תיעול אנרגטי

רטלין

זו תרופה מחורבנת מהרפאה המערבית.
ואני אישית נגדה
וכן א ני מכירה כמה א נשים , שלקחו תמציות מיכול סוג
לאו דווקה פרחיי בך וזה עזר להם הרבה יותר.

comingof01age

New member
אוקיי.וברגעים אלה נרשם לעוד אדם תרופה מערבית.

אז מה הפיתרון להם? כבר יש להם מרשם למחר לקנות. ונאמר להם שאם יפסיקו או לר יקנו את התרופה יאושפזו בבית חולים. זה איום שקט. מה עושים נגד איומים במצבי משבר? איזה תמצית מחסלת איומים?

comingof01age

New member
אבל אז יש כלא:)

בקיצור - כיסוי תחת מדהים השגתם כולכם עם השנים - מסתבר שזה כל העסק הממשלתי הרפואה והצבא -

לא נותר אלא להתגייר ולהיות נוצרי בארץ הפנטזיות היכן שישנם אנשים שאוהבים אותך כי הם מכירים אותם ושעוד לא ניסו לפתוח לך תיק - רפואי או פלילי ושלא מנסים להרוג אותך.. זאת בטח לא ארץ זבת חלב ודבש עליה נכתבה תורת סיני.. ובטח לא אמנת האתיקה של הרפואה ובטח לא מגילת העצמאות.. אז זה כנראה כלא לכל - שלא נהיה בצרה.. או משבר.. שלא יכלאו אותנו איכנשהוא..

comingof01age

New member
במילים אלא אני מאחל לעצמי חג שמח..

ותודה לכולכם.. הדיונים שלי נתקעו, כהרגלם בתירות לכסף ומאמרי אינטרנט.. לכן - אני אומר לכם להתראות.. עד הפעם הבאה.. שתהיה כמה שיותר רחוקה - תודה ואמן לכל.

שיהיה לך חג שמח:)

ושתדע לקחת כל דבר בחייך למקום טוב
ושתצא מהמקום הלא טוב שאתה נימצא בו
ותהיה במקום שאתה חולם להיות
.אל תיתן לאף אחד להשפיע עלייך
.עשה מה שאתה רוצה בחייך
.ותגיע למקומות קסומים

אור

comingof01age

New member
או בזבזי אותם על ישיבה בקפה עימה..

אני יודע שאני אחד מהנלהבים - כי אין דרך אחרת - היא צודקת בכל. עוד שבוע נראה מאמר חדש על "לקבל את השונה מאיתנו וחשיבותו". מאמר. לא מעשה.

comingof01age

New member
את וחני הן הקרן פלס ומירי מסיקה של הפורום:)

צודקות בכל - מחבקות את כולם.. בכיף :)

NISTA01

New member
אני לא מבין למה את מבזבז כאן את הזמן שלך

על שטויות.

אני מציע שבמקום זאת תנסה לחקור ולגלות את האמת על העולם שאנחנו חיים בו{ אנחנו כולה בכלא מסריח על כדור הארץ,זה עוד כלום יחסית(!!!) }
----\\\\----
מה אתה רוצה???זה פורום רוחני................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................................................................... . . .

dibablas

New member
לא נכון

אותך הן לא מחבקות.
חוץ מזה נראה לי כיף לקבל חיבוק מקרן פלס בלי קשר (או עם)

רותי 11

New member
dibablas אי אפשר לחבק אדם בכוח

יש כאלה שלא מוכנים להתחבק
ושולחים רק קוצים - בהתחלה
מנסים ואחר כך פשוט מוותרים

comingof01age

New member
100% של רפואה אלטרנטיבית זה..

אלטרנטיבה לתרופות מרשם. או לטיפולים הוליסטטים - נגיעות או מסאז' לגף או "שקט ורוגע ע"י מדיטצית עולם ותמציות פרחים"- כל הטיפולים שלהם הם "הוקוס פוקוס" נגד תרופות רגילות. מעבר לכך הם צודקים - לא צריך לא אותם ולא את הרפואה הקונבנציונלית.
-חוץ-

מבעיות עור והחלפת איברים. או פיזיותרפיה וחבישת פצעים.

מעבר לכך אין רפואה מוכחת.

או נצרכת.. זה שרוצים לצרוך אותה כדי להיות בHIGH או כדי לסמם עצמכם כמה שיותר ע"י מרכיב זר למוח זה כבר נושא אחר.. שבלדרי הסמים חוקרים כדי להכין לכם LSD או הירואין וכן הלאה.. הם קונים חומרים כימיים כדי למכור לכם סם. כמו שהפסיכיאטריה עושה.. רק שהם מוסיפים קצת סוכר לתרופות שלהם, וכשהתרופות שלהם נחשפות כ"קשות מאוד" אז הם מנסים להחליף את השם והמינון והצבע של הכדור.
- בגלל זה הם לא מסובסדות בסל הבריאות - כי משד הבריאות לא יכל שיקחו ממנו כסף. אז הוא מאשים את הממשלה. ואתם בחרתם בממשלה.

התרופות רעות ולא עובדות כי הן לא בריאות - לא ללב, לכבד ובטח לא למוח.

רק שיש קבוצת מסממים שהם הצליחו TO GET AWAY WITH IT

- קראו לזה "פסיכיאטריה" בשנות ה50. כטיפול מונע לLSD. רק שהם סיממו את תופעות הסימום -ואז כשההשפעה חולפת יש לך משבר פסיכולוגי - ולמי לא? כל התפרצות של רגש נקראית אצלם כהפרעה.

פרוייד או יועצים מקדימים שיאבחנו אצלכם בעיה הידועים כ"פסיכולוגים"

או השירות הלאומי של החרדים "עובדים סוציאליים"..

שלא נהיה חולים סתם (בנפשנו)

ושלא ניפצע מפוליטיקה וממשל.

KFIRB

New member
כמה בורות...

לך תקרא קצת תבין את ההיסטוריה של העבודה הסוציאלית (מעט לפני פרויד).

אתה לא מכיר את השדה הפסיכיאטרי לעומקו. זכותך לבקר כל שדה שאתה רוצה, אבל אל תשכח שבשביל לבקר עליך להיות בקיא במה שאתה מבקר.

לשמחתי , ואני גאה לומר זאת, עבודה סוציאלית היא לא נמצאת ברווחה וגם לא רקבבריאות הנפש. היא נמצאת בכל תחום שאתה יכול לעלות על דעתך שמתעסק עם אנשים פגועים, מודרים, חולים (פיזית, נפשית) משפחותיהם, נכים, וגם אנשים בריאים, עובדים, תורמים ונתרמים.

עבודה סוציאלית היא מקצוע עם רישיון הדורש השכלה פורמאלית של תואר ראשון לפחות, הכשרה מעשית בשדה. ולאורך ההשתלבות במקצוע קיים פקיוח והדרכה (שלצערי פוחתים בשנים האחרונות מסיבות רבות). יש במקצוע חרדים, חרדיות, חילונים חילוניות , גברים ונשים כאחד.

לגבי יתר הטענות ענו לך בעבר ואני לא אוסיף.

למעלה