המממ...
למטבח שלי לא נכנסת כוסמת חומה
פעם הייתי אומרת כוסמת אבל הירוקה חדרה אז...
מה הייתי מוכנה לאכול כל יום? כלום, אין דבר כזה, אני אלופת הגיוון ואין מאכל שאינני יכולה בלעדיו או שהייתי מסוגלת לאכול אותו כל יום תמיד כי בסופו של דבר הייתי מואסת עד בחילה. אני מכירה את עצמי היטב.
בכל זאת מוצר יסוד שחוזר על עצמו אצלי במטבח זו טחינה - גולמית, ירוקה, עם הרבה שום, עם דבש או מייפל, כממרח בסיס ללחם, בעוגיות, עם חצילים קלויים...בתבשילים אני לא סובלת טחינה זה מכביד עלי ללא הכרה. רק בסלט חצילים או על חציל קלוי שלם.
גם לימון, אני משתמשת המון במיצלימון סחוטרי, אפילו סתם כך במי סודה, מחבבת גם את הזסט הלימוני גם בתיבול של סלטים, בתבשילים, באפיה. לימון מוסיף המון!
הישן לצידי לעומת זאת סלט ירקות, כל יום, עם טחינה עוד יותר טוב וגם חצילים על האש. כל יום.