שרשור שאלות לסופ"ש!!

shili11

New member
עזרה- אני עושה פרוייקט באנגלית על לקים

אני צריכה לעשות עבודה שהיא בסביבות ה-15 עמודים אז אני אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי כמה שיותר מידע.... סוגי לקים, היסטוריה של הלקים, כלי עזר, טכניקות, רעלים ועוד כל מה שאפשר לספר על לקים
(ואני צריכה להגיש את העבודה בראשון ככה שאני חייבת את זה דחוף להיום או מחר בבקשההההההה תעזרו לי

trilliane

Well-known member
מנהל
ממליצה להתחיל מויקיפדיה (באנגלית) ולהמשיך משם

בסוף כל ערך יש הערות שוליים והפניות, קישורים לאתרים רלוונטיים, זה עוזר מאוד בעבודות.

denush

New member
שרשור שאלות לסופ"ש!!

שיהיה סופ"ש נעים, רגוע שקט לכולנו :)

שאלה של מתחילה :)

הי בנות

קודם כל הפורום שלכן מרתק ממש!!! איזה דוגמאות משגעות ואיזה ציפורניים יש לכן.. למות

בחודש האחרון התחלתי לעשות לק ג'ל אצל מניקורסיטית לכבוד החתונה בעוד כחודש וחצי
שני דברים שהפריעו לי ואשמח אם תתנו דעתכן
1. כשהיא שייפה לי את הציפורן היא עשתה את זה לשני הכיוונים. מאז שאני קטנה אני רק שומעת "לשייף רק לכיוון אחד!" וזאת פעם ראשונה שהלכתי למניקוריסטית אז אשמח לדעת אם זה לגיטי או בגלל זה.... (סעיף 2)
2. עוד לפני שהסתיימו ה 3 שבועות בערך שהיא אמרה שזה יחזיק מעמד התחיל לי פיצוץ נוראי כמעט בכל הציפורניים, ישנה התרוממות קלה של הג'ל. מידי פעם יש לי פיצולים שאני משייפת וזה עובר כאן הפיצולים ממש עמוקים, ולא בעצם זאת המטרה של הג'ל? שלא יהיה פיצול ולא יהיה צורך לקצר את הציפרוניים כל הזמן בגלל שנשבר וכאלה?
3. אם לאחר שקראתן את כל מה שכתבתי ואתן חושבות שאני צריכה להחליף מניקוריסטית ויש לכן מישהי בת"א שעושה ג'ל איכותי ולא לוקחת מיליון שקל אז תשתפו אותי :)

תודה רבה!

yaelsn

New member
זה ממש תלוי בחוזק הציפורניים שלך

אני תמיד משייפת לשני הכיוונים ויש לי אחלה ציפורניים טפו טפו

אם שמת לב שהציפורניים שלך נשברות יותר כשאת משיפת לשני הצדדים, אפשר לוודא מראש עם המניקוריסטית שתעשה את זה בדרך הנוחה לך

לא כל כך הבנתי את התיאור שלך לגבי ה'פיצוץ' וההתרוממות של הג'ל. הכוונה שהג'ל התרומם בקצה שקרוב לבסיס הציפורן ? כי אם כן זה פשוט אומר שהציפורן ארכה והג'ל כמובן לא צמח יחד איתה
אם הכוונה שהוא מתחיל להתקלף לך לקראת הסוף - כנראה שהוא פשוט לא כל כך עמיד עלייך. יש כאלה שג'ל מחזיק להן חודש ויש כאלה שרק שבוע-שבועיים

לא מכירה המלצות למניקוריסטיות כי אני מסדרת את הציפורניים שלי בעצמי. ממליצה לשאול בפורום השכן. שם אולי גם יידעו לענות לך טוב יותר בעניין העמידות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=1861

וכדאי להתייעץ גם בפורום חתונות. הבנות שם מלאות בהמלצות על מאפרות, מניקוריסטיות וכו' וכו'...

למעלה