דף חדש שהכנתי שילוב של כמה אתגרים - צבעים, השראה, סקיצה ועוד. תקריבים ופרטים נוספים - ברשומה הזאת.
L libeeti1 New member 25/8/13 #1 דף חדש שהכנתי שילוב של כמה אתגרים - צבעים, השראה, סקיצה ועוד. תקריבים ופרטים נוספים - ברשומה הזאת.
L libeeti1 New member 25/8/13 #2 דף עם אווירה לכאורה דף על מקום יפהפה ואהוב, אבל רק לכאורה... פרטים ותקריבים - כאן.
N newima1 New member 26/8/13 #6 דפים מהממים! רצה לבלוג לראות את הפרטים, משום מה אני לא מקבלת עדכונים למייל על פוסטים חדשים אצלך, טוב שאת מעלה גם לפה, מאוד אוהבת את העבודות שלך!
דפים מהממים! רצה לבלוג לראות את הפרטים, משום מה אני לא מקבלת עדכונים למייל על פוסטים חדשים אצלך, טוב שאת מעלה גם לפה, מאוד אוהבת את העבודות שלך!
L libeeti1 New member 25/8/13 #3 והצצה קטנטנה לעבודה שנמצאת בשלבי התהוות מקווה לסיים אותה בקרוב מאד...
L little stamper New member 26/8/13 #5 דפים מדהימים! מחכים לראות כבר את העבודה המסקרנת שעוד בשלבי הכנה....
מ מושית10 New member 26/8/13 #8 נהנית לראות ולהגיב גם פה: העיצובים יפיפיים, במיוחד הצבעים שבהם את משתמשת והשילוב בינם לבין עצמם ובינם לבין התמונה.
נהנית לראות ולהגיב גם פה: העיצובים יפיפיים, במיוחד הצבעים שבהם את משתמשת והשילוב בינם לבין עצמם ובינם לבין התמונה.
פ פילוסופית קטנה New member 27/8/13 #10 איזה מהמם!!! אהבתי מאוד את הסידור של כל האלמנטים, המסגרת הקטנה, השפריצים שאני חייבת להתנסות בהם ואת זה שהדף הלבן הופך את כל הסיפור לנקי ולא עמוס מידי, למרות שהעיצוב יחסית עמוס...
איזה מהמם!!! אהבתי מאוד את הסידור של כל האלמנטים, המסגרת הקטנה, השפריצים שאני חייבת להתנסות בהם ואת זה שהדף הלבן הופך את כל הסיפור לנקי ולא עמוס מידי, למרות שהעיצוב יחסית עמוס...
א אורורהלנד New member 27/8/13 #11 מקסים! במיוחד אהבתי את העמוד השני (אבל אני משוחדת בכל הקשור לאיטליה)
T t42 New member 2/9/13 #16 ליביטי... ,, העבודות שלך תמיד! משאירות אותי ללא מילים.. כל כך כל כך כל כך..... עיצובים נפלאים ומעוררי השראה.... שנה טובה וברוכה
ליביטי... ,, העבודות שלך תמיד! משאירות אותי ללא מילים.. כל כך כל כך כל כך..... עיצובים נפלאים ומעוררי השראה.... שנה טובה וברוכה