שונות

קוביd1

New member
מה קשור הBMI מי ביקש ממך ליצור קשר בעוב 1/2 שנה?
אולי תסביר בבקשה

קובי

ליבי3617

New member
אין קשר ל BMI אם אתה הולך על בית חולים ציבורי באיזור המרכז, קח בחשבון שייקח זמן לקבוע לך ניתוח.
מבחינה קלינית בלבד, אם אתה לא חולה מאד זה ניתוח אלקטיבי ואין בעיה גם שתחכה שנה.
אם יש מחלות נלוות אני ממליצה לך ללכת על בית חולים בפריפריה ששם תקבל תור הרבה יותר מהיר (וולפסון, קפלן, מאיר וכו')

אילמזמר

New member
מחפש המלצה לדיאטנית בריאטרית בירושלים

אני בקופ"ח כללית.
תודה מראש.

|*|
נפתח פורום המלצות על בתי מלון

|מטוס|
חזרתם מנופש מצויין ואתם רוצים לפרגן? אתם בדרך לנופש ואתם מתלבטים במה לבחור? לאיזה מלון עדיף לקחת את כל המשפחה ובמה אפשר להסתפק כשנוסעים לבד? אנו מזמינים אתכם לדון על כל הנושאים האלו ועוד בפורום החדש,פורום המלצות וחוות דעת על בתי מלון http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2364

סיון5182

New member
שעה אחרי סגירה שניה של הטבעת

הייתי נורא רעבה אחרי שלא אכלתי כמעט כלום כל היום ואכלתי שעה אחרי הסגירה, עלול להגרם איזה שהוא נזק למרות שהאוכל עבר בהצלחה??

משלבים הנקה ועבודה ב
|תפוז|

|מוצץ|
ספטמבר מתקרב והשאלות עולות. איך ניתן יהיה להמשיך ולהיניק? כיצד שואבים ומרגילים לבקבוק? האם ניתן להרדים ללא הנקה? עדי יותם, יועצת הנקה מוסמכת, תתארח היום בפורום הנקה ותענה על שאלות הקשורות לחזרה לעבודה ולהסתגלות תינוקות ופעוטות לשינוי הקרב ובא. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=317&messageid=170954753

הרצאה בנושא פלסטיקה לאחר הורדה במשקל

נשארו לי 3 מקומות פנויים להרצאה מקצועית בנושא פלסטיקה לאחר הורדה במשקל,
שתועבר ד"ר בני מייליק מומחה לכירורגיה פלסטית.

בתאריך 22/08/2013 יום חמישי בערב בתל-אביב

הכניסה ללא עלות כספית או התחייבות כל שהיא אולם מחייבת הרשמה מוקדמת דרכי

מי שמעוניין נא לשלוח מסר עם שמו ומספר נייד .

קוביd1

New member
לסיוון

את הנעשה אין להשיב ולא נבכה על חלב שנשפך ,כל המקום אחרי הסגירה רגיש ואולי גם בצקתי ,אני חושב שלא נגרם שום נזק ,שאלה מה אכלת האם משהו רך או אוכל רגיל , תלמדי בסגירה הבאה .

קובי

אופירA

New member
מנהל
אין פה נביאים

וגם אין לי מושג מה אכלת.
כל מה שאני יודעת זה שצריך להקפיד על כ-24 שעות של כלכלה נוזלית בלבד לאחר הסגירה, כולל משקאות חלב ומעדנים חלקים.
מאכלים מסוג זה אפשר לאכול גם דקה אחרי הסגירה.
כרגע חשוב להמשיך להקפיד על הכלל הזה, ועל הכלל של כ-24 שעות נוספות של כלכלה רכה, לפני שעוברים לאכילת מוצקים.

למעלה