4x09 O Come, All Ye Faithful

Miss cullen

New member
4x09 O Come, All Ye Faithful

אני צריכה לראות שוב את הפרק.
ראיתי אותו על הבוקר ... ואני עוד מתלבטת מה בדיוק הולך שם.
חכמה גדולה שמשאירים אותנו לחכות 5 שבועות.

ככה:
דיימון -
כשהוא עזב את אלנה רציתי לבכות איתו. הוא היה פשוט מקסים שם , וראו כמה כואב לו שהוא רואה שזה ממש הסייר. (זה היה ברור כשהיא עלתה לאוטו ואמרה לו "תכננתי להלחם אתך על זה, אבל כל עצב בגוף שלי אומר לי לעלות על הרכב" והוא אומר לה "So do that". וזה פשוט עצוווב !
סטפן מבין שדלנה ממש ביחד. בדיוק אחרי שדיימון עוזב את אלנה. וסטפן מתפרק ושובר את הבית: מה שמעצבן זה שזה בדיוק כשדיימון כ"כ בסדר. ובטח סטפן יהיה ממש אכזרי אליו בלי להקשיב לו.
כל הסיפור של שיין- קלאוס- היילי ? WTF? מישהו הבין? אנחנו אמורים להבין רק בפרק הבא? מה זה ה Sacfirice הזה? לצורך מה? מה קלאוס זומם עכשיו?
- הקטע שבו סטפן מבין שהוא לא כ"כ שונה מקלאוס. שגם הוא עשה דברים מזעזעים.
הסייר הזה באמת משנה את אלנה. ואני רוצה לראות אותה חוזרת לעצמה.
קרוליין - אני אוהבת אותה. היא פשוט מעולה.
ג'רמי- מה נהיה? מה פרופסור שיין וקלאוס (ברור שהוא מעורב עכשיו) זוממים על ג'רמי ובוני?

התחלתי את הספר הראשון. מעניין איך הוא. קודם כל (לפחות בהתחלה) אלנה דומה הרבה יותר לקת'רין... אבל אמשיך לקרוא.

Hello sunshine

New member
אוי... לא אהבתי בכלל.

אני לא מסכימה שזה רק הסייר בונד. כל הזמן אמרו שזה משפיע רק על המעשים שלה (בגלל זה היא גם הייתה לעזוב כי הוא אמר לה), ולא על הרגשות. היא באמת אהבה אותו.

כמו שטיילר אמר שכל הקטע בקשר הזה, שזה משפיע על ההתנהגות כמו שהוא היה חייב לעשות כל מה שקלאוס אמר, אבל הוא עדיין שנא אותו.

-קרוליין ממש עצבנה אותי הפרק, ובדרך כלל אני ממש אוהבת אותה.

- אוי קלאוס, ממש ממש ריחמתי עליו הפרק. במיוחד בשיחה שלו עם סטפן... היה לי נורא עצוב. ואז הוא הרג את אמא של טיילר, ואז חיבבתי אותו פחות.

- גם אני לא הבנתי למה היית הקרבה הזאת, הבנתי שהרג של חפים מפשע משחרר קסם אפל, אבל לא הבנתי למה הם צריכים את זה. אשמח אם מישהו יסביר לי.

בקיצור, היה פרק מדכא ממש. עד שדלנה התאחדו הפרידו בניהם. עוד בלי סיבה

ועכשיו אני צריכה לחכות מלא זמן לעוד פרק....

Miss cullen

New member
אכן. פרק מדכא

לגבי דלנה:
הסייר לא היה קורה אם היא לא היתה אוהבת אותו מלכתחילה. אבל היא ידעה שהיא אוהבת את שניהם ובחרה בסטפן בדיוק לפני השינוי. ואז משהו השתנה והחיבור שלה עם דיימון נהיה יותר מורכב ויותר צמוד בגלל הסייר. אז גם דיימון לא יכול להיות בטוח שהיא באמת אוהבת אותו, או שהיא אוהבת אותו רק כי זה יעשה לו טוב וישמח אותו.
אני הכי מרחמת כאן על דיימון
וסטפן מעצבן אותי. דיימון גייס את כל הכוח שלו כדי להפרד ממנה. וסטפן פרק קודם אמר לו "אלנה לא שמה לב כמה אתה לא טוב בשבילה". ודיימון יכל לענות לו ולהזכיר לו את "המרטש" אבל הוא פשוט שתק והסתובב וספג את זה.
סטפן נהיה כאן ממש אנוכי. וזה לא ברור כבר בשביל מי הוא עושה את זה.

אני עדיין אוהבת את קרליין.

קלאוס : גם אני ריחמתי עליו עד סוף הפרק, שהוא הרג את ההייברידס. זה היה מזעזע. אני לא יכולה לראות את זה. זה מזכיר לי סדרה אחרת שראיתי ששלוש עונות היה שם אחד שהיה רוצח סדיסטי. ובעונה האחרונה הוא פשוט השתנה. וזה כ"כ הרגיע אותי.
לא מסוגלת עם הרוע הזה על המסך.

ההקרבה לא ברורה. וזה בטח קו עלילה חדש עם היילי ושיין וכל זה.

בפרק הבא רבקה חוזרת ... הולך להיות מעניין.

בינתיים אני אקרא את הספר. אולי אפילו אוהב אותו..

Miss cullen

New member
עוד דבר שהציק לי בפרק

סטפן אומר לקרוליין "גם אנחנו עשינו דברים נוראיים .... מה ההבדל בינו לביננו?"

סליחה סטפן.
אתה עשית דברים נוראיים. (וגם אחיך. לצורך העיניין)
קרוליין לא משתווה לדרגות הסדיסטיות שלך ! והיא באמת לא עשתה שום דבר. מלבד לדעתי מישהו אחד או שניים שהיא הרגה כשהיא היתה חדשה. (לדעתי רק אחד)

איך הוא משווה? חוצפן.

shaharEB

New member
חחחח יש בזה משהו, אבל

אלי החלטות נוראיות.. יש דברים כאלה שאולי גם קרוליין עשתה..

ולמען האמת , מבחינת הרג ורצח של אנשים חפים מפשע

אני לא רואה שום הבדל בין סטפן לקלאוס, פשוטלקלאוס היו הבה יותר שנים לעשות את זה ^^

MAAYANAH

New member
עונה 4 פרק 9 ספויילר

וואי זה היה פרק משעמם ברמות....
ממש הקפצתי קדימה את כל החלקים עם ג'רמי.

ומה נסגר איתו?? הוא נראה נורא עם הגוף האובר מפותח והראש הקטן הזה. זה כל כך נראה כאילו הוא לקח סטרואידים בשביל להתפתח.
ממש לא מתאים לו. הוא גם דיי מכוער...

בקשר לפרק עצמו...צפוי... היה צפוי שדיימון ואליינה יפרדו והיה צפוי שסטפן ייעלב. בקיצור משעמם.. הקטעים עם קלאוס היו מעניינים הייתי רוצה לדעת יותר על הדמות שלו כקלאוס.
יאללה שיסגרו את יומני הערפד ויצרו סדרה על קלאוס. הוא יותר מעניין.

shaharEB

New member
What just happened ?

הקטע של הסייר הזה מעציב אותי

היא אמרה שהיא רצתה להתווכח איתו זאת אומרת היא באמת אוהבת אותו. אבל המעשים שלה מושפעים מהסייר ככה שהיא חייבת לעשות את זה

כמו שכתבת, מעצבן שרק עכשיו סטפן מבין שהם שכבו, אחרי שדיימון יצא בסדר ועשה הכל בשביל אח שלו

קלאוס.. למה למה למה? היית צריך להרוג את כולם... לא חושבת שקלאוס מעורב עם שיין, אני פשוט מנסה להבין איך קלואי(כל פעם אני שוכחת איך קוראים לאשת זאב הזו חחח )
עשתה דבר כזה ?
איפה היא פגשה את שיין לפני שפגשה את טיילר .? ומאיפה יש לו מידע על המשפחה שלה ? ולמה קורבנות ? מקווה שקלואי תמות מוות קשה ואיטי. מגעילה

+ למה היית צריך להרוג את אמא של טיילר ? לא שהיא הייתה דמות חשובה.. אבל בכל מקרה ממש לא נחוץ להרוג אותה

מה יהיה הקטע עם ארפיל ? נראה לי שהיא הולכת להעיר את רבקה. איך זה שקרוליין לא רדפה אחריה והורידה לה את הצמיד ואז גרמה לה לשכוח >< ? לא כל כך הגיוני שהיא פשוט שכחה.

בקצור,אחלה פרק השאירו לנו ...יש הרבה על מה לחשובב במשך כל כך הרבה זמן
:D

shaharEB

New member
+ סטפן מעצבן אותי

מעצבן אותי שהוא חושב שדיימון חייב להיפרד מאלנה.
עכשיו שחושבים על זה , סטפן ואלנה עזבו אחד את השני וזה נגמר. היא כבר לא קשורה אליו , והוא אפילו לא רוצה אותה ככה.
התרופה לא באופק בכלל, ככה שאין מה לדבר, ומי שצריכים להיות אחד עם השני זה דיימון ואלנה. אז הוא יכול לשתוק

Miss cullen

New member
כן. סטפן מעצבן + מתנשא

באמת, דיימון בשתי העונות האחרונות הוכיח כמה הוא אח נאמן וחבר טוב. בזמן שסטפן היה ממש מניאק ודחף אותם אחד לשני.
ונניח שזה לא היה קורה.
במה אתה יותר טוב מדיימון? באמת?

הוא נהיה ממורמר ומעצבן בעונה הזו. והוא לא שמח גם כשהוא עם אלנה. הוא כל הזמן עצור כזה.
(גם בפרק הקודם התעצבנתי על זה שסטפן מתנשא, וחושב שדיימון לא ראוי לאלנה. אבל אתה כן?)

Miss cullen

New member
יש לי ספקולציה

זו רק דעתי הלא מבוססת...

פרופסור שיין וקלאוס בשיתוף פעולה, הפרופסור מלמד את בוני כישוף שיעביר את הרציחות של קלאוס לג'רמי (בוני כמובן סומכת עליו ואין לה מושג מה הוא מלמד אותה)
ואז קלאוס הורג את ה 12 והם אלו שישלימו את המפה בקעקוע של ג'רמי...

ולבחורה קוראים היילי. והיא נראית לי יותר מנוצלת מאשר רעה. אבל זה באמת מרגיז מאוד. והיה מזעזע לראות את קלאוס הורג את כל ה 12.
!!

shaharEB

New member

השערה טובה

אבל הוא באמת הרג 12, או שהוא הרג 11 וטיילר הוא ה12 ?

Miss cullen

New member
12. יאמר לזכות היילי

שהיא דאגה שיהיו 12 בלי טיילר (כך נגמר פרק 7 או 8 , כשהם שוברים את הסייר בונד של בן הכלאיים ה12 כמעט בכוח, כי היילי לא מוכנה שזה יהיה טיילר)

אבל בטח קלאוס ירצה להתנקם בטיילר בלי קשר.
את ה 12 שלו הוא כבר עשה...

טוב אז אין ספק שזה פרק בהרבה

פחות טוב מהפרק הקודם.. הייתי מעדיפה לחכות לינואר מהפרק הקודם שבאמת השאיר אותי במתח.
שנאתי את קלאוס על מה שהוא עשה לאמא של טיילר! וגם קרוליין ממש עיצבנה אותי הפרק הזה

עכשיו אפריל תעיר את רבקה (חיכיתי שרבקה תקום כבר)
ממש דיכא אותי הפרק הזה עם דלנה,אומנם היה ידוע שהם יפרדו ככה אבל אני מקווה שזה לא הסוף שלהם ביחד.
(היו קטעים הפרק שממש גרמו לי לרצות להעביר קדימה.. מה שלא קרה לי באף פרק בנתיים.. נקווה שהם הולכים לפצות על זה אחרי הפגרה!

shaharEB

New member
האמת, אני ממש לא חושבת שזה

נגמר ביניהם, והסיפור איתם עוד יהיה ארוך, כי לפי מה שאני רואה בינתיים היא וסטפן ממש לא חוזרים להיות ביחד

היו ממש הרבה קטעים יפים שלהם ביחד הפרק

Miss cullen

New member
מסכימה,אבל חושבת שזה ייקח עונה לפחות

לדעתי יתנו לנו עכשיו קצת זמן אלנה לבד. ואז סטפן ואלנה. זה לא יכול להגמר בינהם בגלל הסייר בונד.
אחר כך משהו אחר יגרום להם להתרחק. ואז, יהיה לנו דלנה אמיתי..

אני אוהבת את סטפן+אלנה גם כן. אבל הוא ממש מעצבן אותי בפרקים האחרונים.

jasika siton

New member

פרק מעצבן!!!!
קודם כל, עם כל האהבה שלי לקלאוס, הם לא היו צריכים לעשות את הטווח הזה שלו בצורה כזאת נוראית!
זה היה פשוט דוחה! שניה לפני זה כשהראו אותו עם קרוליין, כלכך רציתי שיהיה בניהם משהו.. ועכשיו זה יהיה דפוק אם היא תהיה מסוגלת להיות איתו אחרי שהוא רצח בכזאת אכזריות 12 אנשים.
ועוד שלא לדבר על אמא של טיילר.. אהבתי אותה! מסכנה.
על טיילר אני לא מרחמת, לא יודעת למה, לא אוהבת אותו.
וגם לא את ג'רמי.. ולא את בוני. טוב, אבל זה לא קשור עכשיו

ומישהו מוכן להסביר לי כי אני לא הבנתי או שאני לא זוכרת, למה הפרופסור הזה היה צריך 12 בני כלאיים אם בסופו של דבר קלאוס הרג אותם ושיין לא הקריב אותם בכלל?

וכל הקטע הזה עם התרופה עולה לי על העצבים, אז סבבה, כבר הבנתי שזה מטומטם וצפוי שפתאום צצה לה תרופה. נשים את זה רגע בצד..
אז נניח והם ימצאו אותה, ואלנה תקח אותה, ואז תהיה עם סטפן, ואז קלאוס ירצה לעשות עוד בני כלאיים מהדם של אלנה, ואז סטפן יעשה הכל כדי להגן עליה, ואז הוא יצטרך לשקר שאלנה מתה, ולברוח עם קלאוס למקום רחוק כדי להשגיח עליו שהוא לא יבוא לחפש אותה, ואז הוא יהיה סטפן הרע, ואז סטפן הטוב, ואז קלאוס יגלה שאלנה חיה..
ואז, רגע... כל זה לא קרה כבר בעונה 3?!
אז לאן הם חותרים בדיוק? מה הטעם להפוך את אלנה לערפדה רק בשביל להחזיר אותה לבת אנוש עוד פעם? שום התפתחות בעלילה..
שתשאר ערפדה וזהו..
ושיקרה משהו בסדרה הזאת לעזאזל!!!
כולי תקווה שקתרין תחזור, תתחבר לרבקה, ואז אלנה תתחבר אליהן, הן יפתחו במסע צייד מטורף ויחיו כמשפחת לסביות ערפדית מגניבה.
אבל זאת רק אני...

טוב, למען האמת אחרי שלא הייתי הרבה זמן בפורום די חפרתי כאן..
נתראה עוד חמישה שבועות :)

למעלה