10 דברים שאני
בעצמי...
אם היו נותנים לי לכתוב את זה לפני כמה שנים-לא חושבת שהייתי מצליחה.
אני אוהבת את העובדה שאני לומדת ומשתנה תוך כדי תנועה,זורמת עם דברים ונהנית מהדרך. למדתי והתבגרתי המון במיוחד בשנתיים האחרונות. אני לגמרי אחרת מהרגיל
.
היצירתיות שבי- יש בי המון יצירתיות שהתחבאה מאחורי "לא יודעת ולא יכולה" שתמיד אמרו לי ואני אמרתי לעצמי והנה פתאום נפתח חלון יצירתי מאוד-אם זה בגן בלוחות תוכן ויצירות עם הילדים ואם ביצירה באפייה-אני חובבת אפייה מושבעת.
העובדה שאני שקטה שקטה אבל עם הרבה עוצמות מבפנים ולא מוותרת בכזו קלות. המפקד שלי בצבא לפני אי אילו שנים אמר עליי שהוא אפילו לא ניסה להתווכח איתי, כי ידע שיפסיד ואם הייתי זקוקה לחיילים שילכו להתנדבות בבית חולים שיזמתי-אין סיכוי שהייתי מוותרת, ואם רציתי משהו לערב יחידה-השגתי אותו. מבחינתי אין דבר העומד בפני הרצון, רק צריך לרצות באמת מכל הלב.
הסבלנות והסובלנות שלי-במיוחד עם ילדים, שזה משהו לא ברור מאליו במקצוע שלי. אני מצליחה בכל זאת למרות שלפעמים זה קשה למצוא מאגר של סבלנות לילדים ולהורים ומאוד נהנית בעבודה שלי.
עובדת בדיוק במה שרציתי לעבוד וזה למרות שאנשים מסביב ניסו לטרפד את זה לאורך תקופת הלימודים- אני כל כך נהנית להיות גננת.
רב תחומית- אני עוסקת בהרבה תחומים ואוהבת מאוד לשלב ביניהם: ניהול פורום פה בפרדס-פורום "זוגיות", גננת, חובבת קריאה מושבעת, אוהבת מאוד לאפות ברמה היומיומית כמעט (כולל קורסים מקצועיים).
בהקשר של נושא הפורום- שלמרות שהרגשתי יוצאת דופן -התעקשתי לקיים יחסים אך ורק כאשר אני מוכנה ולא דקה לפני. שמחה שבן זוגי היקר היה קשוב אליי ואיכפתי ולא לחץ בכלל. גאה שלמרות שעזבו אותי בצהרי יום שבת בירושלים הרחוקה מביתי בגלל שלא הסכמתי לשכב כי לא הרגשתי מוכנה-לא התייאשתי ורק התחזקתי כתוצאה מכך...
סגנון הלבוש שלי-הסגנון שלי מאוד ברור וקלאסי ומאוד "אני".
אני יודעת שזה לא עשרה דברים אבל... זה מה שעלה בראשי
מחכה בקוצר רוח לשאלותיכם