זה נכון אילנית
ביחס לבשרים אחרים,
אחוזי השומן ב
נמוכים יותר.
תארי לעצמך
אם כך כמה אחוזי
שומן רווי יש בבשרים האחרים
בנוסף, מתוך לימודי הרפואה
של רופאים הנמשכים 7 שנים,
אין להם בכלל קורסים על תזונה.
רק לאחרונה, הרפואה האלופאתית
הסכימה לקבל שלתזונה יש הפשעה
על הבריאות. והרבה מן ההמלצות שלהם
'מוכתבות' דרך משרד הבריאות ומדיניות צרכנית
אחרת (
חברות התרופות;
הקרטלים של המשקים המתועשים)
שיש להם אחיזה כמעט בכל תחום כולל במחקרים שמתבצעים. לכן,
רופאים
אינם בהכרח מקור ידעני לכל מה שקשור במזון.
דיאטניות יודעות יותר, אך גם כאן, ישנן גישות שונות, זרמים שונים ואסכולות שונות.
בכל אופן, כמובן שלאנשים שאינם נמנעים מאכילת ממוצרי בע"ח,
ו
הם בעלי אחוזי
השומן הנמוכים ביותר. (כמובן שזה תלוי מ-א-ד גם באופן ההכנה שלהם) יחד עם זאת,
זאת כמובן 'ברירית מחדל' שעדיף בלעדיה
. בשומנים מן הצומח
אין
כולסטרול גם אם השם שומנים רווים (שזה נדיר, א-ב-ל קיים
(שמן דקלים, שמן קוקוס )
L&L
TALYA