חואן אוסוריו רוצה את פרננדו קולונגה בטלנובלה הבאה שלו
כמו שאני מכירה איתו לא יסכים רק שלא יהפוך ברברה מורי הגבר שנטשה את הטלנובלות לטובת קולנוע. קצת תמוה לי הבחירה בקולנוע שהיא לא הוליווד ולא טלנובלות. כאילו שחקנים כמו חיימה קמיל, פונצ'ו הררה כאלו שכבשו את אמריקה כבר אני מבינה אבל ברברה מורי למשל תקועה בסרטים מקסיקניים. מה יש לה נגד הטלנובלות? כבר אנשים שכחו ממנה בעולם ואפילו אחרי טרסה מעדיפים את אנג'ליק בוייאר על פניה. כולם מתגעגעים אליה אבל היא שקועה רק בסרטים מקסיקנים וזה לא שזה לא בסדר, אבל הטלנובלות קידמו אותה בעיקר בזכות רובי ועכשיו שהיא נטשה אותן אז אנשים כבר שכחו אותה כמו שאמרה אלה על פרננדו קולונגה וכנ"ל על וויליאם לוי. הוא עדיין לא כיכב בטלנובלות עם הצלחה מסחררת לא כישוף ולא בלב הסערה רק שני סדרות שלו לצד מאייטה פרוני ואם נוסיף גם למראו החיצוני הבראד פיט הלטיני. מה הוא עושה בסרטים אמריקאים? הוא לא מככב בכלל רק בסרטים לטינים/היספניים. מישהו שומע על ג'נסיס רודריגז בקולנוע? הנה סבסטיאן רולי לא הולך לו בקולנוע והוא יודע את זה כי ברזורמה שלו יש לו סרט אחד כושל וסרט שהוא משני בה וזה אפילו לא במקסיקו אז הוא עושה תיאטרון וטלנובלות. בינתיים הטלנובלות שלו נחלו הצלחה אם לא מחשיבים את עולם של חיות. הוא יודע איפה יותר הולך לו והנה כנראה שאפילו הפרוייקט העכשווי שלו תהיה יותר סדרה מאשר טלנובלה רק לצערי השתתפותה של אירינה באאבה השנואה במקסיקו עלולה להוביל לכישלון. ועוד אחרי הוידוי של ג'רלדין בזן. גם גבריאל סוטו ואהרון דיאז או אריק אליאס שהולך להם טוב בקולנוע אבל ממשיכים מידי פעם להשתתף בטלנובלות. ונחזור לברברה מורי. אם היא מחפשת דמות מעניינת או פרוייקט מוצלח היא לא חייבת להסכים לכל הצעה של טלנובלה. היא יכולה לגלם השטן בהתגלמותו או לבחור טלנובלה עם סיפור טוב. כרגע אנג'ליק בוייאר תופסת את מקומה מאז טרסה והיא ומאייטה אחת השחקניות הכי אהובות במקסיקו. בלי שום קשר לכישרון כי הצלחה לא קשורה לכישרון ואני מדברת בכלליות כן? זה עניין של מזל בעיקר ויופי.