מה אתם שומעים עכשיו? (מהדורת הבונוס)

DAN1EL

New member
מה אתם שומעים עכשיו? (מהדורת הבונוס)

שכל אחד יכתוב, בנוסף למה הוא שומע עכשיו (בכותרת) - מה האלבום האחרון שהוא קנה ושמע (או שמע בדרכים אחרות) ומה הוא חשב עליו (לא חייבים ביקורת באורך עמוד, כן? אפשר גם בכמה מילים. סתם כדי לעורר את הפורום).

DAN1EL

New member
SULK - The Big Blue

האלבום האחרון שקניתי, לפני שבועיים בערך, היה אלבום הבכורה של A-WA.
הווקאלז מעולים, ההפקה מהוקצעת מאוד, אבל בשורה התחתונה - לא מצאתי את עצמי חוזר אליו בינתיים יותר משלוש פעמים.
יכול להיות שזו סתם תקופה כזאת, ובהמשך אני אעוף עליו, אבל בינתיים הדבר שהכי בלט לי הוא שיש שם שיר אחד (כן, אחד בלבד) אדיר, וזה הסינגל. שאר האלבום קצת מחוויר בהשוואה אליו.
&nbsp
אבל שוב: אני צריך לשמוע עוד כמה וכמה פעמים בשביל לשפוט כמו שצריך, וסה"כ אני מפרגן להן מאוד על מה שהן עושות!

A Lizard State

New member
Miley Cyrus - BB Talk

האלבומים שמתנגנים אצלי השבוע הם בעיקר החדש של מיילי ושל טרוויס סקוט.
אני אבחר לכתוב על מיילי, כי האלבום של טרוויס עדיין לא ישב עלי ב-100%.
כבר כמעט שנתיים שאני עוקב אחרי היצורה ההזויה הזאת, ובהתחלה מאוד נרתעתי מהשינוי שהיא עשתה, אבל מהר מאוד היא כבשה גם אותי, והבנתי את כל היופי בה ובמה שהיא מייצגת. הרגשתי שאני עוד לא מספיק מאמין לה, אבל ככל שעבר הזמן ראו שהיא באמת מתכוונת למה שהיא עושה.
היא בעולם אחר לגמרי מזה שהיא הייתה, גם מבחינת האישיות וגם מבחינת המוזיקה. כאילו פאק, לחשוב שבאנגרז יצא רק לפני שנתיים ובשנתיים היא עשתה כזה שדרוג מוזיקלי משמעותי??? פשוט מטורף.
האלבום מדהים בעיניי. באמת. התעלה על כל הציפיות הגדולות שהיו לי. כי ידעתי שזה יגיע, שהיא תצליח להוציא אלבום כל כך מצוין, אבל ממש לא ציפיתי שזה יהיה ככה מהר.
אבל אולי זה מה שקורה שאתה כל היום בסביבה של דה פליימינג ליפס (האלבום הזה הוא מן גרסה נשית שלהם) וכשיש לך הרבה שאיפות, ואתה עובד קשה כדי להגיע לרמה שאתה מציב לעצמך.
אפילו מייק ויל, שבדרך כלל לא מוכן לצאת מאזור הנוחות של ההיפ הופ, עשה לה פה כמה הפקות שלא הייתי מתאר בכלל שהוא יעשה (I Forgive Yiew למשל), וזה רק מראה כמה מעורבות של אמן יכולה להשפיע אפילו על השור ההכי עקשן.
האלבום הזה כל כך מיוחד בעיניי גם כי הוא פשוט הזוי בקטע אחר. יש שירים שהיא פשוט צועקת על זכויות של בעלי חיים, היא מדברת על חוויות מיניות הזויות שלה, יש פה שיר (ממש מרגש אני חייב לומר) על הפאקינג דג שלה שנפטר. כאילו מה יותר הזוי מזה?

לבינתיים מלבד שיר אחד, אני מטורף על כל שיר ושיר באלבום הזה. היא באמת שיחקה אותה ובענק.

DAN1EL

New member
Etta James - I'd Rather Go Blind

בעיקרון מבחינתי מי שכבר כתב על אלבום שהוא שמע לאחרונה בשרשור הזה, "פטור" מזה בהודעות הבאות בשרשור המאש"ע הזה (סתם, גם ככה זה רק אם בא לכם
), אבל אם כבר - אני אספר על אלבום נוסף שקניתי בשבועות האחרונים ופשוט לא יוצא לי מהמערכת:
"שחרית" של שי צברי.
כנראה האלבום הישראלי הכי טוב ששמעתי מאז אלבום הבכורה של ריף כהן.
פאקינג אדיר. הפקות ברמה משוגעת, כל שמיעה ושמיעה אני מגלה דברים חדשים בהפקה שלא שמתי לב אליהם בפעם הקודמת.
כל כך מקצועי, כל כך מלא באהבה טהורה למוזיקה ובידע.
הבן אדם - והאנשים המוכשרים שסביבו - ידע מה הוא עושה.
ושיר הנושא, "שחרית", מרגש אותי בכל פעם מחדש. אני עף עליו.
כמובן שגם "קשה בלילה" ואחרים, אבל "שחרית" זו גולת הכותרת מבחינתי. וההפקה שלו -

Music Man XD

New member
הו, שלום!

זה אלבום אדיר, באמת. הוא עשוי כל כך טוב בכל מדד אפשרי. כל צליל במקום, כל מילה בתזמון הנכון. דיוק מוזיקלי ברמת האמנות.
לגבי :"שחרית" השיר, הוא לגמרי אחד האהובים גם עליי. המילים שלו תמיד מרגשות אותי וההפקה שלו גאונית לדעתי. בכלל, האלבום הוא מיקס גאוני של מזרח ומערב, של חדש וישן. פשוט אדיר.
ואם כבר ריף, החדש שלה בחוץ! חייב להשיג אותו.

DAN1EL

New member
החדש של ריף כהן יצא?!

די, איזה כיף! טוב שאני לא מחכה לו בטירוף כבר שנים!
אני קונה את זה בוודאות.

DAN1EL

New member
כבר ביררתי את העניין באותה שנייה (
) ואתה צודק!

Music Man XD

New member
Joanna Newsom - Sapokanikan

אוהב את השיר הזה יותר ויותר עם כל האזנה. המילים, או, המילים! היא פשוט גאונה. בכלל, הנושא של השיר הזה כל כך לא שגרתי מצד אחד, וכל כך קל להתחבר אליו מצד שני. אני מת לשמוע את האלבום החדש, כי כל אלבום שלה שונה לחלוטין מקודמו, אז יש המון ציפייה לשמוע מה היא הולכת לעשות עכשיו. קראתי גם קצת ראיונות איתה לאחרונה, והיא כל כך רהוטה, כל כך חכמה, וכל כך כנה. היא פשוט מדהימה אותי.
&nbsp
לגבי האלבום האחרון שקניתי, אני חושב שלא קניתי כלום מאז To Pimp A Butterfly, שדעתי עליו ידועה כבר. קנדריק הוא מהאמנים הכי טובים שיש עכשיו. לא ראפרים, אמנים באופן כללי. האלבום הזה פשוט משאיר אותי עם פה פעור כל פעם. הכי טוב ששמעתי בשנים האחרונות, באמת. אתמול הייתי במסיבה ושמו את King Kunta, וואו איך עפתי על זה!

DAN1EL

New member
'The Hues Corporation - Soul Sailin

מדהים.
אתם מכירים אותם מהלהיט הקלאסי Rock The Boat אבל זו פנינה נסתרת יותר שלהם, ששווה להתוודע אליה.
לצערי לא מצאתי קישור ליוטיוב.

Music Man XD

New member
N.W.A - Straight Outta Compton

העיר הזו זוכה לתהילה מחודשת. מישהו שמע את החדש של דרה?

למעלה