עגבניות מיובשות וקניות

shudaizi

New member
עגבניות מיובשות וקניות


עברתי לתל אביב לזמן קצר, ואני מחפשת מקומות טובים לקניות: איפה קונים ירקות (ובזול?) הייתי בשוק הכרמל אבל הוא נראה לי קצת יקר וגם נסגר די מוקדם בערב. יש מקומות אחרים מומלצים?
ולשאלת הבישולים - מה אתן עושות ועושים עם עגבניות מיובשות? איך ממקסמים את הטעם שלהן? לטגן עם הבצל בתבשיל או להוסיף עם המים?
 
עגבניות מיובשות

מתאימות קצוצות בכריך
על פיצה ביתית
בתוך פשטידה
בתוך לחם
בתוך ממרח או בתור ממרח בעצמן ואז כדאי לרכך אותן קודם במים רותחים ולטחון אותן עם שמן זית ואפשר גם קצת טימין
וגם בסלטים יחד עם גרעיני חמניה, עלים ירוקים, ומה שמתחשק

לא הבנתי על איזה מים את מדברת
אני אם קונה קונה לחות, או יבשות שמכניסה לשמן זית איכותי
ולעיתים מייבשת לבד בבית ושומרת בהקפאה עד לשימוש
 

shudaizi

New member
בסנדביץ' זה נשמע לי רעיון טוב

אני מנסה להשתמש בהן לתבשילים (נניח לאורז עם ירקות ועדשים, או תבשיל שעועית כלשהו) כדי להעמיק קצת את הטעם, כמו פטריות מיובשות נניח.
התכוונתי למים האלה.
תודה על הרעיונות!
 
למעלה