ללא ספוילר 04x10 After School Special

יעלי1232

New member
ללא ספוילר 04x10 After School Special

הפרק היה די חלש לדעתי..

חיכיתי לו 5 (
) שבועות, והוא היה ... התחיל טוב , מאוד . התחיל ממש נחמד אבל המשיך להיות קצת משעמם.

MAAYANAH

New member
עונה רביעית פרק 10 ספויילר

משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עוד הפעם המציאו מישהו חזק יותר מהמקוריים שיבוא ויהרוג את כולם
דייי אי אפשר ככה עם הטמטום הזה. יש את הרע ואת הרע יותר ואת הרע יותר יותר ואת הרע יותר יותר יותררר

לא נמאס להם!?!?!? ולצערי המשולש של דיימון אליינה סטפן יכול להיכנס מצידי ליפים והאמיצים. הדמויות כל כך עברו שינוי שאני בכלל לא מבינה איך אהבתי תסדרה מלכתחילה.
יומני הערפד תרד מהמסך לדעתי העונה הזו.

יעלי1232

New member
חורים בעלילה שהציקו לי

איך פתאום רבקה מצליחה לכפות על כולם ?? הם הרי יודעים שזה הכוח של האוריגינלים, וסטפן ודימון היו לוקחים בקביעות וורביין כדי שלא יצליחו לכפות עליהם.
וקלאוס עדיין בעיר, והוא עדיין רע. אז איך זה שכולם פתאום ללא וורביין? פתאום אפשר לכפות על כולם אפילו על סטפן .
מוזר. מילא היו מראים לנו שנגמר הוורביין, או שלא יודעת מה קרה וגרם להם להפסיק. אבל ככה פתאום? לא אמין.
אפריל פתאום יודעת הכל, מה , לא היה שום דבר כשהיא גילתה? לא הראו לנו כלום ופתאום אפריל בעניינים.

לגבי השני

בטח שהיה
היא מצאה את קרוליין מתה ואז קרוליין קמה ודיברה בטלפון על כולם ובלה בלה והיא חשבה שהיא הצליחה לעשות קומפולשן על אפריל אבל לאפריל היה את הצמיד ורוויין של ג'רמי...

יעלי1232

New member
איכשהו כן, אבל ציפיתי ליותר מזה.

היא הרי הולכת ומעירה את רבקה, שלפני יומיים היתה הבסטי שלה, ופתאום הכל בסדר מבחינתה והיא מעכלת את זה ברגע? מוזר.
בכל אופן- החור הראשון (הוורווין שאף אחד במפתיע כבר לא לוקח) היה מאוד מטריד. כאילו הם פתרו כך את חצי מהעלילה , ובלי לחשוב על זה יותר לעומק.

mikej007

New member
אני דווקא אהבתי

אומנם היה טיפה כבד אם כול המריחות בבית הספר עם רבקה וטיילר וכו אבל אהבתי את הסוף כשאלנה אמרה לדיימון שהיא אוהבת אותו ממש שמחתי בשבילו שהוא קיבל מה שהוא חיפש כול כך הרבה שנים נתינות או לא נתינות כמו שאלנה הגדירה את זה יפה היא שלו...

למעלה