אירוח בנושא רפואה משולבת-משלימה לסרטן

אירוח בנושא רפואה משולבת-משלימה לסרטן

ד"ר שחר לב ארי, מנהל המרכז לרפואה משולבת משלימה למטופלי סרטן במערך האונקולוגי במרכז הרפואי ת"א, יתארח בפורום ביום חמישי הקרוב, 6/6, בין השעות 15:00-16:00

רפואה משולבת -משלימה למטופלי סרטן ניתנת במשולב עם הטיפול הקונבנציונלי, במטרה להפחית את תופעות הלוואי בזמן הטיפולים, לעזור לגוף להתמודד טוב יותר לפני הניתוח, על מנת למזער את שיעור וחומרת הסימפטומים של המחלה, לשפר את איכות החיים וליצור בריאות מיטבית.

בסרטן המצורף הבא ניתן להתרשם מהמרכז ומהאופן בו הוא יכול לעזור למטופלי הסרטן:
https://www.youtube.com/watch?v=3ZQqTJylzcU

ד"ר לב ארי יענה על השאלות הקשורות בנושא הרפואה האלטרנטיבית ועל הטיפולים השונים הניתנים לחולים.

הנכם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם להודעת אירוח זו.

ינוקא1

New member
כמטפל אני רוצה לברך

על כך שרופאים מכירים ביעילות הטיפולים הללו (דיקור , מגע , דמיון מודרך וכו),וכי מטופלים רבים זוכים להקלה במכאוביהם.

יצא לי לטפל מספר פעמים בחולי סרטן , וראיתי לא פעם עד כמה הטיפולים הללו הם חיוניים עבורם - לגוף ולנפש.

אני שמח שישנם רופאים העוסקים בכך וחוקרים דרכי ריפוי אלו , מה שיוביל לטיפול משולב ואופטימלי להקלת הסבל ולריפוי.
עלו והצליחו.

נוירופתיה

שלום,
יש לנו נסיון מוצלח של טיפולי מגע בשילוב עם דיקור סיני, שמסייעים לחלק מהמטופלים שמגיעים אלינו עם נוירופתיה.
בברכת בריאות

נדודי שינה

ראשית יש לאבחן את הסיבה לאינסומניה, לא ברורה של מי האבחנה שקשיי השינה נגרמו בשל הסטרואידים.
בתיום הרפואה האינטגרטיבית קושי בשינה (אינסומניה) מטופל לעיתים קרובות על ידי דיקור סיני (אקופנקטורה).
בברכת בריאות

סבאיציק

New member
חברים אנא פנו לרופא עם שאלות

נצלו את ההזדמנות לקבלת תשובות מקצועיות, החולים הם לא
רופאים ולא אמורים לתת תשובות.
אנא שאלותכי בבקשה

מתי יכולה העיסוי הלימפתי לעזור

האם מותר לעשות עיסוי לימפתי שיעזור לניתוח להחלים פנימית ?

למעלה