טופ 5 - הפינה חוזרת!

DAN1EL

New member
טופ 5 - הפינה חוזרת!

והפעם:

מהם חמשת השירים האהובים עליכם של...

ג'סטין טימברלייק

אני מזכיר בקצרה את החוקים:

לא חייבים לדרג (אבל רצוי, כדי שיהיה מעניין)
אם קשה לכם לבחור רק חמישה, אפשר לבחור גם עשרה
חובה להשתתף

RTur

New member
הו זה קשה

אני בוחר 10 כי קשה לי לבחור חח. אין חשיבות לסדר
&nbsp
1. Senorita
2. Don't Hold The Wall
3. My Love
4. Losing My Way
5. You Got It On
6. Pusher Love Girl
7. Cry Me A River
8. LoveStoned/I Think She Knows
9. SexyBack
10. Mirrors
&nbsp
כמעט נכנסו:
What Goes Around.../...Comes Around
Let The Groove Get In

ערן1987

New member
באמת קשה! חח

שמע, אני אוהב את "סניוריטה" - אבל נאמבר וואן? באמת? כאילו, הוא אחלה שיר והוא כיפי והכל אבל קצת אובררייטד בישראל חח
&nbsp
Losing My Way
שיר נפלא!

RTur

New member
ספציפית עם סניוריטה הוא דווקא כן ~אולי~ במקום הראשון שלי

אני לא הכי בטוח כי כמו שציינתי ממש קשה לי לדרג את השירים שלו, אבל סניוריטה נמצא אצלי בטופ 3 ללא ספק.
כשהשיר הזה שוחרר כסינגל ושמעתי אותו לראשונה זה הרגע שג'סטין "כבש" אותי והתחלתי באמת לקחת אותו ברצינות.
שלושת הסינגלים הראשונים שהיו לפניו היו אחלה אבל לא תפסו אותי ממש חזק בזמנו (כן, גם מ- Cry Me A River לא הכי התלהבתי בהתחלה. עם הזמן הוא גדל עליי, בעיקר בזכות הביצוע לייב שלו בטור של האלבום השני דווקא).

DAN1EL

New member
שלי (דווקא לא ממעריציו)

Cry Me A River
My Love
Like I Love You
Sexyback
Summer Love
&nbsp
האמת שדי התקשיתי לבחור חמישה.
אין לי כוח אליו מאז שהוא התקמבק (ושימו לב ששום שיר מהקאמבק האחרון לא נמצא כאן)

YEEZUS

New member
האמת שהרבה יותר קשה לי לגבש חמישייה כזאת,

כי לא חשבתי על זה אף פעם, אז אני אנסה בכל זאת.
&nbsp
What Goes Around.../...Comes Around
Losing My Way
Chop Me Up
Cry Me a River
Rock Your Body
&nbsp
אבל אני לא סגור לגבי הדירוג.

ערן1987

New member
באיחור קליל, עכשיו אני

זו הייתה בחירה קשה מאוד כי אני מאוד אוהב את ג'סטין, יש לי 2 אלבומים שלו (FutureSex / LoveSounds האדיר ואת The 20/20 Experience הראשון) וגם הייתי בהופעה שלו בארץ. בקיצור, זה לאו דווקא מדורג אבל זו כן החמישיה שלי
&nbsp
Losing My Way - שיר אנדררייטד במובן מסוים כי הוא לא יצא כסינגל ורק מי ששמע ת'אלבום מכיר אותו. אדיר, אדיר, אדיר.
Cry Me A River - לא עפתי על הסינגל שקדם לו (Like I Love You) אבל זה תפס אותי לגמרי. אחד השירים הטובים ביותר של העשור הקודם.
Mirrors - אולי שיר השנה שלי לשנה שעברה, שיר שחרשתי ברמות מטורפות! מרגש בטירוף, גם הקליפ.
My Love - הפקה מתוקתקת של טימבהלנד, קטע ראפ חזק של T.I., ג'סטין בפזמון ממכר וקליט ופשוט כיף של שיר.
What Goes Around... / ...Comes Around - השיר אורך 7:29 דקות אבל מה, לא מרגישים את זה בכלל, לא משנה כמה פעמים שמעתי ת'שיר הזה. עוד הפקה מצוינת של טימבה.

למעלה