איך נראה אוסף הקומיקס שלכם?

איך נראה אוסף הקומיקס שלכם?

זה המקום להשוויץ במה שיש לכם

העלו תמונות של אוסף הקומיקס שלכם ותזרקו כמה מילים (כמו איך אתם שומרים על הקומיקס שלכם, מה תדירות העדכון של האוסף וכו').

האוסף שלי...

אצלי הקומיקס נמצא על המדפים בספרייה בחדר.
הוא מתחלק ל-4:
קומיקס בלעז (בעיקר באנגלית, ויש כמה בשפות אחרות שהבאתי ממדינות שונות שהייתי בהן)- זה מה שבתמונה המצורפת.
קומיקס בעברית
קומיקס של אורי פינק
(בעיקר "ספרי "זבנג" למינהם, אבל לא רק!)
חוברות של ירחוני הקומיקס "זבנג" ו"זבנגלה"

אני מעדיף לקרוא בעיקר אוגדנים ודואג לעדכן את האוסף פעם בכמה חודשים.
כמובן שהאגף של ירחוני "זבנג" מתעדכן כל חודש

איך הארץ שלנו?

יש לחבר למכירה ואני בהתלבטות אם זה שווה את זה. הגולם היה נהדר אבל זה לא היה הסטנדרט הרגיל של פינק אז אני באמת בהתלבטות.

גם "הארץ שלנו" זה לא הסטנדרט הרגיל שלו

יש שם סיפורים אוטוביוגרפיים של אורי עם לא מעט נגיעות בפוליטיקה. אני חושב שזה אחלה ספר, אבל אולי שווה לך לקרוא איזה פרק אחד לפני שאתה קונה, לוודא שזה מתאים לטעם שלך

האוסף שלי

איסוף הקומיקס שלי התחיל כמובן עם זבנג כשהייתי ילד.
הדבר שהכי אהבתי היה לקנות ספר זבנג בכיכר מלכי ישראל בשבוע הספר ושאורי פינק יחתום לי עליו עם ציור.
חוץ מזבנג יש לי עוד כמה ספרי קומיקס שלו בין היתר הגדה לפסח (מאוד טובה) ומשהו דומה לפורים עם כל מגילת אסתר כקומיקס.
ואחד האהובים עלי הוא הספר קוסמיקס שכולל כמה סדרות מד"ב קצרות ימים אבל טובות.

המשך האוסף

בגיל קצת מאוחר יותר התחלתי עם קומיקס אמריקאי בהתחלה בעיקר בגלל גוס ווידון. תחילה הקומיקס פריי שקשור לסדרה באפי, אז הריצה שלו על אסטונישינג אקס מן.
ואז בגלל שהעולם של מארבל היה נראה לי מסובך הרבה יותר מידי בעיקר קניתי מעולם האולטימייט. ובמקביל התחלתי לקנות סדרות מפורסמות כמו סנדמן, פייבלס, Y the last man.

סיום

אל העולם העיקרי של מארבל נחשפתי בעיקר דרך Runaways וממנו התחלתי לקרוא עוד דברים בעולם הזה.
חוץ מזה התחלתי לעשות מינוי על יותר סדרות רצות ובגלל זה נאלצתי בשלב מסוים למצוא פתרון איחסון כלשהו לכל החוברות האלו וזה מה שעשיתי. אם אני כבר קונה משהו אז לפחות שישמר. (למרות שכבר יש לי כמה עשרות שעוד לא סידרתי שם סתם כי אני מתעצל)

וגם יש לי עוד כמה ספרים בוגרים של קומיקס בעברית. אותם אני בעיקר מקבל במתנות.

hero88

New member
סופרמן #1 של קווין קומיקס

תרגום של סדרת סופרמן איש הברזל מ 86

למעלה