אז בואו נתחיל קריאה מחדש

אז בואו נתחיל קריאה מחדש

אז לפי ההצעה של Rodrik Harlaw, נתחיל קריאה של כל הפרקים עם נושא מסוים. למשל, כל פרקי טיריון, כל פרקי איי הברזל, כל פרקי דורן, כל פרקי סאנסה בבקעה וכו'
ופעם בשבוע נפתח פה שרשור לדיון על הפרק או הפרקים שקראנו. כמה אנשים כבר החליטו שזה יהיה רעיון טוב, אז נשארו רק שני דברים:

1) להחליט כמה פרקים נקרא בשבוע. כל מספר גדול מאפס אפשרי, לפי האילוצים שלכם. המספר ייקבע לפי רוב קולות.

2) להציע נושאים לקריאה מחדש. מבין הנושאים שיוצעו, נעשה הצבעה שתתחיל ברגע שתוצאות ההצבעה הנוכחית ייקבעו.

ההצבעה הזו תינעל בעוד 72 שעות. מי שלא מצביע - לא משפיע. לאחר מכן נצביע על הנושא הראשון שנתחיל לקרוא, ובשבוע הבא נתחיל את הקריאה המשותפת הממשית.

kikona126

New member
4-5 פרקים לשבוע

אבל הפעם בואו נשים דגש לסמלים שחוזרים על עצמן אצל הדמויות.
ראיתי שמישהו כתב שהיו הרבה איזכורים לשם ריק אצל טיאון בפרקים כמו מילים שהוא השתמש בהן והן נשמעות כמו ריק ועוד...
&nbsp

hagashaga

New member
אני בעד:

לגבי הנושא אני בעד שנתחיל עם פרקי דאינריז, גם בגלל שאני מאוד אוהב את העלילה שלה (לפחות בספרים הראשונים), וגם בגלל שאני חושב שזה יהיה הכי נוח כי הקו שלה הוא קו העלילה שהכי יכול לעמוד בפני עצמו בדיוק בגלל שהיא לא קשורה לאף אחד כמעט (מה שאני מתכוון הוא שאם נגיד בוחרים דמות אחרת, נגיד טיריון, אנחנו נפספס בעצם את כל הדברים שקורים לו שמסופרים מנוקדת מבט אחרת, כמו קייטלין או סאנסה).
לגבי הכמות אני בעד סביבות של 3-4 פרקים בשבוע.

Macphista

New member
3 פרקים לשבוע, לא יודעת אם יהיה לי זמן ליותר...

מבחינת עלילה מציעה את הצפון אחרי נפילת הסטארקים. לא הבנתי כלום ממה שהולך שם.

גם אני בעד 2-3 פרקים לשבוע

נושאים שאני רוצה להציע:
כל פרקי העורב בעל שלוש העיניים (כלומר כל פרקי בראן הרלוונטיים)
כל פרקי מירין

בשביל זה תהיה הצבעה

אבל אני חושב שאלה פרקים חשובים מבחינת המידע שיש בהם, ודווקא בגלל היותם נוכריים לרוב שאר קווי העלילה, קל לפספס בקריאה הראשונה את הפרטים החשובים באמת מתוכם.

למעלה