האוניברסיטה הקוסמית

בולשיט של העידן החדש

2 דברים שמאפיינים את העידן החדש סוג של חטא בעיני ולכן נראים לי לא נכונים וטומאה-- עידוד החשיבה שהאדם אלוהים (נכון שהאדם יכול ליצור כי הוא קיבל כוח כזה אבל מפה ועד לקרוא לו אלוהים המרחק גדול), והכפירה באלוהות (התקשורים עושים את זה כשגורסים שיש יותר מאל אחד והיא עושה את זה כשטוענת שאלוהים חבר במועצה). בדיוק שטויות בסגנון הזה האילומינטי אוהבים לקדם כי זה מעודד כפירה מוחלטת ומעורר בלבול ויוהרה.
 

kikona126

New member
הנקודה היא שלא נכון להיות גורו

ולא נכון ללכת אחרי גורו מסויים.
גורו או כל מורה רוחני אחר, צריך לדעת ללמד את התלמיד שלו להמשיך את דרכו לבד.
ומצד שני כן לתת מענה לקשיים רוחניים שקיימים בזמן הלמידה. אבל גם המענה צריך להיות בצורת שיעור.
דרך אגב, זאת בדיוק אחת הסיבות שימימה (דיברתי עליה פה בפורום לפני כמה זמן עם אלאר) לא היתה יושבת עם התלמידים שלה, היא לא רצתה לצור הקשרות בינהם.
 
ועדיין התקשורים שלה היו ריקים מתוכן כמו

רב התקשורים שאני רואה באינטרנט מילים מפוצצות הרבה מלל הרבה עמימות ומקבלים שום דבר. והכפירה באל ניכרת- לתאר את האל כחבר מועצה??? זה ניסיון להוריד את האל מדרגתו כבורא ואחראי לכל העולם וכל המתרחש בו. ימימה לא כפרה באל.
 
ולא הרחבתי על כך

אבל גם מעודדים תפיסות ניו אייג שהאדם אלוהים שזה גם מעוות ומערער על הסדר הטבעי אלוהים ואז אדם זה לא סותר את העובדה שהאדם קיבל כוח לברוא בקטן וליצור מציאות ולא סותר עבודה תודעתית פשוט האדם לא אלוהים וזהו.
 

kikona126

New member
מסכימה איתך

מה גם שהניו אייג׳ינג הפך את המיסטיקה והרוחניות למשהו מסחרי...
 

רותי 11

New member
אני למדתי אצל זאב אבירז - אמנם לא תקשור

ואני מכירה עוד הרבה אחרים שלמדו אצלו
והם אנשים מדהימים גם באישיות שלהם וגם
ברוחניות
 
למעלה