דיון הקופסאות הגדול

דיון הקופסאות הגדול

אחרי ביקור באיקיאה וצפייה במגירה מסודרת מפונפנת של מטבח לדוגמא עם סדרת צנצנות לאחסון הסתכלתי על המגירה שלי וקיבלתי חום. כל בישול מתחיל בחיטוט בערמת שקיות בלתי נגמרת........
אז התחלתי לבדוק קופסאות. המטרה - אחסון המוצרים כגון קמח מסוגים שונים, אורז, פתיתים, פרורי לחם, סומסום לבן/שחור בקופסאות.
בסופר לא התאפקתי וקניתי את הקופסאות תואמות ה-Lock&Lock ב-27 ש"ח לזוג (1+1).

על אילו קופסאות אתם ממליצים, כמה עולות, ואיפה כדאי לקנות

דרך אגב קופסאות "רגילות" לאחסון מזון/הקפאה יש לי בשפע של Ziploc Glad ותואמיו.

אני לא קונה...אבל שומרת את הקופסאות

המרובעות של חצי חינם (יש 3 גדלים) ואת הקופסאות העגולות (הקטנות והבנוניות) של הגבינות

אלו בדיוק הקופסאות שלי

שומרת בהן את כל היבשים
הן גדולות אטומות
ואפשר להותיר את הקמח, הסוכר, הפתיתים האורז... בשקית
מצויין למרות שיקר.

Lim3

New member
שמעתי שאלה קופסאות מעולות... לי יש רק טפרוואר

כי אמא שלי סוכנת.
אחרת היו יקרים לי מיד....
אבל למי שיש תקציב או ממון- יש קופסאות בהחלט שוות בטפרוואר..

יש לי טאפרוור

והמכסים מעצבנים אותי....יש לי דומות במבנה לאלו, עם מכסה כחול שיש בו פתח/שניים. תמיד אני נאבקת עם הפתחים האלו, בעיקר כשפרורי הלחם נכנסים לחריצים והמכסה לא נסגר טוב. באלו מובטחת סגירה טובה.

כחלחל

New member
אין על Lock&Lock

כל המטבח שלנו Lock&Lock ( טוב רק 95%)
בכל הגדלים מפיצפונים לשמירת שאר ("חבל"-ים) או תבלינים דרך כל הגדלים ועד 4-5 ליטר.
אנחנו מקפידים לקנות רק קופסאות מרובעות שניתן לערום בכמה קומות ולסדר בארון במקרר ובמקפיא.
(חוץ מקופסה מאד מיוחדת עגולה שמתאימה בדיוק לאריזה אחת של פריכיות אורז העגולות ופתרה לנו בעיה מעצבנת)
בפתיחת כל ארון במטבח רואים את המסדר של הקופסאות עם כל התחולה:
קיטניות, פסטה, קמחים, שקיות קטנות של תבלינים או חומרי אפיה, קורנפלקס (קופסה יעודית מיוחדת) , אורז וכו' וכו' וגם דברים בהקפאה, גם לקחת ארוחה לעבודה (כולל מרק) וחימום במיקרו (ללא מכסה) וכולל הדחה במדיח.
חלק גדול מהקופסאות בנות יותר מ 4 שנים ואוטמות כמו חדשות.
נכון לא זול, אבל שווה את המחיר בעיקר כשאנחנו משתדלים לקנות במבצעי 1+1 וכו'

עלה כאן לא פעם נושא הזיווגים (תרגיעו) בין קופסה למכסה,
אז אצלנו זה עובד ככה, יש לנו מגרה עמוקה ענקית שבה כל קופסאות הLock&Lock עם המכסים בהתאמה. מקפידים שלא יהיה מצב של קופסה ללא מכסה או ההיפך וגם לא מכניסים לשם קופסאות מסוגים אחרים.
כשאני לא מוצא מכסה (נו טוב גבר,,,) אז הזוגה תמיד אומרת חפש....כי אם יש קופסה אז יש מכסה ולא להאמין איך שזה תמיד עובד..

BALEDIN

New member
לי שי Lock&Lock, ואני מאוד מרוצה

פעם אחת קניתי של חברה מתחרה, כי זה היה הרבה יותר זול (ובעיקר התבלבלתי כי זה היה גם במבצע).
והן הרבה פחות טובות.
המלצה שלי זה קודם לעשות ש"ב ולמדוד את מקום האיחסון שלך, ואז לקנות קצט כדי לראות איזה גדלים הכי נוח.
מבצע של 1+1 בחברה הזו חוזר כל כמה חודשים, למרות שכמה חודשים זה הרבה כשמתרגלים לנוחות, אבל יותר בעסה לדעתי זה להיתקע אם גדלים שלא נוחים לך.

למעלה