שאלות, חדשות, בקשות

דולסה מריה מתחתנת ולא תזמין את אחד מחברי הלהקה rbd לשעבר

בשל כבוד לבן זוגה, דולסה מריה לא תזמין את האקס שלה, אלפונסו הררה. אלפונסו הררה ודולסה מריה היו בני זוג בתקופת 406 וכעבור זמן מה נפרדו. הוחלט שבחתונה לא יוזמנו בני זוג ובנות זוג לשעבר. דולסה מריה אמרה ששאר חברי הלהקה כן מוזמנים לחתונה.

AndreiTR

New member
יתומים האדמה Órfãos da Terra

הטלנובלה החדשה שתתחיל באפריל בגלובו מבית היוצר של זוכי האמי הבינלאומי Joia Rara

לאחר המלחמה, לילה ומשפחתה הולכים למחנה הפליטים בלבנון, חאלד אחיה של לילה נפצע קשה, עזיז, שייח' עוצמתי ומולטי מיליונר, מתאהב בלילה במחנה הפליטים ומציע לה להתחתן איתו כדי שאחיה יוכל לחיות, לילה בניגוד לרצונה מסכימה אבל לא משלימה עם העובדה הנוראית שהיא נמצאת עם עזיז, היא בורחת לברזיל כדי לגור אצל ראניה (אליאני ג'ארדיני) שהיא מהמשפחה שלה.

ג'מיל נשלח לברזיל כדי לחפש אחר לילה ולהחזיר אותה ללבנון, אך הם מתאהבים וחיים אהבה אסורה, מצד עזיז שהתאהב בלילה, ומצד בתו דלילה שרוצה להתחתן עם ג'מיל.

מצרף פרומו שגלובו פירסמו:
https://www.facebook.com/RedeGlobo/videos/828806477456418/

הפתעה! נבחרה ראשית לגרסה המחודשת לטלנובלה ההיסטרית המתחזה

ואתן לא תאמינו במי מדובר!

השחקנית שתיכנס לנעליים הגדולות של גבריאלה ספניק היא לא פחות ולא יותר מחימנה רוביו. אני חושבת שזאת בחירה מצויינת. היא הייתה ביצ'ית בטלנובלה ששודרה בערוץ ספרד ובת אל בטוח תזכור, לב חצוי בה כיכבה דנה גרסיה, ואני ובת אל שנאנו את חימנה רוביו שלא זוכרת את שם דמותה. יוו כמה שהייתה מעצבנת, הייתה כמו עצם בגרון וכמה שמיררה לדנה גרסיה את החיים. אם כי לא הייתה שם רוצחת כמו הסבתא של אאורורה(דנה גרסיה) שכיום לא בחיים.

הראשי שנבחר הוא אנדרס פלסיוס שראינו אותו לאחרונה מרק את ייכנס לנעליים של פרננדו קולונגה, לא תפקיד מורכב לדעתי כך שלא נראה לי שיהיה לו קשה להכנס לדמותו. יש לזכור שגם גבריאלה ספניק תיקח חלק מיוחד בקאסט. כמו כן אנה ברטה אספין תהיה גם היא בסדרה ותגלם את אמא של הראשית. נחה קצת מסבסטיאן רולי

faery18

New member
נראה שהעלילה המרכזית ממש שמה דגש על הנושא הסורי לבנוני

לא נפלתי מהפרומו, זה לא משהו שהצופה הישראלי הממוצע יימשך אליו במיוחד, היות ומדובר בשתי מדינות אוייב שלנו
מקווה שויוה לא יבזבזו עלייה את המשבצת. בכל אופן תודה על הלינק

AndreiTR

New member
לא בידיוק.

בהתחלה ציינו שגם הטורקיות לא יצליחו פה, (ככה טענו בהתחלה בפורום ויוה שמנקשה וחליל שודרה) בגלל המצב עם טורקיה והנה הן זוכות להצלחה, הטלנובלה לא באה להציג לבנון וסוריה כמדינות מושלמות,
סוריה בכלל מוצגת בגלל מלחמת האזרחים שהייתה ב-2015, ולבנון בגלל מחנה הפליטים, הטלנובלה בכללי סובבת על פליטים סורים שחיים בברזיל ושהם צריכים להתרגל לתרבות שונה משלהם, וזה קיים, בברזיל יש פליטים סורים כמו בכל מדינה, הטלנובלה גם תשמש עדויות של פליטים כמו שהיה בהאחד, עם עדות הנגמלים מסמים, הלוחמת עם נושא הסחר בתינוקות על נערים שנקלחו לישראל, ובסגנון יומן חיים ולחיות את החיים שאחרי כל פרק היה עדות של ברזילאים על נושאי הטלנובלה ובכללי על החיים.

וזה גם מה שמושך אותי לצפות בה, זה נושא שלרוב מוצג בתכנים דוקומנטרים, וזה חשוב שיש נושאים כאלו, לדעתי.

פה זה שונה מאוד, הטלנובלה לא מצולמת לא בסוריה ולא בלבנון, הגיוני.

הרבה סדרות שחשבו שהן יכשלו בארץ זכו להצלחה אדירה, כמו ''בתולות'' הישראלית.
אגב, היה נחמד אם היה טלנובלה ברזילאית שתציג על הדת היהודית, ממש, לא בחטוף כמו שיתומים מהאדמה תציג שיש משפחה יהודית וכו', אלא ממש עלילה, צילומים בישראל, מוזיקה, תרבות, דמויות, זה יהיה ממש נחמד ושכל העולם יראה על התרבות היהודית. מקווה שיום אחד יעשו זאת.

faery18

New member
דעתי על ה"הצלחה" של הטורקיות פה די ידועה נראה לי חח

לעניות דעתי הקהל העיקרי שלהן זה יוצאי טורקיה+ערבים ישראלים. אגב אם כבר מדברים על טורקיות שמעתי שהשחקן הראשי של הכלה הודיע שלא יתראיין פה לאף כלי תקשורת וזה בעקבות לחץ טורקי עליו.

פה עוד מדובר על מדינות שהיו לנו איתן מלחמות. ועדיין יש לנו מלחמה פתוחה איתן. אז נכון מלחמת האזרחים בסוריה הייתה נוראית אבל אני בתור יהודייה ישראלית לא נמשכת/מתעניינת בזה יותר מידי ובטח שלא מושך אותי לראות את זה בטלנובלה.

אבל על טעם ועל ריח

evglev1

Well-known member
מנהל
לא תאמיני אבל ישראלים טיפלו בפצועים סורים

סורים מגיעים לפה ומקבלים טיפול למרות שהם אויבים, לכן לא אתפלא עם הסדרה תשודר גם כן.

לגבי הטורקיות אמנם הפורום בוואלה לא פעיל, אבל כשהיה פעיל לא נראה שמישהי מהמשתתפות הייתה עם שורשים טורקיים או ערביים ואני לא יכול לדעת. אני עכשיו לגמרי שבוי במריאם ובמחכים לשמש שמתעלות מעבר לכל הציפיות והשורשים שלי ידועים, והם לא טורקיים.

faery18

New member
זה ידוע שהצבא הפעיל מנגנון כזה בגבול

עדיין לא חושבת שזה מתפקידינו לאור העובדה שאנחנו במלחמה פתוחה איתם ועם חיזבאללה. ולא אמרתי שכל הקהל בעל זיקה טורקית אלא רובו הגדול. ובכל מקרה כמו שאמרתי לאנדריי על טעם וריח, כל אחד ומה שהוא אוהב/מתחבר

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות נא לשרשר לכאן
סופ"ש נעים

יש שלושה שחקנים מקסיקנים שהפכו להיות טבעונים

כריסטופר אוקרמן שנראה אצלנו מרבלדה וחבר להקת RBD, מישל רנו שמוכרת אצלנו גם מרבלדה וגם תשוקה וכח. היום גיליתי שחקן נוסף שהוא טבעוני: פביאן רובלס שראינו אותו מאקסיה ורק אלוהים סולח ובתפקיד מיוחד באהבה אין חוקים. אגב פביאן רובלס הייתה שמועה ב2014 שהוא אובחן כחולה סרטן באשכים. הוא מצידו סירב לדבר על כך ואמר שבחברה המקסיקנית לא רואים זאת בעין יפה.

למעלה