בסוף בכל זאת חזרנו...

בסוף בכל זאת חזרנו...

אז רציתי להגיד לכם תודה על המקום הזה.

תודה שאתם נותנים לי את המקום לפרוק, לקבל חיבוק, לקבל חיזוק, לשמוע דעות שונות, ולהגיע להחלטה הנכונה (או שלא..)
במהלך השבוע האחרון הוא ניסה לגרום לי להבין שהוא באמת מתנצל ולא רוצה לוותר עליי,
הוא הבין שעשה טעות שלא עושים,
הוא גם הסביר לי את המקום שממנו זה נבע.. הוא היה בטוח שבעצם זה ששלחתי לו תמונה שאני בבית חולים בלי שהוא ידע, גרם לו להרגיש שאני מאשימה אותו בזה
(בזמן שהוא באמת לא עשה שום דבר בכוונה) והוא אכל את עצמו מהתחושה הזאת...
ולא משנה, בהתחלה לא רציתי שנחזור. אבל הוא ניסה יום אחרי יום.. והחלטתי לחזור להקשיב ללב.
אני בכל זאת אוהבת אותו וגם המקום שהוא היה בו, כשאתה שומע את הצד השני של המטבע..לא נעים להיות עם התחושות האלו.

שיהיה לכולנו סופ״ש מלא בזוגיות

sweetdreams

New member
תגידי..

כל ההודעות שלך פה בפורום, מאז שהתחלת לכתוב פה - הן כולן על אותו חבר? כי אם אני לא טועה כבר כמה פעמים כתבת כאן שנפרדתם וחזרתם ונפרדתם וחזרתם..
אז או שזה אותו אחד, ואז זה מדאיג, כי מה זה אומר על מערכת היחסים שלכם שאתם נפרדים וחוזרים כל הזמן? או שזה לא אותו אחד, ואז זה שוב מדאיג, כי זה מראה על דפוס שחוזר אצלך.
&nbsp
אני באמת מאחלת לך שעכשיו שחזרתם זה יהיה לצמיתות ותהיו זוג יונים משמיים, אבל בכנות, כשקוראים את *כל* מכלול ההודעות שלך, ולא כל אחת בעיתה, זה לא נראה טוב... ואני לא בטוחה שאני מאחלת לך בהצלחה איתו, כי משום מה לא נראה לי שאתם כ״כ מתאימים, כמו שאתם תקועים אחד על השני..

&nbsp
אני לא מנסה לבשר לך רעות או לבאס אותך, אבל רק שתדעי שככה הדברים נראים מהצד. ואולי בפעם הבאה שתכנסו למשבר (כי בואי נודה על האמת, זה יקרה), תעשי חושבים בצורה רצינית יותר ותקחי אחריות על החלק שלך בעסקה, כי אלה הרי החיים שלך בסה״כ, וחבל לדפוק אותם על הבחור הלא נכון/ כי אתם לא יודעים להתנהל נכון בזוגיות/ כי אתם סתם לא מתאימים.
&nbsp
ובלי קשר, מאחלת לך רק טוב!

אכן, כולן על אותו אחד..

ואף אחד לא מושלם..

יכול להיות שאני צריכה להיות מודאגת, אבל כתבתי פה על שתי פרידות שלנו.. ובכל זאת אם חזרנו למרות הכל, יכול להיות שבסוף נצליח להיות ״זוג משמיים״.

תודה לך בכל אופן

את יודעת,

זה שאני כותבת פה על דברים שמפריעים לי, זה לא אומר בהכרח שאנחנו נפרדים. יכולות להיות מליון סיבות לדברים שאני לא אוהבת ומשתפת ומתייעצת, זה ממש לא אומר שאנחנו נפרדים. דפדפתי אחורה, והאמת שכתבתי פה בסך הכל על פרידה אחת. (אז קחי קרדיט, אולי באמת פספסתי עוד פעם אחת )
כל השאר לא כתבתי שנפרדנו, רק כתבתי על דברים שקרו והתייעצתי. סלחי לי, אבל אני חושבת שזה בדיוק המקום להתייעץ ולכתוב בו על ענייני זוגיות .

בכל מקרה, זאת הזוגיות ה״לא יציבה״ שלי..ואני עוד אופטימית לגביה. תודה לך

elena20

New member
אני די מסכימה עם סוויט, את לא צריכה להתגונן

כי אנשים שופטים לפי מה שאת כותבת...
וגם אם זה 2 פרידות או 3 לא באמת משנה, אם בקשר של חודש וחצי מספיקים להגיע ל2 פרידות
לא באמת מבשר על משהו טוב.

Ginger L Honey

New member
נראה שמה שיוצר אצלכם בעיות

הוא קצר בתקשורת. הוא עושה ככה ואת מבינה את זה אחרת, ואז את עושה ככה והוא מבין אחרת
אם שניכם מבינים שזו הבעיה בשלב מוקדם, אתם בהחלט יכולים לעבוד על זה

רק אל תתעלמו מהפיל שבחדר.
כשמשהו מפריע דברו לפני שאתם מסיקים מסקנות
ותבנו בסיס חזק עבור הזוגיות הזו
&nbsp
בהצלחה

kisslali

New member
מזכיר לי

מתוך ספר המתים והחיים הטיבטי
א. אני הולך ברחוב
במדרכה יש בור עמוק :
אני נופל לתוכו.
אני אבוד..אני חסר ישע.
אין זו אשמתי
לוקח לי נצח למצוא דרך החוצה.
ב. אני הולך באותו רחוב
במדרכה יש בור עמוק:
אני מעמיד פנים שאינני מבחין בו
אני נופל לתוכו שוב.
אני לא יכול להאמין ששוב הגעתי לכאן.
אבל אין זו אשמתי
ושוב לוקח לי נצח לצאת.
ג. אני הולך באותו רחוב.
במדרכה יש בור עמוק:
אני רואה אותו.
אני נופל לתוכו בכל זאת...כוחו של הרגל.
עיניי פקוחות:
אני יודע היכן אני .
זוהי אשמתי.
אני יוצא מיד
ד. אני הולך באותו רחוב:
במדרכה יש בור עמוק.
אני עוקף אותו.
ה. אני הולך ברחוב אחר.

A לוןA

New member
:) יש אנשים שצריכים לקבל כמה מנות של תרופה כדי להירפא

יש כאלו שמנה אחת מספיקה להם.
&nbsp
(הסביר לי את המקום ממנו זה נבע, היה בטוח שאני מאשימה אותו- הכל בלהבלהבלה של ילד, לא של גבר. אם בת הזוג שלך מתאשפזת, שים את האגו הפגוע שלך בצד ולך להיות איתה. לא הצלחת? אתה סמרטוט ותו לא*)
&nbsp
שיהיה בהצלחה, בכל מקרה.
&nbsp
&nbsp
*אין הכוונה למצב שבו הבית חולים משמש כנשק קבע- אם היא מתאשפזת כל שני וחמישי כדי לעורר רגשות אשם- זה דורש בדיקה. זה לא המקרה כאן, אני משער.

למעלה