Baby One More time

spiceupmylife1

New member
Baby One More time

OMG

אלבום הבכורה של בריטני יצא לפני 15 שנים !!
בלון||
בלון||
בלון||

האם אתם זוכרים את היום בו שמעתם אותו לראשונה

מה היה השיר האהוב עליכם אז

ומהו השיר האהוב עליכם היום מהאלבום הזה

מהו השיר המאכזב

השיר הכי טוב

הקליפ הכי טוב

השיר הכי מפתיע

t
אתם מוזמנים לכתוב את דעתכם על האלבום המיוחד הזה

SHaDoW Boy

New member
הדיסק הראשון שקניתי EVER

אהבתי מאוד את השיר Baby One More Time כשהוא יצא, אבל עדיין לא ממש קישרתי בינו לבין בריטני. את Sometimes איכשהו פספסתי אי-שם ב-1999, אבל על Crazy הייתי מטורף. Born To Make You Happy גרם לי להתאהב סופית ולעקוב אחרי בריטני באינטרנט. מצאתי באינטרנט את From The Bottom Of My Broken Heart ואת Deep In My Heart וממש אהבתי, ואז החלטתי שאני קונה את האלבום!

זוכר ששמעתי וממש נהנתי ממנו. ושמענו אותו ברצף כמה פעמים, וכמובן ברוב הימים לאחר הקנייה...
הכי אהבתי את E-Mail My Heart.
היום, אני חושב שאני הכי אוהב את BTMYH, אבל זה אלבום כזה נוסטלגי שאוהבים אותו כמכלול אחד שלם.

מהו השיר המאכזב? אין. לא אהבתי את Soda Pop בהתחלה, הוא היה לי מוזר. היום אני אוהב אותו כחלק מהאלבום.
השיר הכי טוב? BOMT, ללא ספק.
הקליפ הכי טוב? BOMT, ללא ספק. אייקוני.
השיר הכי מפתיע? I Will Still Love You עם דון פיליפ. זה כ"כ שיר דיסני קסום ומתקתק כזה. מצחיק לראות איך מדואט ש-JIVE יצרו בין 2 הזמרים החדשים, המבטיחים (בשאיפה) והאלמוניים (אז...) שלהם - בריטני הגיעה למה שהיא היום, וגם דון הגיע למה שהוא היום...

YBNS

New member
לא להאמין!

האם אתם זוכרים את היום בו שמעתם אותו לראשונה ?

בערך... את הסינגלים שמעתי כשיצאו דרך החברים שהראו לי והשמיעו. לא זוכר אם שמעתי אדרכם את האלבום בשלמותו. הפעם שכן זכורה לי ששמעתי אותו לראשונה כשדודה שלי ידעה שאני ואחיות שלי אוהבים אותה אז כשהיא הגיעה לארץ מהולנד לביקור הקבוע שלה אי שם בשנת 2000 היא קנתה לנו אותו. אני זוכר שהוא נבלע בין שאר המתנות שקיבלנו (אני לוח ציור! תראו מה אתם מזכירים לי..!!) אבל השמעתי אותו בלופ ברדיו טייפ הישן. אני זוכר שגם שמרנו אותו אצלי ושהייתי בטוח שהיא רק השאילה לנו אותו עד שהיא חוזרת לחו"ל!

מה היה השיר האהוב עליכם אז DIMH עד היום אגב..
ומהו השיר האהוב עליכם היום מהאלבום הזה בייבי ובורן טו

מהו השיר המאכזב?

ממ. סודה פופ, והשמיני עם פיליפ הזה וגם רצועה 11 שאני אפילו לא זוכר את השם שלה..משהו עם אי- מייל יכול להיות?

השיר הכי טוב?

בורן

הקליפ הכי טוב?

מבחינת צילום- בורן וסמטיימס יותר טובים מבחינת אייקוניות לגמרי בייבי ומבחינת ריקוד קרייזי

השיר הכי מפתיע?

היה כזה?

אולי האחרון ?הקצב שלו בהתחלה די הפחיד אותי...

EINAV71

New member
לפני 15 שנה התאהבתי בבריטני

האם אתם זוכרים את היום בו שמעתם אותו לראשונה הפעם הראשונה ששמעתי את השיר היה בMTV, ראיתי את הקליפ וישבתי מול הטלוויזיה לחכות שהקליפ ישודר שוב. ופעם השלישית הייתי מוכנה מראש והקלטתי את הקליפ על קלטת וידיאו וצפיתי בקליפ תוך כדי מנסה ללמוד את תנועות הריקוד. את CRZAY את זוכרת כמו אתמול, אחותי הגדולה ראתה וקראה לי מהר מהחדר לבוא לראות. כיוונתי את הקלטת ככה שאת הקליפ אני אקליט אחרי BABY וכך היה

ואז הגיע SOMETIMES, וBTMYH שמאוד אהבתי- השיר האהוב עלי באלבום אחרי בייבי.
ורק בתקופות האלבום OOPS "גילתי איפשהו באיטרנט שיש קליפ לFTBOMBH

מה היה השיר האהוב עליכם אז בלי להחשיב את הסינגלים, i will be there הייתי שומעת בריפיט וגם את Deep in My Heart
מהו השיר האהוב עליכם היום מהאלבום הזה BABY/BTMYH

מהו השיר המאכזב Soda Pop/The Beat Goes On לא יודעת מה עצבן אותי יותר

הקליפ הכי טוב BABY\BRORN\CRAZY קשה להחליט

השיר הכי מפתיע The Beat Goes On על היותו שיר כזה מעצבן שלא קשור לכלום.

האלבום שבחיים לא אשכח כל מילה ומילה בכל אחד השירים חוץ מהשניים Soda Pop/The Beat Goes On
הלוואי ויהיה לבריטני אלבום שכל סינגל מיוחד ומצליח בצורה מטורפת. אולי עוד כמה שנים היא תחזור עם אלבום כזה יש תקווה עדין LOL

STY

New member
אלבום להיט!!!

האם אתם זוכרים את היום בו שמעתם אותו לראשונה : ועוד איך זוכר. זה היה בחנות קטנה של פיקדילי במוצ"ש קניתי אותו ואת האלבום של מדונה ray of light
מה היה השיר האהוב עליכם אז : קרייזי. ואחרי שהיא עשתה את הסטופ רימיקס אז בכלל זה השיר האהוב עליי שלה בכללי.
ומהו השיר האהוב עליכם היום מהאלבום הזה: i will be there

מהו השיר המאכזב: אין כזה
השיר הכי טוב : crazy, soda pop
הקליפ הכי טוב: crazy
השיר הכי מפתיע: soda pop

Shiri from the block

Active member
יאלללהההה האם אתם זוכרים את היום בו שמעתם אותו לראשונה? כן, זה היה בקלטת שהביאו לי
ובגלל שעד הצד השני של הקלטת היה רק את from the bottom זה כל מה ששמעתי בהתחלה XD
אחר כך אחד מהשכנים הביא לי את הדיסק שלה אז שמעתי אותו במלואו וממש אהבתי

מה היה השיר האהוב עליכם אז? חח כל הסינגלים

ומהו השיר האהוב עליכם היום מהאלבום הזה? Email my heart בייבי וקרייזי

מהו השיר המאכזב? אין באמת שיר מאכזב. ת'כלס כל השירים שם כיפיים לשמיעה, אבל Deep in my heart יש בו קטעים קצת הזויים חח
השיר הכי טוב? email my heart וקרייזי
הקליפ הכי טוב? קרייזי

השיר הכי מפתיע? email my heart. יש לו שם מפגר אבל המילים של השיר ואיך שבריטני שרה אעאעאע

תוגבה

האם אתם זוכרים את היום בו שמעתם אותו לראשונה -לא,אבל אני זוכר מתי קניתי אותו. זה היה באיזה שוק או משהו שנראה כמו שוק.הייתי בטוח שהוא מקורי,ושנה אחרי,שקבלתי את אופס, לא הבנתי איך לאופס יש חוברת ותמונות ולבייבי היה...טוב לא היה כלום.
מה היה השיר האהוב עליכם אז :BOMT כמובן.כשהוא יצא שמענו אותו באותו בריפיט
ומהו השיר האהוב עליכם היום מהאלבום הזה:מתלבט בין בורן לקרייזי בגירסת הסינגל המדהימה.

מהו השיר המאכזב:כל מה שלא יצא כסינגל.צר לי,אבל זה פשוט אלבום גרוע,ולא מתשווה לזה שיצא אחריו,שהוא כבר הרבה יותר טוב
השיר הכי טוב :אני מניח שבורן,כי ברטני באמת מרגשת שם.
הקליפ הכי טוב:קרייזי כמובן.אבל כל שלושת הלהיטים המרכזיים לוו בקליפים מעולים
השיר הכי מפתיע:קרייזי.עד היום מדהים לשמוע אותו

אם כבר, באופן מוזר,דווקא שיר נושא שרד פחות את מבחן הזמן מבורן וקרייזי,שהם שירים מדהימים.מה שכן-אלבום מיוחד זה ממש לא .יש לי גם את אופס,סירקס ובלקאאוט וכולם,בעיקר בלקאאוט,אוכלים את האלבום זה בתור יחידה שלמה.אני שייך לחסידי האלבום הזה:)

לינה18

New member
מגיבה באיחור

אני זוכרת שקניתי אותו בתור קלטת בשוק, ומאוד אהבתי.
השיר הכי אהוב עליי אז והיום: Crazy
שיר מאכזב: לא אוהבת את השיר האחרון.
השיר והקליפ הכי טובים:Crazy
השיר הכי מפתיע:Soda Pop

אני לא מתה על האלבום הזה יחסית לדיסקים אחרים של בריטני, אבל אני מאוד אוהבת את Crazy, Born ואת הקליפ של בייבי במקום השני אחרי Crazy.

סכה"כ אלבום טוב.

למעלה