גם אני!
הטוב בשבוע שחלף:
יש לי מחשב חדש, הידד! ואפילו יצא יותר זול משחשבתי. עדיין יש לי הרבה מה לארגן בו. ואם יותר לי ללכת קצת אחורה, בשבת הקודמת (כלומר שבוע לפני אתמול) נסעתי לסבים בהחלטה ספונטנית ונדירה עד מאוד והיה נפלא לראות את כולם (ונוגע ללב לראות כמה הם שומרים אותי איתם בבית החדש מול העיניים – השעון שציירתי להם פעם, הברכות החגיגיות שכתבתי כשעלו ארצה על הקיר, ועל שולחן הסלון – תמונה משפחתית בהרכב מלא שצילמנו כשהם היו אצלי. באמת מרגש. אוהבתותם כל כך
). חוץ מזה היה שבוע שקט למדי (או שאני סתם לא זוכרת...)
הפחוטוב בשבוע שחלף:
הנשימה לא קלה. חזרתי להקריא אבל אני מאוד לא בכושר והמילים מתבלגנות לי בפה. מילא, אעבוד על זה ואחזור להקריא יפה. וסתיו, סתיו, סתיו... עדר הקרנפים בתנועה...
מה אקח איתי מהשבוע הקודם:
במחשב החדש יש מיקרופון שבאמת פועל, הידד! כמובן, הדבר הראשון שעשיתי היה להקליט את עצמי מקריאה, לשמוע איך זה מבחוץ. חוויה. רציתי לצרף הקלטה קצרצרה אבל תפוז לא תומך ב-mp3...
מה מהשבוע שעבר אני רוצה להשאיר מאחוריי
היו יום-יומיים דאוגים מאוד למישהי שיקרה מאוד לליבי, מקווה שהימים הקרובים יהיו יותר רגועים בשבילה.
מטרה לשבוע החדש:
אפשר כבר לסמן וי – חזרתי לפני זמן מה ממסע קניות של בגדים. בד״כ זה סיוט, הפעם עם אחותי זו הייתה חווייה כיפית. בשתיים מתוך שלוש החנויות שהייתי בהן היה תא מדידה גדול לנכים שמאוד עזר לי, כן ירבו! חזרנו עייפות אך מרוצות, ושאר השבוע יוקדש למנוחה לפני החג.
תקווה לשבוע החדש:
שאצליח לגייס מספיק כוח וריכוז להזמין כמה דברים שצריך ושאצליח לגמור בשעה טובה לתפור את הטישואייה שאני שוקדת עליה.
וקישור/חיוך/סיפור/המלצה לרומם את המורל:
אני כל כך אוהבת תרגומים מג׳וברשים של דפים שמתורגמים אוטומטית ברשת, וחשבתי שאולי גם אתן תתחייכו. האהובים עליי מהיום בסימן אופניים:
״הפלגות העכברוש דרך הרפש על קורס אליפות העולם התלול ומרושל.״
״כל המוני אוגוסט חנוני אופניים לרדת על גרמניה ללטף את כל הלכלוך החדש והנוצץ״
שיהיה לנו שבוע נהדר ומושפרץ חיוכים