כן, באתי לרדת מהמדרכה לעלות על האוטובוס
והכביש, כמו כל הכבישים בירושלים, היה שבור. אז התעקמה לי הרגל ובגלל שאני בכלל כישרון מתוך 3 דרגות של נקע יש לי את החמורה ביותר. המשמעות של זה היא כזו: הרגל שלי בגודל של שתיים, עם סימן כחול ענקי ואני לא באמת יכולה ללכת. נתנו לי משהו שנקרא איירקאסט שמחזיק את הרגל וזה החבר הכי טוב שלי לחודש הקרוב
ואיזה לנוח! אין לי זמן לכלום. זה השבוע האחרון של הלימודים, יש לי עומס מפה עד להודעה חדשה.
כל זה קרה בשלישי כשאני בדרך למכללה ושתביני שכל השבועיים הקרובים מתוכננים לי מהבוקר עד הערב כי אין לי זמן. אז ביום רביעי היה לי ראיון לקליניקה (התקבלתי
) ולא רציתי בשום פנים ואופן לבקש דחייה כי זה לא לעניין. אז אמא שלי לקחה אותי (ירושלים-ראשון) והמכללה שלנו גדולה מדי
זה סרט רע להגיע מהחנייה לכיתות
אבל זה היה שווה את זה
ואז ביום חמישי היה לי בוחן אבל ניסיתי להקדים אותו לרביעי וזאתי שאחראית על דברים כאלה אצלנו לא טורחת לעבוד יותר מדי כי היא לא ענתה לי למייל ובסוף המרצה החמוד שלי עזר לי ודאג שאני אעשה את זה בראשון. בשלישי יש לי עוד בוחן ויש לי גם להגיש עבודה בשבוע הבא. בקיצור לנוח זה משהו שאני ממש לא הולכת לעשות
וכן, זה כואב מאוד
הכי קטע אבל שאחרי שזה קרה זה כאב ואמרתי לעצמי לא נורא יעבור ואשכרה עליתי על האוטובוס
ואחרי שנייה שאני מתיישבת אני מגלה שכל הרגל שלי התנפחה ואני לא יכולה לדרוך עליה
תענוג!!!
תודה חמודה