12/14 #18 עכשיו הכנתי גם חילבה למרות שזה אולי לא כ"כ מתאים לאופי הכיבוד אבל,,,,, לבנות שירצו לקחת הביתה אני מתרגשתתתתתתת
עכשיו הכנתי גם חילבה למרות שזה אולי לא כ"כ מתאים לאופי הכיבוד אבל,,,,, לבנות שירצו לקחת הביתה אני מתרגשתתתתתתת