באיזה גיל כדי להתחיל
שלום, לאחרונה ביקרתי באפריל ואחת הדיילות נתנה לי דוגמית של סרום לעיניים וקרם של חברת לה פררי מסדרת white caviar.
בדרך כלל אני מסרבת לקבל דוגמיות, לא כל כך מאמינה בזה, את המחקרים שלי אני עושה ברשת,ואם אני לא מרוצה אני אחזיר את המוצר. אבל הפעם החלטתי לנסות.
לאחר כמה ימים ממש הבחנתי בהבדל ובשינוי כזה דרסטי ששום מוצר לא נתן לי, העור סביב העיניים התבהר בצורה ניכרת, היו לי כהויות לפני כן,ואני כבר לא משתמשת בקונסילר. כל אזור העיניים נראה ממש well rested.
רצתי אצתי בחזרה לאפריל, ואז גיליתי את תווית המחיר המחרידה. אף פעם לא האמנתי בכל הקרמים המאד מאד יקרים האלו, שינויים דרסטיים מקרמים היו ניראים לי בלתי אפשריים מאחר ובמוצרי מדף החומרים הפעילים הם בריכוז נמוך יחסית, אבל לאחר ההתנסות במוצר דעתי השתנתה.
הזמנתי עוד כמה דוגמיות באינטרנט שיהיה לי לזמן הקרוב.
אני בת 26, והעור שלי הוא טוב, גם מגנטיקה, וגם כי אני עוזרת לו; אני לא בטוחה שזה הגיל להתחיל להשתמש במוצרים האלו, אבל השינוי כל כך ניכר שאני לא רואה את עצמי מוותרת על המוצר בצורה כלשהי...ולמרות המחיר שלו, הוא באמת עד כדי כך טוב.
השאלה שלי היא, האם השימוש במוצרים כאלו בגילי יכול להזיק? יכול להיות שאני אגיע לגיל מסויים ואזדקק באמת למוצרים מהסוג הזה העור שלי יהיה יותר "סביל" אליהם?
אם מישהי יכולה טיפה לשפוך אור על הנושא ישמח אותי מאד