אשת השבוע

Elle992

New member
אשת השבוע

והפעם אשת השבוע שלנו היא:פרפרי אהבה

עשרה דברים שאתה אוהב בעצמך וגורמים לך להרגיש טוב.

שאלות מחברי הפורום.

10 דברים שאני
בעצמי...

אם היו נותנים לי לכתוב את זה לפני כמה שנים-לא חושבת שהייתי מצליחה.

אני אוהבת את העובדה שאני לומדת ומשתנה תוך כדי תנועה,זורמת עם דברים ונהנית מהדרך. למדתי והתבגרתי המון במיוחד בשנתיים האחרונות. אני לגמרי אחרת מהרגיל
.

היצירתיות שבי- יש בי המון יצירתיות שהתחבאה מאחורי "לא יודעת ולא יכולה" שתמיד אמרו לי ואני אמרתי לעצמי והנה פתאום נפתח חלון יצירתי מאוד-אם זה בגן בלוחות תוכן ויצירות עם הילדים ואם ביצירה באפייה-אני חובבת אפייה מושבעת.

העובדה שאני שקטה שקטה אבל עם הרבה עוצמות מבפנים ולא מוותרת בכזו קלות. המפקד שלי בצבא לפני אי אילו שנים אמר עליי שהוא אפילו לא ניסה להתווכח איתי, כי ידע שיפסיד ואם הייתי זקוקה לחיילים שילכו להתנדבות בבית חולים שיזמתי-אין סיכוי שהייתי מוותרת, ואם רציתי משהו לערב יחידה-השגתי אותו. מבחינתי אין דבר העומד בפני הרצון, רק צריך לרצות באמת מכל הלב.

הסבלנות והסובלנות שלי-במיוחד עם ילדים, שזה משהו לא ברור מאליו במקצוע שלי. אני מצליחה בכל זאת למרות שלפעמים זה קשה למצוא מאגר של סבלנות לילדים ולהורים ומאוד נהנית בעבודה שלי.

עובדת בדיוק במה שרציתי לעבוד וזה למרות שאנשים מסביב ניסו לטרפד את זה לאורך תקופת הלימודים- אני כל כך נהנית להיות גננת.

רב תחומית- אני עוסקת בהרבה תחומים ואוהבת מאוד לשלב ביניהם: ניהול פורום פה בפרדס-פורום "זוגיות", גננת, חובבת קריאה מושבעת, אוהבת מאוד לאפות ברמה היומיומית כמעט (כולל קורסים מקצועיים).

בהקשר של נושא הפורום- שלמרות שהרגשתי יוצאת דופן -התעקשתי לקיים יחסים אך ורק כאשר אני מוכנה ולא דקה לפני. שמחה שבן זוגי היקר היה קשוב אליי ואיכפתי ולא לחץ בכלל. גאה שלמרות שעזבו אותי בצהרי יום שבת בירושלים הרחוקה מביתי בגלל שלא הסכמתי לשכב כי לא הרגשתי מוכנה-לא התייאשתי ורק התחזקתי כתוצאה מכך...

סגנון הלבוש שלי-הסגנון שלי מאוד ברור וקלאסי ומאוד "אני".

אני יודעת שזה לא עשרה דברים אבל... זה מה שעלה בראשי

מחכה בקוצר רוח לשאלותיכם

אני רק שאלה

אלו סגנונות של ספרים את אוהבת?
חוץ מזה רציתי להגיד שאני תמיד שמחה לשמוע על אנשים שהלכו לעבודה עם הלב, כי גם אני כזו. הלכתי ללמוד מקצוע לא הכי פרקטי ואני עם קשיים למצוא עבודה במקצוע ועדיין לא מתחרטת

מאוד אוהבת לקרוא
, לצערי לא קוראת כמו

פעם... מאוד אוהבת לקרוא רומנים ישראלים-אוהבת את ליעד שהם-קראתי את כל הספרים שלו ומאוד אהבתי.
אוהבת ספרי מתח-מהסוג הזה שאתה כל הזמן מופתע מחדש כי מתגלים עוד ועוד דברים ושום דבר אינו צפוי.

לגבי המקצוע- אני חושבת שלא הייתי מסוגלת אחרת. זה כל כך אני.
לא חושבת שאני הייתי שורדת בתחום אחר. כל כך נהנית מהעבודה,מהילדים,מהיצירתיות והאהבה שמקבלת ונותנת.

snoopytush

New member
את כל כך את שזה מקסים

איך שאת לא מוותרת איך שאת מחוברת לעצמך
וללב שלך.

בכנות, זה משהו מאוד חדש אצלי.

תמיד הייתי מחוברת לעצמי ולמי שאני אבל תמיד ויתרתי כדי להיות מישהי אחרת-מישהי שאחרים רוצים שאהיה. תמיד ניסיתי לרצות את כל העולם ואישתו ופשוט בשנה-שנתיים האחרונות חל בי שינוי כל כך גדול והתחלתי לחשוב על עצמי גם ובמיוחד בשנה האחרונה אני מרגישה שחל שינוי ענקי-אני יותר שמה לב לעצמי ולמי שאני ומשקיעה בעצמי- שיעורי פיתוח קול שלקחתי, קורס קונדטוריה, קונה לעצמי בגדים,מטפלת בעצמי מבחינה רפואית ועוד

המון המון תודה

Elle992

New member
קראתי ונהנתי מכל שורה-ושורה! את בנאדם מקסים

מקסימה ומיוחדת בדרך שלך,

אהבתי מאוד את האפיה לצערי אני מאוד אוהבת לאפות או לבשל בכללי אבל הידע שלי ובעיקר השריפות שאני גורמת(ממש לא בצחוק!
) גורמים לי לזנוח את זה הצידה

קריאה זה דבר נהדר שאני משבחת לרוב,

היצירתיות! אני כל כך כזו..
הנפש שלי יצירתית וכך גם התנועות שלי וגם המעשים שלי. אני מאוד אוהבת להתעסק בזה רק שלצערי לא תמיד יוצא לי, אתמול ישבתי על תמונה במסגרת תמונה של סבתי ז"ל..זו התמונה היחידה שנשארה מימנה ולצערי התמונה עצמה נדבקה לזכוכית ואם אוציא אותה היא תהרס
אז החלטתי רק לנקות את המסגרת והכל ופשוט להשאיר אותה ככה(התוכנית, הייתה להחליף לה מסגרת חדישה) וזה נתן לי סיפוק עילאי, כל דבר בליצור דברים/לחדש/להכין/לארוז/לקנות מתנות/ליצור-זו הנאה צרופה עבורי שלא הרבה מבינים אותה

ושמחה ביותר לשמוע את שני הסעיפים האחרונים-סגנון לבוש וערכים(הערכים לגבי הבן זוג ושלא התייאשת באמצע) זה דבר מבורך נפלא ובעיקר מסמל שאת טיפוס עם עמוד שדרה וזה דבר נהדר

למעלה