שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
המשך שבוע נעים

ויוה מתמהמהים לפרסם את הפוסט שלי

שלחתי להם שני פוסטים, אחת מוקדשת לטורקיות לפי בקשתה של מישהי שגם ניסתה לשלוח להם אבל התעלמו ממנה וגם פוסט על מקסיקניות. אני לא יודעת אם זה בגלל שאני מציינת רשימת טלנובלות מתוכננות או שזה כי עשיתי טורקיות וזה לא מצא חן בעיניהם. היום נדנדתי להם שוב לגבי הפוסט שלי והם קראו את ההודעה ולא ענו עליה. זאת פעם ראשונה שהם מתעלמים משאלה שלי על פוסט. הדבר היחיד שאמרו לי בהקשר לפוסטים לאחרונה זה שהם יעלו ביום חמישי לפני כשבועיים ובמקום זה העלו פוסט על מעריצה של בנחמין רוחאס ואחרי ששאלתי אותם על המקסיקניות אמרו שיעלו בהמשך בלי תאריך מדוייק או זמן משוער.

faery18

New member
כשהפייסבוק שלהם הפך לעמוד של הכלה מאיסטנבול מה הפלא שרק

בזה הם עסוקים? מעלים באובססיביות פוסט אחרי פוסט

לא שזה מפתיע מישהו, הקמפיין הפרסומי בעיצומו

&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
הם גם מתמהמהים עם המחליפה של רק אלוהים סולח

נראה שהם חושבים שאם מפרסמים בכל יום משהו על הכלה מאיסטנבול הם פטורים משאר העדכונים ופרסום פוסטים, כל יום איזה כתבה או סרטון על הכלה מאיסטנבול ואפשר לחלות בעצלת כל היום.

evglev1

Well-known member
מנהל
ב-17 במרץ פרק אחרון ב-18 במרץ צריכה להתחיל סדרה חדשה

או ליתר דיוק השידור החוזר הבא שבטח גם אז יהיה כסח בפייסבוק שלהם על שכל הערוץ שידורים חוזרים.

גם נאמר לי שאמורים לפרסם את המחליפה של העונה הראשונה של אשה

מעניין אם זה תהיה אובססיה או עונה שנייה לאשה

Dona Sonrisa

New member
אני מחכה למחליפה של הטלנובלה

מעניין מה תהיה המחליפה השידור החוזר החדש ?
אנה כפול שלוש? היא היתה בדיוק אחרי הטלנובלה הנוכחית נכון?
האם יש סיכוי למלון הסודות? האם זו תהיה טלנובלה שעוד לא ראיתי למרות שזה שידור חוזר?

evglev1

Well-known member
מנהל
אנה כפול שלוש שודרה במקום תשוקה וכוח בסיבוב הקודם

אבל מבחינת התאריכים אנה כפול שלוש התחילה כחודש לפני סיום רק אלוהים סולח ומלון הסודות כשבוע לפני שרק אלוהים סולח הסתיימה כך שיש סיכוי.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא ייאמן המחליפה היא סדרה חדשה

https://www.facebook.com/vivatv.il/

מעניין אם לראשונה תשודר סדרה חדשה ב-23:20 או שכמו עם מי זה מי הם יעבירו את הפרקים האחרונים של בובה פראית ואת המחליפה שלה ל-23:20 והחדשה תהיה בשמונה בערב.

AndreiTR

New member
Verao 90
היא הטלנובלה המצליחה ביותר

''קיץ 90'' היא הטלנובלה המצליחה ביותר בגלובו נכון כיום, בפרק של יום שני, היא הצליחה להגיע לדירוג של 27,7% בעוד ''השומר השביעי'' (O setimo Guardiao) בפריים טיים, לא מצליחה לעבור את הדירוגים שצריך להיות בפריים טיים - כמו ש''הכוח לאהוב'' ו-O Outro Lado do Paraiso עשו בתקופה האחרונה.
זה קורה שוב, כאשר בעבר ''שבע נשמות'' הביסה את ''בבל'' (Babilonia) ששודרה בפריים טיים מבחינת דירוגים, ביקורות, וקהל שמרוצה מהטלנובלות שמוצגות בערוץ.

מצרף כתבה על ''שבע נשמות'' ו''בבל''
https://gauchazh.clicrbs.com.br/cul...ue-sete-vidas-ensina-a-babilonia-4751865.html

faery18

New member
ראיתי את הפרק הראשון שלה והיא ממש מושקעת

ככה שאני לא מופתעת מההצלחה שלה

כמה שברגע זה חסר את הגיליון ויוה פלוס

הם היו מפרסמים בדוק במהדורת החדשות. וויוה עסוקים מידיי עם הכלה מאיסטנבול כך שגם אם ארצה לפרסם על זה זה ייקח זמן

חואן אוסוריו רוצה את פרננדו קולונגה בטלנובלה הבאה שלו

כמו שאני מכירה איתו לא יסכים רק שלא יהפוך ברברה מורי הגבר שנטשה את הטלנובלות לטובת קולנוע. קצת תמוה לי הבחירה בקולנוע שהיא לא הוליווד ולא טלנובלות. כאילו שחקנים כמו חיימה קמיל, פונצ'ו הררה כאלו שכבשו את אמריקה כבר אני מבינה אבל ברברה מורי למשל תקועה בסרטים מקסיקניים. מה יש לה נגד הטלנובלות? כבר אנשים שכחו ממנה בעולם ואפילו אחרי טרסה מעדיפים את אנג'ליק בוייאר על פניה. כולם מתגעגעים אליה אבל היא שקועה רק בסרטים מקסיקנים וזה לא שזה לא בסדר, אבל הטלנובלות קידמו אותה בעיקר בזכות רובי ועכשיו שהיא נטשה אותן אז אנשים כבר שכחו אותה כמו שאמרה אלה על פרננדו קולונגה וכנ"ל על וויליאם לוי. הוא עדיין לא כיכב בטלנובלות עם הצלחה מסחררת לא כישוף ולא בלב הסערה רק שני סדרות שלו לצד מאייטה פרוני ואם נוסיף גם למראו החיצוני הבראד פיט הלטיני. מה הוא עושה בסרטים אמריקאים? הוא לא מככב בכלל רק בסרטים לטינים/היספניים. מישהו שומע על ג'נסיס רודריגז בקולנוע? הנה סבסטיאן רולי לא הולך לו בקולנוע והוא יודע את זה כי ברזורמה שלו יש לו סרט אחד כושל וסרט שהוא משני בה וזה אפילו לא במקסיקו אז הוא עושה תיאטרון וטלנובלות. בינתיים הטלנובלות שלו נחלו הצלחה אם לא מחשיבים את עולם של חיות. הוא יודע איפה יותר הולך לו והנה כנראה שאפילו הפרוייקט העכשווי שלו תהיה יותר סדרה מאשר טלנובלה רק לצערי השתתפותה של אירינה באאבה השנואה במקסיקו עלולה להוביל לכישלון. ועוד אחרי הוידוי של ג'רלדין בזן. גם גבריאל סוטו ואהרון דיאז או אריק אליאס שהולך להם טוב בקולנוע אבל ממשיכים מידי פעם להשתתף בטלנובלות. ונחזור לברברה מורי. אם היא מחפשת דמות מעניינת או פרוייקט מוצלח היא לא חייבת להסכים לכל הצעה של טלנובלה. היא יכולה לגלם השטן בהתגלמותו או לבחור טלנובלה עם סיפור טוב. כרגע אנג'ליק בוייאר תופסת את מקומה מאז טרסה והיא ומאייטה אחת השחקניות הכי אהובות במקסיקו. בלי שום קשר לכישרון כי הצלחה לא קשורה לכישרון ואני מדברת בכלליות כן? זה עניין של מזל בעיקר ויופי.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם המידע על האחד נכון

אז נראה שהם ילכו לפחות בהתחלה על הלהיטים הגדולים כמו בובה פראית, האחד, אני בטי המכוערת, אולי חתולה פראית. כך שההגיון אומר שהאחד ואחר כך אני בטי המכוערת.

faery18

New member
הלוואי שבהמשך יביאו את החידוש
אני בכלל לא ראיתי אף

גרסה של זה.

למעלה